Ujowy sparink, 3/10.
Widzę kilka map powtarza się z zeszłego roku, przy takiej ilości "normalnych" (2012+) map naprawdę tak ciężko było wybrać coś czego nie grano w zeszłym roku?AmaiHachimitsu wrote:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1SRfA6ZRdbt-hYcXlrAaZ-aY2TIxlbK2e86IMinWSjnE/edit#gid=0
Mappool też jest już.
Mapy to na poziomie Ciunka za dobrych lat ;/
Tidek wrote:
Jeśli "najlepsza drużyna świata" nie potrafi sobie poradzić z prostszymi mapami to nie może się ona tak nazywać, idealnym przykładem jest Staiain, dla tych co wiedzą o co chodzi.
Szczerze śmiechłem, muszą być serio na poziomie jak tak. Niektóre z tych podanych nawet bez skilla na S zrobiłem!AmaiHachimitsu wrote:
Mapy to na poziomie Ciunka za dobrych lat ;/
zesrałem się ze śmiechuAmaiHachimitsu wrote:
Chodzi o to, że nawet 4k rank gówno z Indonezji FCnie te mapy za 1st try. Im łatwiejsze mapy tym bardziej zaciera się różnica umiejętności. Więc się kurwa nie zdziw jeśli potracimy punkty z Kanadą bo mucha piernie w tablet fartownika.
znając administracje, wolę wierzyć jemu.Marcin wrote:
Jesteś nim?
no właśnie.
Nie żeby coś, ale z wieloma ludźmi z CTB w dawnych czasach rozmawiałem i naprawdę sporo ludzi przyznawało mi się otwarcie do multikont, a dopiero jak okazało się że "ci niedobrzy" dyskwalifikują ludzi z CWC za posiadanie multikont, to nagle każdy się tego zaczął wypierać (w tym również dość sporo osób co do których jestem pewien że je posiadali) i wszyscy oczywiście bez winy xDGotori wrote:
znając administracje, wolę wierzyć jemu.
elo
this,Nadger wrote:
Nie żeby coś, ale z wieloma ludźmi z CTB w dawnych czasach rozmawiałem i naprawdę sporo ludzi przyznawało mi się otwarcie do multikont, a dopiero jak okazało się że "ci niedobrzy" dyskwalifikują ludzi z CWC za posiadanie multikont, to nagle każdy się tego zaczął wypierać (w tym również dość sporo osób co do których jestem pewien że je posiadali) i wszyscy oczywiście bez winy xDGotori wrote:
znając administracje, wolę wierzyć jemu.
elo
Ciunek wrote:
Mi się tylko wydaje, czy dział turniejowy zapadł się pod ziemię? Chciałem sobie chociaż popatrzeć co się działo a tu kupa.