forum

Nana Mizuki - Justice do Believe na myszce

posted
Total Posts
13
Topic Starter
CzekoMisiek
Jeżeli ktoś uważał że nie da sie przejść Nana Mizuki - Justuce to Believe [Keyboard Breaking] na myszce to jest w błędzie :D
Nagrałem w piątek film jak grałem przy użyciu Frapsa (Obraz z gry) i z Kamerki (Obraz żeby widać było że gram myszką i nawet kawałek monitora sie załapało XD)...
((Tekst nauczycielki z fizyki))
Pewnie wszyscy zadajecie sobie pytanie jak to zrobiłem ? A ja na nie odpowiem... Prawą ręką kierowałem myszką a lewą klikałem już sobie ją wyrobiłem (z+x)

Link do filmu:
http://www.youtube.com/watch?v=9dpNSeW9zCg
Swistak
Ładnie :).
Kubu
Omg, ja myśleć że to być fc... tak btw. chciałbym zobaczyć shagga grającego samą myszką...
niedz
This map has been deleted on the request of its creator. It is no longer available.
SteRRuM
ale ssiesz lololol nawb
Swistak
Odezwał się wymiatacz :P
Ryohan
This map has been deleted on the request of its creator. It is no longer available.
niedz
Kurwa no
twupack
Panowie, panowie! Za mało kur...!
Co to w ogóle za pszekfałki, co?

Ja jestem leszczem, ale się tym nie szczycę :lol:
Topic Starter
CzekoMisiek
Nie kurwujcie w moim wykurwistym temacie :<
Ryohan
Smutno mi bo tez bym mogl tak zrobic xD
Topic Starter
CzekoMisiek
Próbowałem przejść jedną ręką ale padam w momencie jak jest "circle,circle,circle,circle,circle,circle,circle,circle,circle,circle,circle,circle,circle,circle,circle,circle,circle,circle,circle,circle,SLIDER,circle,circle,circle,circle,circle,circle,circle,circle,circle,circle,circle,circle,circle,circle,"
Tutaj wymiękam ale potrenuje jeszcze może uda sie przejść całe ;D

@Edit
Matko polko zepsułem forum : O
Swistak

robertos76 wrote:

Próbowałem przejść jedną ręką ale padam w momencie jak jest "circle,circle,circle,circle,circle,circle,circle,circle,circle,circle,circle,circle,circle,circle,circle,circle,circle,circle,circle,circle,SLIDER,circle,circle,circle,circle,circle,circle,circle,circle,circle,circle,circle,circle,circle,circle,"
Tutaj wymiękam ale potrenuje jeszcze może uda sie przejść całe ;D

@Edit
Matko polko zepsułem forum : O
A no, ten moment jest tragiczny :/.
Please sign in to reply.

New reply