DecisionS - INFINITY OVERDRIVE [OsuMania]

posted
Total Posts
44
Topic Starter
Remillion Cross
This beatmap was submitted using in-game submission on Wednesday, May 07, 2014 at 2:16:03 AM

Artist: DecisionS
Title: INFINITY OVERDRIVE
Source: SOUND VOLTEX II -infinite infection-
Tags: kanone nora2r konami arcade booth infinite overdrive ep
BPM: 185
Filesize: 2953kb
Play Time: 01:54
Difficulties Available:
  1. ADVANCED - 7Key (3.67 stars, 813 notes)
  2. BASIC - 7Key (2.26 stars, 495 notes)
  3. EXHAUST - 7Key (5 stars, 1174 notes)
  4. INFINITE - 7Key (5 stars, 1506 notes)
  5. NOVICE - 7Key (2.93 stars, 646 notes)


Download: DecisionS - INFINITY OVERDRIVE
Information: Scores/Beatmap Listing
---------------
So many mania mapset i submitted here, but in this time, this is for ranked.
This map is 'easy' for play, and very nice for a concentration and combination note practice (even that's not so hard like SHD or others)
BE CAREFUL FOR SV Changes
---------------
BASIC = EZ -> SV change = Nothing
NOVICE = NM -> SV change = Nothing
ADVANCED = HD -> SV change = Nothing
EXHAUST = MX -> SV change = Hard
INFINITE = SC -> SV change = Madness
---------------
100% done and all hitsounded
Enjoy~
Modders who already mod this ( thank you ) :
- YunoFanatic
- Reikosaka
- NaxelCL
- Skalim
- - R u m i a -
- Quavio
- asd123iii
- Chocoliti
- Yuutosan
- arcwinolivirus
- deadbill
- Roxas (mod+bubble)
- [Shi-Ra] (rank)
Thanks for dionzz99 for re-check the pattern :D
Thanks for Bobbias about timing checks, that was helpful :D
Thanks for Reikosaka, indyinyou, Yuutosan, Roxas, c36098651, and Chocoliti about star~
Sorarei
delete tags : "infinite" "overdrive" "decision" because they're already in artist & title
Topic Starter
Remillion Cross

Reikosaka wrote:

delete tags : "infinite" "overdrive" "decision" because they're already in artist & title
done
YunoFanatic
Hi! From queue!

[Basic]

Now this is HP and OD 6

-00:13:464 (13464|3,14762|3) - maybe its better if you delete these notes. beginner can focus on the doubles.
-01:03:410 (63410|1) - a little short for BASIC. extend this slider to 01:03:735 so players can relieve a little.
-01:28:221 (88221|2) - i dont see the point of this note. delete this as it only makes it harder or so lol.

[Novice]

Wont you consider it to be HP and OD 7?

-00:04:870 (4870|0) - This holder should start at 00:04:708 notice the gloomy sound in here. its very long.
-00:13:951 (13951|6,13951|0) - either one of them should be deleted. the sound is the same 00:14:275 (14275|1,14437|2,14599|5,14762|4) - or do you prefer to add doubles on 00:14:275 (14275|1,14437|2,14599|5,14762|4) - to for the consistancy? it pretty odd for the players questioning. : why is that double and this is not? so probably.
-00:34:059 (34059|2) - should this holder should be starting at 00:33:897 cause its like the entrance of the 2nd sound in there which is the reason why you added another holder here.
-00:36:329 (36329|6,36653|6) - would you rather change these into holders? its pretty interesting though cause of the sound.
-00:57:086 (57086|6) - i strongly suggest you to change this into holders cause of the music in there. it really emphasizes alot.

[Advance]

HP and OD 8

- 00:01:951 it will be really fair if you added a note here ( suggested column is 6 ) cause you followed the same sound as 00:02:437 (2437|2) - which is totally strange if you did not add a note.
-00:07:140 add doubles here, the sound is pretty deep and doubles fit in here.
-00:02:437 (2437|2) - 00:10:708 (10708|4) its better to follow the beat here since 00:04:870 (4870|0,4910|1,4951|2,4991|3,5032|4) - this is totally explainable.
-00:40:870 (40870|5) - the holders end doesnt seem to count as a note. add note here cause the sound is just to loud for me.
-01:13:302 (73302|4,73464|1,73626|4) - make them doubles as the sound is kinda deep and it fits very well
-01:14:113 (74113|1) - extend to 01:14:599 (74599|4) - cause the sound is still in there.

[Exhaust]

-00:01:951 add note here cause this is exhaust this should b e hard enough and yet. i think it fits. add also on 00:02:437
-00:04:545 add holders here to emphasize the long sound which you used a whatsnapperdidyouused.
-00:13:626 (13626|0,13626|3,13626|4) - delete one of this i think this is fine for doubles.


LOL FORGIVE ME RC XD SLAP ME IF IT DID NOT HELP
Topic Starter
Remillion Cross

YunoFanatic wrote:

Hi! From queue!

[Basic]

Now this is HP and OD 6 okay~

-00:13:464 (13464|3,14762|3) - maybe its better if you delete these notes. beginner can focus on the doubles. agree
-01:03:410 (63410|1) - a little short for BASIC. extend this slider to 01:03:735 so players can relieve a little. my bad lol. fixed
-01:28:221 (88221|2) - i dont see the point of this note. delete this as it only makes it harder or so lol. ok, re-arrange the pattern after delete this note.

[Novice]

Wont you consider it to be HP and OD 7? umm..i think i should raise the HP only, i afraid if this will make it harder acc o.o

-00:04:870 (4870|0) - This holder should start at 00:04:708 notice the gloomy sound in here. its very long. fixed
-00:13:951 (13951|6,13951|0) - either one of them should be deleted. the sound is the same 00:14:275 (14275|1,14437|2,14599|5,14762|4) - or do you prefer to add doubles on 00:14:275 (14275|1,14437|2,14599|5,14762|4) - to for the consistancy? it pretty odd for the players questioning. : why is that double and this is not? so probably. delete one of double notes
-00:34:059 (34059|2) - should this holder should be starting at 00:33:897 cause its like the entrance of the 2nd sound in there which is the reason why you added another holder here. not sure, but okay then
-00:36:329 (36329|6,36653|6) - would you rather change these into holders? its pretty interesting though cause of the sound. sure
-00:57:086 (57086|6) - i strongly suggest you to change this into holders cause of the music in there. it really emphasizes alot. i strongly accept it

[Advance]

HP and OD 8 umm..i think make HP and OD 7 is better

- 00:01:951 it will be really fair if you added a note here ( suggested column is 6 ) cause you followed the same sound as 00:02:437 (2437|2) - which is totally strange if you did not add a note. add
-00:07:140 add doubles here, the sound is pretty deep and doubles fit in here. add
-00:02:437 (2437|2) - 00:10:708 (10708|4) its better to follow the beat here since 00:04:870 (4870|0,4910|1,4951|2,4991|3,5032|4) - this is totally explainable. fixed and re-arrange
-00:40:870 (40870|5) - the holders end doesnt seem to count as a note. add note here cause the sound is just to loud for me. add
-01:13:302 (73302|4,73464|1,73626|4) - make them doubles as the sound is kinda deep and it fits very well add and re-arrange
-01:14:113 (74113|1) - extend to 01:14:599 (74599|4) - cause the sound is still in there. ok

[Exhaust]

-00:01:951 add note here cause this is exhaust this should b e hard enough and yet. i think it fits. add also on 00:02:437 ok, but about 00:02:437, i think i will add to this 00:02:599
-00:04:545 add holders here to emphasize the long sound which you used a whatsnapperdidyouused.ok, about the snap, i use 1/8 because if i make 1/12, it will unrankable pattern, doesn't it ?
-00:13:626 (13626|0,13626|3,13626|4) - delete one of this i think this is fine for doubles. okay


LOL FORGIVE ME RC XD SLAP ME IF IT DID NOT HELP
Lol, it's very helpful ! Thank you so much for modding this, yuno :3
Sorarei
mod by request hoping my map being modded too ;w;

[General]

- 01:54:816 - ini kiai time yang sama sekali enggak diperlukan , hapus kedua inherited timing itu

[BASIC]

- 00:02:599 - coba ini http://puu.sh/79JU0.png atau http://puu.sh/79JVc.png

- 00:05:194 (5194|1) - kan kamu lagi follow piano-beat tuh, dihapus aja ini soalnya note tsb harusnya model SV reverb gitu (entah gimana jelasinnya)

- 00:15:897 (15897|3,16221|2,16221|0) - sedikit menganggu untuk basic difficult, coba ini http://puu.sh/79K58.png

- 00:17:518 - coba ini http://puu.sh/79K6v.png

- 00:25:626 (25626|4) - pindah ke 1st column terus 00:25:789 (25789|3) - ke 6th column dan 00:26:599 (26599|0) - ke 7th column, harusnya sih ini udah bagus dan nyaman flow-nya

- 00:29:356 (29356|3) - pindah ke 1st column

- 00:32:437 (32437|3) - pindah ke 6th column

- 01:13:789 (73789|4,74113|3) - keliatan kaya autoconvert jadinya XD , pindahin 01:13:789 (73789|4) - ke 6th column, tambahin note di 01:13:951 - dan 01:14:437 - entah itu bagus atau nggak, cuma untuk synth aja biar nggak bingung

- 01:24:816 - tambahin note disini, ada suara drum-kick

- 01:25:951 - tambah satu lagi note

- sebenernya untuk model pattern 01:37:302 (97302|4,97464|3,97626|2) - dan 01:38:275 (98275|2,98437|3,98599|4) - kurang recommended karena terlalu sempit juga dan itu middle playable, kata shira sih begitu. saranku coba di pisah gitu kasih jarak dari column ke column

- oke kalo mindahin 01:52:870 (112870|5) - ke 1st note mungkin akan sedikit merubah style kamu, tapi note ini lumayan sulit juga sih dipecet pada saat menahan note di 7th column (kecuali di left-side 1st - 2nd - 3rd column), terus coba aja mirror ini 01:52:870 (112870|5,113032|3,113194|1,113518|5) -

[NOVICE]

- 00:05:194 (5194|6,5356|5,5518|3,5681|4) - coba perhatikan, note position ini hampir di right-side semua, pindahin 1 atau 2 note ke kiri (re-arrange pattern)

- 00:08:032 (8032|4) - pindahin ke 6th column

- sedikit petunjuk, 1/3 note itu kan di antara 1/2 & 1/4 yang hasilnya dia bisa dibuat jack & stream dengan nyaman, karena
00:27:572 (27572|1,27681|2,27789|3,27897|4) - memiliki suara looped (mengulang) di sarankan ganti dengan jackhammer, single note

- 00:30:653 (30653|0,30735|3,30816|1) - jadiin jack aja, nggak terlalu susah karena itu cuma triplet

- 00:30:978 (30978|6,31140|3,31464|1) - menurutku ini sedikit aneh, tapi leave aja deh mungkin style kamu

- 00:35:843 (35843|2) - pindah ke 1st column

- 00:51:248 (51248|3,51897|1,52140|5,52383|1) - nah ini patternnya highly recommended di re-arrange

- 00:54:816 (54816|1,54924|2,55032|4) - dibuat jack atau hold note instead

- 01:01:626 (61626|3,62275|5,62518|1,62762|5,62924|1) - sama kaya sebelumnya

[ADVANCED]

- 00:10:059 (10059|5) - ini pindahin ke 1st column terus tambah satu note di 00:09:897 - dan 00:10:221 - untuk supporting synth

- 00:18:816 (18816|6,18924|5,19032|4,19140|3,19248|2,19356|1,19464|0,19572|1,19681|2,19789|3,19897|4,20005|5) - sebenernya long-stream 1/3 itu nggak recommended karena kebanyakan orang lebih nyaman rapid untuk 1/3 dan 1/4 untuk stream, coba ini sebagai contoh http://puu.sh/79L89.png

- 00:27:572 (27572|0,27681|1,27789|2) - jadiin jack

- 00:33:735 (33735|1,33843|2,33951|3) - dan 00:34:059 (34059|6,34167|5,34275|4,34383|3) - jadiin jack tapi beda column

- 00:48:653 - add double note

- 00:49:626 (49626|4) - change to hold note

- 00:57:086 - tambahin hold note dan di 00:57:248 - juga (1/2 beat)

- 01:12:653 (72653|2,73464|2) - terjadinya shield yang tidak diperlukan, pindahin 01:12:653 (72653|2) - ke 2nd column

- 01:17:951 (77951|5) - hapus ini terus ubah 01:17:843 (77843|6) - jadi hold note sampe 01:18:059 - , coba perhatikan suara beatnya. memang section 01:17:951 - ada nada tapi kena reverb jadinya susah dibaca tuh beat

- 01:24:978 (84978|2,85302|4,85626|1) - ganti ke hold note ?

- 01:26:599 (86599|5) - ini juga ? soalnya tuh reverb soundnya greget geh

[INFINITE]

- Dari 00:08:437 - sampe 00:09:410 - sebenernya double stream nggak diperlukan karena beatnya sama kaya pattern sebelumnnya

- 00:10:545 - tambahin note, atau kalo lebih detailnya ubah itu 1/4 note ke jackhammer

- 00:18:167 (18167|6,18167|1,18275|2,18329|6,18383|3,18491|4,18491|2,18491|5,18599|3,18653|5,18708|4) - perlu dipikir lagi perfoming 1/3 dan 1/4 secara bersamaan itu sebenernya susah karena beda measure type (common = 1/1 1/2 1/4 1/8 1/16) (waltz = 1/1 1/3 1/6 1/12) kalo kurang jelas bilang ya

- 00:30:167 (30167|4,30167|2,30248|1,30248|5,30329|6,30329|0,30410|1,30410|5,30491|4,30491|2) - unik :D

- 00:51:248 (51248|1,51248|5,51410|4,51572|2,51572|3,51735|4,51897|6,51897|3,52140|5) - bisa kubilang ini pemakaian hold note berlebihan hanya untuk reverb sound, coba http://puu.sh/79LKW.png

- 00:57:086 - coba ini http://puu.sh/79LPZ.jpg

- 01:54:410 (114410|5,114410|1) - pindah ke 1st & 7th column

[EXHAUST]

- 00:05:194 (5194|0) - delete ini atau perform 1/3 Dari 00:05:194 - sampe 00:05:518 -

- 00:18:167 (18167|0,18167|6,18275|5,18329|1,18383|4,18491|3,18491|0,18599|4,18653|1,18708|5) - sama kaya sebelumnya, dipikir-pikir lagi

- 01:17:951 (77951|1) - hapus ini dan ubah 01:17:843 (77843|0) - jadi hold note sampe 01:18:059 - (sama kaya sebelumnya)

- 01:23:356 - tambahin 2 note

- 01:23:681 - ^

saran : untuk exhaust di section 1/3 stream , itu ganti dengan jackhammer kaya apa yang aku kasih tau sebelumnya (mau mention-nya kebanyakan
Sorarei
if i make 1/12, it will unrankable pattern, doesn't it
depending of your song, if this fit then you can, as the pattern itself still can be handle then it's no problem
Topic Starter
Remillion Cross

Reikosaka wrote:

mod by request hoping my map being modded too ;w; sabar, akibat kebanyakan terima modding request jadinya masih tinggal 2 map lagi yang belum selesai mod wkwk

[General]

- 01:54:816 - ini kiai time yang sama sekali enggak diperlukan , hapus kedua inherited timing itu ok, padahal keren

[BASIC]

- 00:02:599 - coba ini http://puu.sh/79JU0.png atau http://puu.sh/79JVc.png setuju sama yang option 1

- 00:05:194 (5194|1) - kan kamu lagi follow piano-beat tuh, dihapus aja ini soalnya note tsb harusnya model SV reverb gitu (entah gimana jelasinnya) ok, ya...biar sedikit permudah saja

- 00:15:897 (15897|3,16221|2,16221|0) - sedikit menganggu untuk basic difficult, coba ini http://puu.sh/79K58.png ok, tapi yang 00:16:545 (16545|3) - tetap aja

- 00:17:518 - coba ini http://puu.sh/79K6v.png ok, tapi salah satu note tetap

- 00:25:626 (25626|4) - pindah ke 1st column terus 00:25:789 (25789|3) - ke 6th column dan 00:26:599 (26599|0) - ke 7th column, harusnya sih ini udah bagus dan nyaman flow-nya ok

- 00:29:356 (29356|3) - pindah ke 1st column ok

- 00:32:437 (32437|3) - pindah ke 6th column agak kurang setuju, tapi boleh lah wkwk

- 01:13:789 (73789|4,74113|3) - keliatan kaya autoconvert jadinya XD , pindahin 01:13:789 (73789|4) - ke 6th column, tambahin note di 01:13:951 - dan 01:14:437 - entah itu bagus atau nggak, cuma untuk synth aja biar nggak bingung ok

- 01:24:816 - tambahin note disini, ada suara drum-kick ok

- 01:25:951 - tambah satu lagi note ok

- sebenernya untuk model pattern 01:37:302 (97302|4,97464|3,97626|2) - dan 01:38:275 (98275|2,98437|3,98599|4) - kurang recommended karena terlalu sempit juga dan itu middle playable, kata shira sih begitu. saranku coba di pisah gitu kasih jarak dari column ke column ok, masing2 dibuat jarak 1 column per note

- oke kalo mindahin 01:52:870 (112870|5) - ke 1st note mungkin akan sedikit merubah style kamu, tapi note ini lumayan sulit juga sih dipecet pada saat menahan note di 7th column (kecuali di left-side 1st - 2nd - 3rd column), terus coba aja mirror ini 01:52:870 (112870|5,113032|3,113194|1,113518|5) - ok, ubah ke 1st note, gpp kalau styleku dirusak di map ini, karena ini pun juga bukan style aku yang sesungguhnya wkwk

[NOVICE]

- 00:05:194 (5194|6,5356|5,5518|3,5681|4) - coba perhatikan, note position ini hampir di right-side semua, pindahin 1 atau 2 note ke kiri (re-arrange pattern) done

- 00:08:032 (8032|4) - pindahin ke 6th column ok

- sedikit petunjuk, 1/3 note itu kan di antara 1/2 & 1/4 yang hasilnya dia bisa dibuat jack & stream dengan nyaman, karena
00:27:572 (27572|1,27681|2,27789|3,27897|4) - memiliki suara looped (mengulang) di sarankan ganti dengan jackhammer, single note takutnya susah nanti, tapi setuju aja sih xD

- 00:30:653 (30653|0,30735|3,30816|1) - jadiin jack aja, nggak terlalu susah karena itu cuma triplet wew ok

- 00:30:978 (30978|6,31140|3,31464|1) - menurutku ini sedikit aneh, tapi leave aja deh mungkin style kamu changed

- 00:35:843 (35843|2) - pindah ke 1st column ok

- 00:51:248 (51248|3,51897|1,52140|5,52383|1) - nah ini patternnya highly recommended di re-arrange ok

- 00:54:816 (54816|1,54924|2,55032|4) - dibuat jack atau hold note instead dibuat hold note saja

- 01:01:626 (61626|3,62275|5,62518|1,62762|5,62924|1) - sama kaya sebelumnya changed

[ADVANCED]

- 00:10:059 (10059|5) - ini pindahin ke 1st column terus tambah satu note di 00:09:897 - dan 00:10:221 - untuk supporting synth agree, meski keliatannya kebanyakan map ranked rata2 suka begini patternnya wkwk

- 00:18:816 (18816|6,18924|5,19032|4,19140|3,19248|2,19356|1,19464|0,19572|1,19681|2,19789|3,19897|4,20005|5) - sebenernya long-stream 1/3 itu nggak recommended karena kebanyakan orang lebih nyaman rapid untuk 1/3 dan 1/4 untuk stream, coba ini sebagai contoh http://puu.sh/79L89.png ok, tapi diubah sedemikian rupa biar keliatan mudah, ini kan hard, takutnya jadi kesusahan

- 00:27:572 (27572|0,27681|1,27789|2) - jadiin jack ok

- 00:33:735 (33735|1,33843|2,33951|3) - dan 00:34:059 (34059|6,34167|5,34275|4,34383|3) - jadiin jack tapi beda column ok

- 00:48:653 - add double note ok

- 00:49:626 (49626|4) - change to hold note ok

- 00:57:086 - tambahin hold note dan di 00:57:248 - juga (1/2 beat) ok

- 01:12:653 (72653|2,73464|2) - terjadinya shield yang tidak diperlukan, pindahin 01:12:653 (72653|2) - ke 2nd column lol ok

- 01:17:951 (77951|5) - hapus ini terus ubah 01:17:843 (77843|6) - jadi hold note sampe 01:18:059 - , coba perhatikan suara beatnya. memang section 01:17:951 - ada nada tapi kena reverb jadinya susah dibaca tuh beat agak aneh jadinya, tapi boleh sih

- 01:24:978 (84978|2,85302|4,85626|1) - ganti ke hold note ? ok, dengan tambahan pernak pernik

- 01:26:599 (86599|5) - ini juga ? soalnya tuh reverb soundnya greget geh ok

[INFINITE]

- Dari 00:08:437 - sampe 00:09:410 - sebenernya double stream nggak diperlukan karena beatnya sama kaya pattern sebelumnnya ok, diganti dikit

- 00:10:545 - tambahin note, atau kalo lebih detailnya ubah itu 1/4 note ke jackhammer ok

- 00:18:167 (18167|6,18167|1,18275|2,18329|6,18383|3,18491|4,18491|2,18491|5,18599|3,18653|5,18708|4) - perlu dipikir lagi perfoming 1/3 dan 1/4 secara bersamaan itu sebenernya susah karena beda measure type (common = 1/1 1/2 1/4 1/8 1/16) (waltz = 1/1 1/3 1/6 1/12) kalo kurang jelas bilang ya
ngerti saya, cuma lagunya emang ngajak berantem gitu sih 8)

- 00:30:167 (30167|4,30167|2,30248|1,30248|5,30329|6,30329|0,30410|1,30410|5,30491|4,30491|2) - unik :Dmasa o_o

- 00:51:248 (51248|1,51248|5,51410|4,51572|2,51572|3,51735|4,51897|6,51897|3,52140|5) - bisa kubilang ini pemakaian hold note berlebihan hanya untuk reverb sound, coba http://puu.sh/79LKW.png ok.... rip LN

- 00:57:086 - coba ini http://puu.sh/79LPZ.jpg ok

- 01:54:410 (114410|5,114410|1) - pindah ke 1st & 7th column ok

[EXHAUST]

- 00:05:194 (5194|0) - delete ini atau perform 1/3 Dari 00:05:194 - sampe 00:05:518 - deleted

- 00:18:167 (18167|0,18167|6,18275|5,18329|1,18383|4,18491|3,18491|0,18599|4,18653|1,18708|5) - sama kaya sebelumnya, dipikir-pikir lagi ubah pattern, nanti aku coba tanya modder lainnya

- 01:17:951 (77951|1) - hapus ini dan ubah 01:17:843 (77843|0) - jadi hold note sampe 01:18:059 - (sama kaya sebelumnya) ok

- 01:23:356 - tambahin 2 note ok

- 01:23:681 - ^ ok

saran : untuk exhaust di section 1/3 stream , itu ganti dengan jackhammer kaya apa yang aku kasih tau sebelumnya (mau mention-nya kebanyakan nanti aku pikirkan lagi xD
Thanks for mod nya ~
Topic Starter
Remillion Cross

Reikosaka wrote:

if i make 1/12, it will unrankable pattern, doesn't it
depending of your song, if this fit then you can, as the pattern itself still can be handle then it's no problem
ok o.o
Sorarei
set bagus, beda sama 1st rank aku yang dulunya kiri-kiri kanan-kanan 2 star buat kamu untuk newcomer mapper
NaxelCL
Hi o/ , from PM


1-2-3-4-5-6-7

[EXHAUST]

- 00:05:194 - add one more note in 2
- 00:09:086 - remove one
- 00:10:491 and 00:10:599 , add one more in this parts
- 00:11:356 eliminated one note:'(

gume for the late :'( my brother is...
Topic Starter
Remillion Cross

Reikosaka wrote:

set bagus, beda sama 1st rank aku yang dulunya kiri-kiri kanan-kanan 2 star buat kamu untuk newcomer mapper
newcomer mapper for ' ranked ' lebih tepatnya lol
Topic Starter
Remillion Cross

NaxelCL wrote:

Hi o/ , from PM


1-2-3-4-5-6-7

[EXHAUST]

- 00:05:194 - add one more note in 2
- 00:09:086 - remove one
- 00:10:491 and 00:10:599 , add one more in this parts
- 00:11:356 eliminated one note:'(

gume for the late :'( my brother is...
Fixed some of mods, thank you
what happen to your brother D: ?
Skalim
Hi ^^ Mod by request (1-2-3-4-5-6-7)

BASIC

"5 suggerences for rearrange a pattern"
00:08:762 (4) - erase
00:08:924 - add 1 note in 1° column
00:09:086 (0) - move to the 2° column
00:09:248 (1) - erase
00:09:572 - add 1 note in 4° column

NOVICE

00:22:383 - Add a LN note? for silence sound
00:23:356 (0) - move to the 2° column, follow the pitch
00:23:518 (2) - move to the 2° column. ^
00:33:897 (2) - This LN start in 00:34:059

ADVANCE

00:04:870 - add 1 note? i hear a simple sound
00:42:329 - add 1 note, follow the rhythm
00:47:032 - i hear a "whosh", add 2 notes?
00:49:626 - ^
00:52:708 - add 1 note? follow the rhythm
01:01:951 - ^
01:02:924 - add 1 note? drum
01:03:248 - add 1 note, here is for follow the rhythm
01:36:329 - add 2 notes, "whosh" sound?
01:38:924 - ^
01:41:518 - ^

EXHAUST

00:02:437 - Add 1 note, piano sound or "boing?" XD
00:07:140 - ^
00:07:626 - ^
00:07:789 - add 1 note, follow the pattern of the start
00:47:032 - add 1 note, whosh?
00:49:626 - ^

INFINITE

i can´t see problems here

i can´t see problems with the patterns, very good mapset ^^ go go rank :D
Topic Starter
Remillion Cross

Skalim wrote:

Hi ^^ Mod by request (1-2-3-4-5-6-7)

BASIC

"5 suggerences for rearrange a pattern"
00:08:762 (4) - erase
00:08:924 - add 1 note in 1° column
00:09:086 (0) - move to the 2° column
00:09:248 (1) - erase
00:09:572 - add 1 note in 4° column
ALL FIXED ! everything is changed xD

NOVICE

00:22:383 - Add a LN note? for silence sound added
00:23:356 (0) - move to the 2° column, follow the pitch ok
00:23:518 (2) - move to the 2° column. ^ aa rapid pattern, fixed
00:33:897 (2) - This LN start in 00:34:059 agree

ADVANCE

00:04:870 - add 1 note? i hear a simple sound ok
00:42:329 - add 1 note, follow the rhythm hmm...i think since it's for advanced, so no need then ><
00:47:032 - i hear a "whosh", add 2 notes? ok
00:49:626 - ^ ok
00:52:708 - add 1 note? follow the rhythm ok
01:01:951 - ^ added
01:02:924 - add 1 note? drum hmm ok, but ths hitsound is in trouble, so i think it's okay
01:03:248 - add 1 note, here is for follow the rhythm ok
01:36:329 - add 2 notes, "whosh" sound? ok
01:38:924 - ^ ok
01:41:518 - ^ ok

EXHAUST

00:02:437 - Add 1 note, piano sound or "boing?" XD agree
00:07:140 - ^ ok
00:07:626 - ^ ok
00:07:789 - add 1 note, follow the pattern of the start ok
00:47:032 - add 1 note, whosh? there's already one circle D:
00:49:626 - ^ i think one circle in there is better xD

INFINITE

i can´t see problems here really o_o ?

i can´t see problems with the patterns, very good mapset ^^ go go rank :D
Thank you so much Skalim ^^ it's helpful x3
show more
Please sign in to reply.

New reply