show more
Zain Sugieres
Serwus
AyaTengu
Po roku przybijam czołem :d
Arow
Dzień dobry! :D
Angvite
Witam! :D
Advantan
witam w rodzince *hutszu*
Kyoshinku
(´・ω・`)
sables
Mecze komentuje to się sezonowców narobiło
Nesfizz
Siemka, jestem Kacper kiedy tylko mogę gram w gierki (najczęściej osu!). A kiedy łapki bolą od spinnerów lubię poczytać dobrą książkę.
Akemi Yume
Cześć
spi
cześć >///<
juppiJa
Hej, mam na imię Łukasz. Mam 19 lat. Do grania zachęciła mnie moja dziewczyna.
spi

juppiJa wrote:

moja dziewczyna.
Zawyżasz statystyki polskiej społeczności osu!. :P
DeletedUser_6614359
czesc
Ryuukimi
(>*u*)>
Wiktini
Czemu dużo ludzi myśli że jestem chłopakiem... Czeeeść, jestem Wiktoria, lubie grać w osu (ctb/mania) i czytać mangi c: pozdrawiam SitekX
Looczoo
.
sables
Ojejku.
Lincher
Ohayo, desu~!! :)
dwght
Dobry. Moja waifu to Akeno, tyle. Pozdrawiam wszystkich polaków.
knuxfanwin8
knuxfanwin8/kfw8, ksywki kfw8, KnuxFan, Knux, Knuxi. Nie nazywajcie mnie kfw albo knuxfanwin bo zabiję. Ogólnie czatuję, programuję, albo gram w osu!. Zostawię linka do swojej strony (oby nie został usunięty :P) http://kfw8.ga
Snaksiu
Witam
ShadeHero
u
Ikarishi
Hoi! Agnieszka, mam 12 lat (mało)
Lubię grać tryb CTB i standardowy :
Ulub jedzenia spaghetti bo moge
BiL1_old
Witam wszystkich! Gram w Osu! od paru godzin, interesuję się komputerem i radiowym DXingiem(nie wiem czy jest sens). Mam 15 lat i próbowałem zrobić podstawy Osu!(tryb osu!)(ranga D ;().
Lucius Ag
Witam! :v
Fajrant
czesc jestem nowy
Alkanya
Cześć.
limios
.
RukaChan
No siema siema
shybloom
Po siedmiu miesiącach gry mówię:
Cześć Osu!
Kael_DK
No Siema, jestem Kael i gram w najbardziej pedalski tryb w tej gierce (CTB), i ogólnie JD
Kubikk14
A dzień dobry jestem Kuba :)
Demii_
Jestem RanixHaruOkabe aka Haru albo (jak to znajomi mnie nazywają) Kasztan lubię grać w osu oglądać anime czytać mangi i rysować. Mam 11 lat jestem dziewczyną i lubię też karabiny XD (ulubiony AK-47 i maszynowe). jestem cicha nie mam przyjaciół mieszkam w niemczech (nie schprecham dobrze dojcza) umiem śpiewać wysoko i nisko mam 1,70 m wzrostu długie brązowe włosy szare oczy. przez to jak wyglądam ludzie mówią mi że wyglądam na 13-14 lat. rozumiem duuuuuuużo memów z wyjątkiem tego gdzie stoją z rozłożonymi rękoma i udają jezusa. Umiem angielski na B i umiem mówić z amerykańskim akcentem (ale nie umiem w angielską gramatykę XD)jestem 3* graczem ale levelupuje na 4*
asz222
Hej jestem Łukasz
Mam 18 lat
Od 2 gim lubię anime i mangi
Gram w lola mam bronza 3
asz222
Spiedalajcie kurwy jebane!!!!!!!!!!! CHUJ WAM W PIZDY [heading][s][url][url][heading][heading][url][url][s][s][s][/s][/s][/url][/url][/heading][/heading][/url][/url][/s][/s][/heading]
Staniczek
Dzień dobry, cześć i czołem! Pytacie skąd się wziąłem! Jestem wesoły Rafałek, mam na wsi domek a w domku komputer, osu i myszka, koniec wierszyka! Więc jak już wiecie zwię się Rafał, rówież Stanik. Mam 14 lat, tak naprawdę anime oglądam od około 2 mc-y, a w osu gram z 2-3 tygodnie xD Mój skill to narazie chyba 2/3 gwiazdki, bardziej 3. Interesuję się informatyką, historią, matematyką i TIRami. Coś jeszcze? Chyba nie xD Miłego dnia/wieczorku ;)
Justynkaa
hej, fajna ta giera pozdrawiam cieplutko
_Artsyo
Siemka, jestem Patryk niedawno skończyłem 18 lat i postanowiłem trochę poważniej podejść do osu! :D
Anyari
Hejka,

Właśnie zaczynam moją przygodę z osu!
Nazywam się Magda i zapraszam serdecznie na mój profil.
Zapraszam osoby, które dopiero zaczynają by dodawały się do znajomych.
Miło będzie z kimś się ścigać w osiągnięciach.

Pozdrawiam ciepło!
-JakuboX-
Siema, trochę się spóźniłem hehe
Ayekiteme97
Elo Ziomki! Jestem Teo, mam 23 lata, i gram w osu! :3

(´・ω・`)
hyperhidrosis
siema, wkręciłem się niestety w osu, progress widoczny z dnia na dzień i dopamina do mózgu uderzyła i no nie mogę przestać klikać tych kółek, taki problem. pozdro
kinga889
Siema! UwU, co tam u Was? :3
Kapsel_111
Kenumi z tej strony
Potrzebuje zmiany nicku D:
xBlackWolf26
Siemka wszystkim, jestem tu nowy... zapytacie od jak dawna? Od niedawna, ale zajebiście się wkręciłem :D
EndusGamingYT
Hejka wszystkim jestem tu nowy i coś mnie zachęciło do pogrania w Osu!
Adash-
w sumie to jestem smutnym weebem i gram w komputer kekw
play listowiec
Spóźnione ale lepiej późno niż wcale : )
Siemano wszystkim :D
sillymafuyukin
spóźniłam się też ale...

siema, nazywam się ola, czyli młoda dziewuszka, która kocha project eden's garden(aż bardzo nawet >:D)
już nowa do osu od dwóch miesięcy, ale i tak jestem dobra ^^ (w jakiś sposób...)
Abinek_
Siema siema o tej porze każdy wypić może! Jakby nie było jest bardzo miło! Normalnie walimy to co mamy tak kminimy normalnie. Na lewo to nie zgrzewo, jakby nie bylo jest bardzo milo. Zwolnij bo to jest jednokierunkowa panie pij od nowa. Dwa łyki byly dla filarty stylistyki tera pijemy pod wwa bo to jest artykuł 202 ee spoko luzik bluzik. Facet z aparatem sobie normalnie jaja kmini. Jak Myszka Miki se zdjął kolczyki normalnie. Kiedyś był zakuty normalnie w kajdany ale normalnie dowiedział się od mamy, że go rozkuli tacy byli mili, że go normalnie wypuscili jakby nie bylo bedzie bardzo miło. Ja nie wiem proszę cię macie. O tej porze każdy coś powiedzieć może, nie
Proszę Panią pochodzimy dwa tygodnie, a potem Panią opuszczę i się normalnie wezmę rozwód w kościele. Jak się normalnie zamienisz w aniele... Witamy w przekazie chłopaki nie róbcie draki. Puśćcie to normalnie na internet. Pająk Spajdermen normalnie dalej rozrabia. Jakby nie było będzie bardzo miło jak ktoś dostanie w zęby. To niech go nie boli bo jest z Nowej Soli, nie.
Shiro183
Dzien dobry.
Nazywam sie Radek, wiem o istnieniu tej gry o wiele za długo (pierwszy raz ową grę zobaczyłem jak siostra pyka i zainteresowany wielkimi 300 sam zacząłem probowac :D)
Koneser starych map - im bardziej starsze i ,,kwadratowe" tym lepsze xD
fan chińskich bajek (mozna dodac https://myanimelist.net/profile/xShiro1 :3)
Entuzjasta informatyki wszelakopojętej.

ożywiam nieco thread xD
Please sign in to reply.

New reply

/