Żeby tradycji stało się zadość...
Witam serdecznie!
Od ponad 4 lat w m&a, od trzech dni w osu

Bardzo polubiłam tę grę już przy pierwszym zobaczeniu na YouTube (u Pewdsa), bo łączy w sobie to, co m.in. lubię, czyli muzykę z komputerowym graniem + takie przyjemności jak piosenki z ulubionych anime, openingi, amv, rysunki i wszelkie inne lubiane przeze mnie utwory. No i możliwość zrobienia własnej mapy, z czego już korzystam

Zaskoczyło mnie, jak bardzo łatwy w obsłudze jest edytor. Ogólnie jak na razie same plusy, nic tylko się cieszyć :}.
Na razie dobrym sprzętem do grania nie grzeszę (mam laptop i używam touchpada), ale to się w przyszłości na pewno zmieni. Na razie wolę po prostu mieć przyjemność z grania, nawet jeśli dopiero z ledwością kończę "normal" :p
Ci najlepsi są niesamowici! Ciekawe, czy takiej gry można się nauczyć, jeśli na początku nie ma się zbyt dobrej koordynacji - bo np. naciskanie na przemian dwóch klawiszy to dla mnie coś nieosiągalnego... a podobno można grać i siedmioma przyciskami na raz (na tych najtrudniejszych mapach oczywiście) O_o'
Pozostałych wariacji osu! jeszcze nie sprawdzałam, jakoś mnie nie ciągnie.
Fajnie, że na forum można pogadać po polsku, bo mam trochę pytań, a szukanie odpowiedzi po angielsku jest dość żmudne... ale na ten temat założę już oddzielny wątek.
Poza powyższym dużo wolnego czasu spędzam przy rysowaniu (animu i nie tylko) i trochę czytam. Ostatnio zainteresowałam się też grami, lubię oglądać let's play'e, przy okazji uczę się nieco angielskiego - różnych użytecznych zwrotów :p No i w sumie to o mnie tyle.
Pozdrawiam wszystkich osu!maniaków i udanych wyników życzę