forum

Polish Collab Project!

posted
Total Posts
94
show more
Marcin
Co, dziś jest wolne to poszukam.
Mizucchiki
Chętnie zajmę się modowaniem mapek, jako że średnio mam czas, żebym sama zmapowała, robię inne mapy niestety :|.
Topic Starter
Tidek
Modowanie akurat nie będzie problemem, bo sami mapperzy mogą to robić, ale pomoc się oczywiście przyda jak znajdziesz czas : )
Yusuzu
Mogę pomóc coś przy grafice, skinie, czy nawet pomappować. Chociaż nie za bardzo się na tym znam, ale rezerwą mogę być.
ArcusCosinus
a jak w ogóle ten projekt stoi? jakieś pickowanie czy coś kiedy przewidziane?
Topic Starter
Tidek

Yusuzu wrote:

Mogę pomóc coś przy grafice, skinie, czy nawet pomappować. Chociaż nie za bardzo się na tym znam, ale rezerwą mogę być.
Od grafiki już jest Raito, ale skin by się przydał : )

Tagre wrote:

a jak w ogóle ten projekt stoi? jakieś pickowanie czy coś kiedy przewidziane?
Sam bym naprawdę chciał żeby wystartowało to jak najszybciej, ale to nie zależy za bardzo ode mnie ;/ Ludziom nie chcę się za bardzo sprawdzić timingu 25min songu (25% playback rate = 90min).
Topic Starter
Tidek
Dostałem W KOŃCU poprawiony timing, czas zacząć pickowanie, będę pisał do każdego z osobna na PM in game.

OSOBY CO JUŻ CHCĄ ZACZĄĆ MAPOWAĆ OD ZARAZ, PROSZĘ O ŚCIĄGNIĘCIE AKTUALNEGO TIMINGU http://puu.sh/5C6AR.osz
PO TYM JAK ZROBIĘ SWOJE 2 PIERWSZE PARTY, MAPA PÓJDZIE DO WIP I TAM BĘDZIE JUŻ MOŻNA AKTUALIZOWAĆ MAPĘ.
AmaiHachimitsu
6, 7, 16, 31.

A jak maja byc 2 z tych to 6 i 31
Marcin
Kurde jego dopisał mnie bez mojej zgody! sprzeciw! SPALE CIE NA STOSIE

Jak przyjdę do domu to zaklepie party
Topic Starter
Tidek
^Nie moja wina że umiesz mapować po tym jak zobaczyłem twoją ostatnią mapę niedokończoną : D

@Amai
Odblokuj prywatne wiadomości albo przynajmniej dodaj mnie do friend listy, ciężko się moduje mapy przez PM na forum.
Topic Starter
Tidek
Ok, jesteśmy już po 1szej kolejce, czas na 2ga i ostatnią kolejkę.
Topic Starter
Tidek
WAŻNE

Mapa już jest zuploadowana i proszę ABY KAŻDY ŚCIĄGNĄŁ TĄ WERSJE KTÓRA JEST TUTAJ t/171076
OSOBY KTÓRE JUŻ W CZĘŚCI ZROBIŁY SWOJE PARTY, PROSZĘ O SKOPIOWANIE Z .OSU CAŁĄ CZĘŚĆ HIT OBJECTS I WKLEJENIE DO WERSJI POWYŻEJ (JEŚLI UŻYWAŁEŚ ZIELONYCH LINII PO PROSTU JE DODAJ RĘCZNIE).
OSOBY KTÓRE NIE MAPIŁY, NIECH PO PROSTU ŚCIĄGNĄ TĄ WERSJE.
Yusuzu
Topic Starter
Tidek
Niestety z naszego składu odchodzi jedna osoba (Kuruku-san), przez co zrobił się 1 slot więcej. Więc ja biorę jego pick (theme hiny).
Zostały 2 party, kto będzie chciał i jest pewien że ma pomysł jak to zmapić, niech pisze do mnie i zarezerwuje.
AmaiHachimitsu
ja chcialem Withered Leaf
Topic Starter
Tidek
Ok, więc nr 30 wędruje do Ciebie, akurat połączy się to z twoim partem z remilią theme (withered leaf + eosd stage 6 theme + remilia theme).

Został part 27, Charming Domination (PCP extra stage theme). Jeśli do piątku nikt się nie zgłosi do zmapowania tego parta, wtedy sam go wezmę.
Topic Starter
Tidek
Wszystkie party zajęte. To by było na tyle jeśli chodzi o sprawy organizacyjne, czas realizacji projektu zależy już tylko od was : )

Nie będę nikogo poganiał, ale czasami się będę przypominał, jeśli będą jakieś dłuższe opóźnienia to proszę dawać mi znać żebym miał mniej więcej jakieś pojęcie ile muszę czekać.
Topic Starter
Tidek
Kradnom pomysły :-(

p/2763285
WujekGrzyb
Co za kaszaloty podarktyczne. Ale może więcej modów się w związku z tym ozwie.
DeletedUser_613592
no przeciez tylko tidek jeden na swiecie moze wpasc na taki pomysl XD
Advantan
Topic Starter
Tidek

worst fl player wrote:

no przeciez tylko tidek jeden na swiecie moze wpasc na taki pomysl XD
Tak tak Adamqs, na pewno sami to wymyślili:
- ta sama nazwa (Skandinavien collab project), przypadek? nie sondze
- znowu Touhou? przypadek? nie sondze
- mnóstwo maperów, przypadek? nie sondze

Nic do nich nie mam, ale wszystko wygląda identycznie, więc najlepszy FL plejerze Adamqs, znajdź mi jakiś lepszy argument ;/
Advantan
Mapuj tam Tidek, a nie na forum piszesz.
DeletedUser_613592
tidek mondrosci rzyciowe

- Collab jest z reguly mapa, do powstania której przyczyniło się +2 osoby, stąd ta nazwa. Projekt był z myślą na całą skandynawie, więc został nazwany tak jak widac. #złodzieje
- +15(czy ile to ma tam u was) minutowy maraton... co by tu moglo byc... cos z toho, no tak. Community lubi to, same piosenki są rytmiczne, w wiekszosci bez wokalu, więc idealnie dla poczatkujacych jak i lepszych mapperow. Dlaczego wziąłeś toho? Pewnie skandynawia z tych powodow co ty. #złodzieje
- Mnostwo maperów, bo projekt jest na całą skandynawie. Zrobic projekt na całą skandynawie z 2 maperami skandynawi #tidek #złodzieje

668 map otagowanych touhou, pewnie ukradli
Marcin
ayfkm, obvious troll is obvious.
Topic Starter
Tidek
Nie wiem czy Adamqs mówi serio, no ale dajmy się trzymać jego teorii, co do 2 mapperów, ja już tam widzę przynajmniej 7, a jeszcze mają 2gie tyle miejsc ;/

Pepsior
Tidek kłamie. to on ukradł pomysł skandynawi, i teraz mowi że oni nam ukradli :C
Advantan
Imo, nadal gówno posty. Nie piszecie nic co byłoby przydatne w temacie. Pchajcie się kijkami w czoła.
DeletedUser_613592

Advantan wrote:

Imo, nadal gówno posty. Nie piszecie nic co byłoby przydatne w temacie. Pchajcie się kijkami w czoła.

Advantan wrote:

Mapuj tam Tidek, a nie na forum piszesz.
no hejt pls;;
Topic Starter
Tidek
Jeśli będziemy utrzymywać obecny progress, to collaba skończymy w 2015 ;<
Acrith
Róbcie party dalsze, nie czekajcie na razie na mnie. Jak przywrócę komputer do stanu "świetności" to zajmę się collabem. :/
Cydros
Tidek jak potrzebujesz maperów to się zgłaszam hyhyhy xDD
Topic Starter
Tidek
Od teraz będę zawsze pamiętał że Cydros chętny.

Btw. nieźle wam idzie, prawie 3tyg bez partów ;)
AmaiHachimitsu
Bo czekacie na mnie i nie wiem po co.... Ja swoje zrobie i sie dostosuje, nie ma problemu
Topic Starter
Tidek
Tyle że ja nie piszę tylko o tobie ;(
fartownik
hehs
rEdo

fartownik wrote:

hehs
Topic Starter
Tidek
Ja bym im Galkan soczystego sajlensa wjebał za spamowanie! : (
Cydros
Praca. praca..
Jak idzie robota?D:
Topic Starter
Tidek
Cydros
A mówiłem że mogę Ci coś zmapować : ( było nie odmawiać xD
Topic Starter
Tidek
Postanowiłem że będę robił do tego 4K, uznałem że warto wykorzystać coś na czym się bardzo dobrze znam.

Także tym bardziej mam nadzieje że każdy wykona swoją robotę. Joł.

EDIT: Acrith, nadal masz w planach taiko robić? (+ ktoś tam jeszcze)
Cydros
Tiduś jak praca?
Topic Starter
Tidek
Co ty tak spamisz Cydros w każdym temacie Oo

Co do pytania, osu!mania 4K jest zrobione już w 63%, Acrith osu!mania 7K zrobił na razie 15%, a w standardzie Bass oczywiście się opierdala, a tak to doszło z półtora parta.
Cydros
Nie wiem, nudzę się czasami a tutaj cicho tak było : o
Advantan
Cydros lubi posty.

Bass to głupiec (b-baka!), który opóźnia projekt. Kij mu w oko.
Topic Starter
Tidek
Dobra, myślę że można dać mały update i opisać jak wygląda sytuacja (po tym jak Bass wysłał parta i nawet znalazł czas by go zmodować)

Osu! standard Collab - zrobione około 25-30% (z nie wklejonymi partami może będzie 40%, nie chcę mi się sprawdzać ile dokładnie)
Osu!mania 4K - 100% (Tidek)
Osu!mania 7K - około 25% (Acrith)
Taiko Collab (Acrith i minkodon) - kiedyś w przyszłości (pewnie jak Acrith skończy robić 7K)
SB - Jak tylko Raito się pojawi to już się wrzuci do 4K (nie trzeba napisów), a później będzie powoli robiło się do collaba
Yusuzu
2 miechy i nic? Jak tam prace, czo?
Topic Starter
Tidek
Acrith i Amai tacy pracowici ;3

Ja to chcę naprawdę skończyć ale co poradzę jak ludzie się zapisują i nic nie robią : P
zzqWilliam
Ja mógłbym coś zmapić aczkolwiek niewiele umiem xD
Topic Starter
Tidek
Do Galkana i Marcina, ten projekt niby nadal żyje wiec nie odklejajcie tematu, collab został wzbogacony o 4 party, tylko znowu coś spierdolili z BSSem i nie moge zupdejtować.
Please sign in to reply.

New reply