forum

Granie na tablecie.

posted
Total Posts
5
Topic Starter
4TooFLY
Witam, postanowiłem kupić tablet. CTL-470. I mam pytanie czy tym "długopisem" grając mam dotykać powierzchni tabletu, czy mam lekko nad nim mieć ten "długopis". Bo widziałem na forum coś tam ze ktoś marudził ze przez osu zniszczył sobie ten "długopis". Oraz dacie mi jakieś rady w.s. tabletu ?

Z góry wielkie dzięki za odpowiedz, pozdro.
AmaiHachimitsu
Jak chcesz, ludzie naciskają i tablet się trzyma. Grunt to nie przesadzić. Ogólnie poleciłbym trzymanie długopisu lekko nad, ale nie znam się.

Na następny raz pytania w sprawie tabletu zadawaj tu t/87183
Piotrekol
Bo widziałem na forum coś tam ze ktoś marudził ze przez osu zniszczył sobie ten "długopis".
Nie wiem jak ktoś by musiał cisnąć tym piórkiem żeby je zniszczyć o.o" .
Także polecam trzymanie piórka lekko nad tabletem (osobiście to wyjąłem końcówkę piórka z pena a tablet zakleiłem przyciętą kartką- sprawdza się jako "folia ochronna" :p )
DeletedUser_613592
z
Topic Starter
4TooFLY
OK, dzięki wszystkim za rady. W poniedziałek przyjdzie tablet (akurat zamówiłem w piątek :/). Ja tam nie zwracam na to za bardzo uwagi czy komuś się zepsuł tablet np. po 2 latach. Bo kupiłem duuuuuzo razy rzeczy np. mysz którzy inni pisali ze "grafika" ktora jest na niej po prostu z czasem się "ściera". Mam myszkę 2 lata, i jak nowa, zdarcie tej grafiki jest nie możliwe chyba ze nożem... podobnie z słuchawkami itd. Inni chyba walcem po tym jeżdżą i się dziwią ze się psuje.

Jeszcze raz dzieki za pomoc. Pozdro :)
Do zamknięcia.
Please sign in to reply.

New reply