forum

Obszar tableta

posted
Total Posts
9
Topic Starter
Cydros
Witam, tak jak w temacie, lepiej grać na dużym/małym ustawić go na środku/po bokach. Prosiłbym o porady dla totalnie zielonego :3
I jeszcze jakieś sposoby trzymania pena jeśli jakieś są :P
Arczii
Szczerze? Jak Ci wygodniej.
Testuj różne możliwości i wybierz tą, która najbardziej Ci odpowiada.

Ilu ludzi... tyle porad. Jeden powie tak, drugi siak...a i tak wsio o kant dupy roztrzaść.
fartownik
Duży obszar = lepsza kontrola
Mały obszar = gorsza kontrola

Do dużego obszaru jest się jednak ciężej przyzwyczaić, ale nie zniechęcaj się bo tak gra się najlepiej. Każdy gracz z czołówki Ci to powie. Najlepiej ćwiczyć na pełnym obszarze albo na lekko mniejszym niż pełny. Na początku może Ci się wydawać, że to niemożliwe tak zapierdalać penem po tak dużym obszarze, ale wystarczy poćwiczyć.

Co do gripa (stylu trzymania pena) - pooglądaj lveplaye na youtubie, jest ich bardzo dużo więc masz w czym wybierać.
Tamako Lumisade
Ja gram na pełnym obszarze, ale osu mam w okienku 800x600. Kombinuj, bo każda osoba inaczej definiuje pojęcie "wygoda". Jeden Ci powie, że w takim małym okienku się nie da grać, a drugi że to całkiem wygodne rozwiązanie. Próbuj, testuj, gdy już znajdziesz właściwe ułożenie - przyzwyczajaj się, a potem łapka Ci będzie sama chodzić.
r E s P
Ja gram na obszarze podobnym do StaskaXD ale zobacz na mój prof ja preferuje średni obszar i full okienko osu! a pen grip mam jak Niko
Muffinilou
Graj jak Ci wygodniej D:
AmaiHachimitsu
Za to nabijanie postów pójdziesz kiedyś siedzieć.
Marcin
Do....
osuzienia!
(Albo AW)
BerserQ
Do Galkana w
Please sign in to reply.

New reply