Witajcie !
To mój pierwszy post także proszę o wyrozumiałość .
Dnia 20.03.13 pobrał mi się update do Osu!
Miałem nadzieję że za wiele się nie zmieni , no ale zmieniło się dosyć sporo i to na moją niekorzyść . W czym problem ?
Przed update z tego dnia gra działała w maksymalnej rozdzielczości przy wyłączonych wszystkich dodatkach graficznych na 1280X800 .
Lubiło zaciąć ale nie przeszkadzało mi to , fps nie spadało poniżej 60 .
Po update gra chodzi często poniżej 30 fps na 1280X800 , natomiast gdy włączę w grafice OpenGL nie napotykam żadnego spadku płynności nawet "lagów" nie ma ale gdy chcę coś wcisnąć muszę przytrzymać przycisk myszki na tym przycisku a wtedy gra zatrzymuje się, fps wynosi przeważnie 1 a potem znów normalnie pracuje przełączając się dalej tak jak zamierzałem.
Wiecie może czym jest to spowodowane ?
PS: Zapomniałbym specyfikacji mojego PC :
Intel Celeron M - 1,60 GHz
Pamięć RAM - 384 MB
Grafika - Ati Radeon XPRESS 200M (128 mb)
To mój pierwszy post także proszę o wyrozumiałość .
Dnia 20.03.13 pobrał mi się update do Osu!
Miałem nadzieję że za wiele się nie zmieni , no ale zmieniło się dosyć sporo i to na moją niekorzyść . W czym problem ?
Przed update z tego dnia gra działała w maksymalnej rozdzielczości przy wyłączonych wszystkich dodatkach graficznych na 1280X800 .
Lubiło zaciąć ale nie przeszkadzało mi to , fps nie spadało poniżej 60 .
Po update gra chodzi często poniżej 30 fps na 1280X800 , natomiast gdy włączę w grafice OpenGL nie napotykam żadnego spadku płynności nawet "lagów" nie ma ale gdy chcę coś wcisnąć muszę przytrzymać przycisk myszki na tym przycisku a wtedy gra zatrzymuje się, fps wynosi przeważnie 1 a potem znów normalnie pracuje przełączając się dalej tak jak zamierzałem.
Wiecie może czym jest to spowodowane ?
PS: Zapomniałbym specyfikacji mojego PC :
Intel Celeron M - 1,60 GHz
Pamięć RAM - 384 MB
Grafika - Ati Radeon XPRESS 200M (128 mb)