Gz to nawet lepiej niż ja . Ja byłem na teście robionym pzez MENSĘ, czyli stowarzyszenie skupiające ludzi zaliczających się do górnych 2% społeczenstwa i wyszło mi 148, czyli akurat na samej granicy, aby się dostać do MENSY . I tak nie zlozyłem papierów .Ryohan wrote:
Swistak ty jestes UFO! Ja myslalem, ze te teleturnieje to tylko dla wygranych z czipsów są XD
BTW: Poradnie psychologiczne kłamią, kiedyś musiałem iść do takiej, żeby mieć dodatkowy tok nauczania matmy (za dobry byłem w gimnazjum XD) i zrobili mi test na inteligencje... nie pamietam dobrze ale miałem chyba 150+ IQ.... żal... oni kłamiom ;<
Yay, SteRRuŚ taki słodziudki Nie, no joke ;P Spodziewałem się "koksóf" pokroju Niedzwiedza (w sensie że ~mój wzrost, zarost, itp.). Ale fajnie jest znać wygląd ludzi z którymi się graSteRRuM wrote:
zrobiłem przed chwilą i seriously jakoś dziwnie wyszedłem
szczerze powiem, że do niedawna wierzyłem, że sterrum ma z 18/19 lat, swistak grubo ponad tyle, jest jeszcze kilka takich osób ; DSeymourLyon wrote:
Yay, SteRRuŚ taki słodziudki Nie, no joke ;P Spodziewałem się "koksóf" pokroju Niedzwiedza (w sensie że ~mój wzrost, zarost, itp.). Ale fajnie jest znać wygląd ludzi z którymi się graSteRRuM wrote:
zrobiłem przed chwilą i seriously jakoś dziwnie wyszedłem
SeymourLyon wrote:
Spodziewałem się "koksóf" pokroju Niedzwiedza (w sensie że ~mój wzrost, zarost, itp.).
Przepraszam, że zawiodłemniedzwiedz1124 wrote:
sellek nie wygląda na swój wiek
O tak, pamiętam ten twój chaotic style na głowie xDDDDkuburaczek wrote:
włosy tylko dłuższe (włosy ala lefeq na drugim zdjęciu)
Przynajmniej to i tak dużo lepsze niż 1 z miliona niczym nie wyróżniających się avów z anime .SeymourLyon wrote:
Pomyślcie sobie że człowiek #1 w osu! ma w avatarze RÓŻOWY PAPIER TOALETOWY Wiem że trochę offtop ale nie miałem gdzie tego wcisnąć :<
Cicho , jestem haruhistą więc trzymam się reguły ^^ .Swistak wrote:
Przynajmniej to i tak dużo lepsze niż 1 z miliona niczym nie wyróżniających się avów z anime .SeymourLyon wrote:
Pomyślcie sobie że człowiek #1 w osu! ma w avatarze RÓŻOWY PAPIER TOALETOWY Wiem że trochę offtop ale nie miałem gdzie tego wcisnąć :<
Tak mnie to wku***a, że tyle ludu ma avy z anime. Gdyby były to jeszcze jakieś oryginalne avy, to jak Cię mogę, ale nie wszyscy se muszą ustawiać jak najbardziej typowe avy -.- ...
I ty lef też . Miałeś jakieś ciekawsze avy ostatnio, a teraz znowu jakiś typowy av z anime .
to prawda, on jest haruhistą!Calom wrote:
jestem haruhistą
Nie wiem co TY masz wspólnego z czyimiś avkami. Komuś sie podoba to niech maSwistak wrote:
Lef ma zwykłą scenkę z anime, a ja mam dość charakterystyczne ujęcie z mojej ulubionej kreskówki (w każdym razie, to nie czyni z niego czegoś wspaniałego, żeby się nikt nie czepiał...), ale za to, to ujęcie i tekst nawiązują do istnej klasyki "wujka Sama", co czyni ten avek bardzo wyjątkowym .
Niestety avy nie mogą być zbyt duże, więc tekstu też nie może być za dużo, ale gdybym mógł coś dopisać, to by było świetnie. Tak na szybko jak myślę, to mogłoby być "I want you to beat kuburaczek!" .
Mogę być ja na czarnym kocie ? Mam surimi !niedzwiedz1124 wrote:
nie,ja byłem rycerzem co wyglądał z wieży za księżniczką na białym koniu co mnie uratuje xD
NuuumSeymourLyon wrote:
A może być różowy Lef i jakaś... powiedzmy x=random+1 osoba z osu! na nim? :<
Wyglądasz jak BasshunterSeymourLyon wrote:
To będzie bolało :<
[attachment=2:aaa3b]Picture 5.jpg[/attachment:aaa3b]
Debil w niebieskich włosach i podartej podkoszulce :<
Ouch...Bassmaster wrote:
Wyglądasz jak BasshunterSeymourLyon wrote:
To będzie bolało :<
[attachment=2:aa7e8]Picture 5.jpg[/attachment:aa7e8]
Debil w niebieskich włosach i podartej podkoszulce :<
ta,normalnie skóra zerwana :facepalm:SeymourLyon wrote: