forum

Klawisze (klawiatura)

posted
Total Posts
3
Topic Starter
CaTey
Hej! Od kilku dni zaczęłam grać w tą gierkę (bardzo mi się podoba). Podczas oglądania gameplay'ów innych graczy na youtubie zauważyłam, że wklikają oni w klawisze na klawiaturze podczas gry. Zdziwiło mnie to ponieważ dotychczas gram tylko myszką (przesuwam te kółka, wklikam) co jednocześnie bardzo słabo mi wychodzi. Może ktoś wytłumaczyć mi do czego i jak używać tych klawiszy? I jakieś drobne porady dla takiego nooba jak ja aby lepiej grać? Przypomnę tylko, że bez mooda na no-fail nie mogę w ogóle przejść mapki z jedną gwiazdką. Liczę na zrozumienie, i pomoc.

*Jeżeli coś źle napisałam to przepraszam ale --gram-- niecałe dwa dni i wielu rzeczy nie ogarniam.

Pozdrowienia i miłego dnia/wieczoru ;D
P_U_K
Klawisze to zamiennik do przycisków w myszce. Normalnie w grze masz ustawione na x/z(możesz zmienić w ustawieniach) i pozwalają one najczęściej klikać szybciej i precyzyjniej, trzeba się jednak przyzwyczaić a to potrafi zająć kilka dni.
Co do porad to doradzę że dopiero zaczynasz i nic dziwnego że masz problem z mapkami 1-2* więc spróbuj na początek grać mapy które mają mniej niż 1* a po czasie zaczniesz przechodzić te trudniejsze.
Topic Starter
CaTey
Dzięki wielkie ;D
Please sign in to reply.

New reply