forum

Problem ze słuchawkami D:

posted
Total Posts
10
Topic Starter
krzychu0700
Zna się tu ktoś może porządnie na tego typu sprzęcie i naprawianiu go lub jakiś serwis, najlepiej w Warszawie? (szukałem na necie i nie znalazłem nic D:)
Problem leży w tym iż lewa słuchawka przestała mi działać (kable sprawdzane z 5 razy, a wejście jack sprawdzane na kilku kablach).
Sorry że zasyfiam nowym tematem, ale znając moje szczęście to na Polski (Polish) [RANDOM] odpowiedziałaby mi jedna osoba której odpowiedź zapewne by mi nawet nie pomogła, po czym pytanie zostałoby zapomniane, a nie chcę ich wyrzucać D:
Słuchawki Monster Beats - Studio
Marcin
Osobiście to bym wymienił sam kabel... tak tylko mówie...
Topic Starter
krzychu0700

Marcin wrote:

Osobiście to bym wymienił sam kabel... tak tylko mówie...
Pisałem przecież że kable w środku są w porządku, wtyk jack w słuchawkach też, bo sprawdzałem już na kilku kablach D:
r0ck
Mógł po prostu paść głośnik. Wtedy raczej nic nie zrobisz.
Ostatnio też moje słuchawki poszły do kosza bo jeden głośnik przestał działać. Na szczęście były to słuchawki z biedronki za 10zł.
Tidek
Miałem taki sam problem, ale to były słuchawki bezprzewodowe, okazało się że po prostu padł głośnik w słuchawce i jedyne co mogłem zrobić to znaleźć idealny głośnik do danych słuchawek (są tam jakieś parametry na których się nie znam : D) i znaleźć kogoś kto by Ci to wymienił, ja wolałem wybrać opcje kupna nowych słuchawek : D.
Ja tam nie polecam się z tym bawić i kupić nowe słuchawki, znalezienie serwisu w którym Ci to naprawią graniczy z cudem : D.
AmaiHachimitsu
jeśli jakiś by był problem to albo jack albo głośnik. swoją drogą jestem ciekaw jaki ty masz jack ze tak latwo sprawdziles, ze to nie jest jego wina. moze jakies pro sluchawy to sa, nie znam sie. przewody w sluchawce tez wszystkie sa ok? jak tak to mozesz sprobowac wymienic jack, to kosztuje grosze. A jak nie to kup nowe albo zanies do specjalisty, ale nie wiem czy sie oplaci.
Marcin
To wgl. istnieje taki ktoś kto naprawia słuchawki?
Topic Starter
krzychu0700

AmaiHachimitsu wrote:

jeśli jakiś by był problem to albo jack albo głośnik. swoją drogą jestem ciekaw jaki ty masz jack ze tak latwo sprawdziles, ze to nie jest jego wina. moze jakies pro sluchawy to sa, nie znam sie. przewody w sluchawce tez wszystkie sa ok? jak tak to mozesz sprobowac wymienic jack, to kosztuje grosze. A jak nie to kup nowe albo zanies do specjalisty, ale nie wiem czy sie oplaci.
Jack wiem że jest w porządku bo w środku luty są ok, a kabel mogę wymieniać więc nie miałem problemu ze sprawdzeniem co do samej końcówki (w środku kable tez są w porządku D:), a naprawa się opłaci, bo nie kupię drugich (http://www.beatsbydre.com/headphones/beats-studio-white/900-00023-01,default,pd.html), gdyż nie mam tyle pieniędzy, dlatego też się tu pytam czy ktoś wie co i jak, ale z tego co widzę dochodzimy do tego co wcześniej wymyśliłem, czyli że głośnik padł i trzeba nowy kupić :/
I ogólnie dzięki wszystkim za jakieś zainteresowanie, wychodzi na to że muszę się wybrać na Volumen D:
Marcin
Wait, to cały czas mowa o tych overpriced Beats'ach ?.....
Topic Starter
krzychu0700
Nom D:
Please sign in to reply.

New reply