Jak prosiliście tak, więc zamieszczam.
1. Wyślij mi swój nick na OSU, score rank, i link do swojego konta na osu.ppy.sh (na gg:7772066 lub na PW )
2. Podaj 3 mapy OSU oraz linki do nich na osu.ppy.sh/, które posiadają tryb:
a) OSU standard (wiem odkrywcze :p)
b) posiadają ranked
c) posiadają przynajmniej tryb normal, hard, insane lub mapę z trudnością na poziomie 3-4+ i 5-5+ (żeby komuś się nie nudziło i nie wziął Who is afraid a Big black:p)
3.Dołącz do grupy na fb (zalecane , ale nie obowiązkowe)
Galkan edit: Nie, nie reklamuj tutaj tego. Po to jest forum i #polish by sprawnie wszystko organizować. Nie każdy ma facebooka i nie musi go posiadać by brać udział w jakimkolwiek turnieju.
4. Podaj swój gg/skype/fb (nie potrzebne skreślić)
1.Turniej będzie rozgrywany na 2 poziomach:
-Amatour (3-4+)
-Profesional (5-5+)
Kwestie, jakie będę brał do przydzielenia do danej grupy.
-rank
-acc
-PP
- oraz historię i jakie oceny zebrałeś/aś z danej mapy.
- ostateczności rozegramy parę map, by sprawdzić jak sobie radzisz (Ostateczność)
Zapisy będą trwały do 29.10.2012 (do godz 18)
Lista graczy i przydział do danego poziomu 29.10.2012! po godz 20)
Lista map turniejowych pojawi się 30.10.2012!
Losowanie par turniejowych 31.10.2012! (Dokładną godzinę jeszcze podam)
Losowanie mapy dogrywkowej 31.10.2012.
No to teraz regulamin:
1.Po podaniu, spróbujemy ustalić jeden wspólny termin lub parę terminów, w którym zostaną rozegrane mecze.
2. Jeżeli ktoś nie będzie mógł rozegrać mecz/ mecze w podanym terminie, musi mnie o tym poinformować, w ciągu 2 dni po podaniu terminu.
a) Jeżeli nie poinformuje, uznaję wtedy, że ma czas by rozegrać mecz/mecze.
3.Turniej będzie się rozgrywał trybie turniejowym (wiem odkrywcze), czyli:
-Osoba, która przegrała , odpada z turnieju.
-Osoba, która wygrała, gra z następną osobą.
4. Jeżeli gracz nie wstawi się w podanym terminie, nie rozegra meczu i nie poinformował o tym, że wtedy nie może. Odpada z turnieju. Przeciwnik automatycznie przechodzi dalej.
- Jeżeli obydwóch graczy nie będzie. Mogę dać dodatkowy termin. Jeżeli nie rozegrają meczu. Odpadają z turnieju. No chyba, że nastąpi wyżej wymieniona sytuacja.
5. Potwierdzeniem meczu jest relog rozegranych map w pokoju. (Będę starał się być na wszystkich meczach ale nie zawsze może to być możliwe, podobnie z streamem)
6. Mam nadzieję, ze nie dojdzie wojny, kto ma pierwszy wybierać mapę, ale jeśli dojdzie do takiej sytuacji , sędzia decyduje.
- Mapa dogrywkowa jest mapą wybraną podczas losowania mapy dogrywkowej
-Mapę dogrywkową można grać na modach jeżeli obydwie strony się zgodzą)
7. Wygrywa ten kto będzie miał większy score.
8. Sędzia może, zdecydować powtórkę mapy, jeżeli:
- jeden z graczy złapie dc lub wyrzuci go z pokoju.
- jeżeli gracz dalej nie odpowiada. Sędzia ustala indywidualny termin.
9.Gramy do 2 pkt + dogrywka (jeżeli będzie trzeba)
- 1pkt = 1 wygrana mapa
10. Wygrywa gracz, który zdobył najwięcej punktów.
11. W dniu rozgrywek, powstanie specjalny czat grupowy na facebooku, do którego zostaną zaproszeni wszyscy gracze, biorący udział w turnieju
(żebyśmy wiedzieli kto jest a kogo nie ma) (Dlatego jest zalecane dołączenie do grupy na fb)
Galkan edit: jak wyżej
12. Mecze będą rozgrywane w pokoju GDSOTournamentOSU hasło: gdso
Jeżeli ktoś jest chętny do stremowania to proszę napisać na PW. Bo coś mi mówi, że mój komp po prostu sie spali :d. Przydałaby się jeszcze 1 osoba do sędziowania.
terminy mogą ulec zmianie, ale mam nadzieję, że tak się nie stanie.
Zapraszamy.
1. Wyślij mi swój nick na OSU, score rank, i link do swojego konta na osu.ppy.sh (na gg:7772066 lub na PW )
2. Podaj 3 mapy OSU oraz linki do nich na osu.ppy.sh/, które posiadają tryb:
a) OSU standard (wiem odkrywcze :p)
b) posiadają ranked
c) posiadają przynajmniej tryb normal, hard, insane lub mapę z trudnością na poziomie 3-4+ i 5-5+ (żeby komuś się nie nudziło i nie wziął Who is afraid a Big black:p)
Galkan edit: Nie, nie reklamuj tutaj tego. Po to jest forum i #polish by sprawnie wszystko organizować. Nie każdy ma facebooka i nie musi go posiadać by brać udział w jakimkolwiek turnieju.
4. Podaj swój gg/skype/fb (nie potrzebne skreślić)
1.Turniej będzie rozgrywany na 2 poziomach:
-Amatour (3-4+)
-Profesional (5-5+)
Kwestie, jakie będę brał do przydzielenia do danej grupy.
-rank
-acc
-PP
- oraz historię i jakie oceny zebrałeś/aś z danej mapy.
- ostateczności rozegramy parę map, by sprawdzić jak sobie radzisz (Ostateczność)
Zapisy będą trwały do 29.10.2012 (do godz 18)
Lista graczy i przydział do danego poziomu 29.10.2012! po godz 20)
Lista map turniejowych pojawi się 30.10.2012!
Losowanie par turniejowych 31.10.2012! (Dokładną godzinę jeszcze podam)
Losowanie mapy dogrywkowej 31.10.2012.
No to teraz regulamin:
1.Po podaniu, spróbujemy ustalić jeden wspólny termin lub parę terminów, w którym zostaną rozegrane mecze.
2. Jeżeli ktoś nie będzie mógł rozegrać mecz/ mecze w podanym terminie, musi mnie o tym poinformować, w ciągu 2 dni po podaniu terminu.
a) Jeżeli nie poinformuje, uznaję wtedy, że ma czas by rozegrać mecz/mecze.
3.Turniej będzie się rozgrywał trybie turniejowym (wiem odkrywcze), czyli:
-Osoba, która przegrała , odpada z turnieju.
-Osoba, która wygrała, gra z następną osobą.
4. Jeżeli gracz nie wstawi się w podanym terminie, nie rozegra meczu i nie poinformował o tym, że wtedy nie może. Odpada z turnieju. Przeciwnik automatycznie przechodzi dalej.
- Jeżeli obydwóch graczy nie będzie. Mogę dać dodatkowy termin. Jeżeli nie rozegrają meczu. Odpadają z turnieju. No chyba, że nastąpi wyżej wymieniona sytuacja.
5. Potwierdzeniem meczu jest relog rozegranych map w pokoju. (Będę starał się być na wszystkich meczach ale nie zawsze może to być możliwe, podobnie z streamem)
6. Mam nadzieję, ze nie dojdzie wojny, kto ma pierwszy wybierać mapę, ale jeśli dojdzie do takiej sytuacji , sędzia decyduje.
- Mapa dogrywkowa jest mapą wybraną podczas losowania mapy dogrywkowej
-Mapę dogrywkową można grać na modach jeżeli obydwie strony się zgodzą)
7. Wygrywa ten kto będzie miał większy score.
8. Sędzia może, zdecydować powtórkę mapy, jeżeli:
- jeden z graczy złapie dc lub wyrzuci go z pokoju.
- jeżeli gracz dalej nie odpowiada. Sędzia ustala indywidualny termin.
9.Gramy do 2 pkt + dogrywka (jeżeli będzie trzeba)
- 1pkt = 1 wygrana mapa
10. Wygrywa gracz, który zdobył najwięcej punktów.
(żebyśmy wiedzieli kto jest a kogo nie ma) (Dlatego jest zalecane dołączenie do grupy na fb)
Galkan edit: jak wyżej
12. Mecze będą rozgrywane w pokoju GDSOTournamentOSU hasło: gdso
Jeżeli ktoś jest chętny do stremowania to proszę napisać na PW. Bo coś mi mówi, że mój komp po prostu sie spali :d. Przydałaby się jeszcze 1 osoba do sędziowania.
terminy mogą ulec zmianie, ale mam nadzieję, że tak się nie stanie.
Zapraszamy.