forum

Lyrics Generator?

posted
Total Posts
6
Topic Starter
Fluffy91021
i'm trying to create individual kanji characters (and making them each in gimp isn't productive), so i heard you need to use storybrew editor, but I'm stuck. for example, this map (https://osu.ppy.sh/beatmapsets/935708#osu/1955867) has each individual kanji letters as images (and glows too!) (please note that i am only looking to create letters, no animations) thank you!
TicClick
if you could explain in more details what specifically has made you stuck, I am sure someone would help faster/better/harder/stronger
Fluffy91021
i have created the .srt file, but i am not sure if i have formatted it correctly because the editor still recognizes it as a bug.
1
00:00;00,00 --> 00:00;00,01
初めて出会った君は輝く星ずっと待っていたんだ この気持ち恋してる誰も彼もすれ違い言葉にはできない思いを抱いて時を重ねてるふと芽生える瞬間が歩き出すための新しいドアを開ける鍵だ闇に包まれても見えてしまう境界を怖がってると 好きになれないから戸惑い 忘れてただ 願いを 夜空に向けて歌うよ初めて出会った君は 輝く星そんな夢を照らし出すのああ ドラマティックたくさん集まったら 生まれるメロディー泣いて 笑っていま 私が恋してるささやかな物語を二人の手で紡いで行こう なんてね世界を知ってるみたいまたたきの中に 強い揺れるものがあるとしたら心 導いてく知りたいと伝える不安でもね 飛べる耳を澄まして 好きになりたいから触れ会える距離で そばにいてね表せないほどに素敵どうか 見ていてほしい 君だけだよずっとずっと 待っていたんだ この気持ち光束ねて さあ 奏でるメロディー大丈夫 ちょっとぐらい 胸焦がしてもきっと違うんだ 正しい音とは明るすぎて 顔が見えないきらめくままに 通じるって信じてる私の歌い方で初めて出会った君は 輝く星そんな夢を照らし出すのああ ドラマティック形になった言葉 ここにあるけどやっぱりドキドキいま 私が 誰より恋してる

(it only lasts for that long because i am just trying to create kanji characters)
Endaris
Do you have a problem with creating a valid .srt file or with the default lyrics effect of storybrew?
And is your goal just to create the images or do you also want to storyboard them using storybrew?
NathanGenre727

Fluffy91021 wrote:

i have created the .srt file, but i am not sure if i have formatted it correctly because the editor still recognizes it as a bug.
1
00:00;00,00 --> 00:00;00,01
初めて出会った君は輝く星ずっと待っていたんだ この気持ち恋してる誰も彼もすれ違い言葉にはできない思いを抱いて時を重ねてるふと芽生える瞬間が歩き出すための新しいドアを開ける鍵だ闇に包まれても見えてしまう境界を怖がってると 好きになれないから戸惑い 忘れてただ 願いを 夜空に向けて歌うよ初めて出会った君は 輝く星そんな夢を照らし出すのああ ドラマティックたくさん集まったら 生まれるメロディー泣いて 笑っていま 私が恋してるささやかな物語を二人の手で紡いで行こう なんてね世界を知ってるみたいまたたきの中に 強い揺れるものがあるとしたら心 導いてく知りたいと伝える不安でもね 飛べる耳を澄まして 好きになりたいから触れ会える距離で そばにいてね表せないほどに素敵どうか 見ていてほしい 君だけだよずっとずっと 待っていたんだ この気持ち光束ねて さあ 奏でるメロディー大丈夫 ちょっとぐらい 胸焦がしてもきっと違うんだ 正しい音とは明るすぎて 顔が見えないきらめくままに 通じるって信じてる私の歌い方で初めて出会った君は 輝く星そんな夢を照らし出すのああ ドラマティック形になった言葉 ここにあるけどやっぱりドキドキいま 私が 誰より恋してる

(it only lasts for that long because i am just trying to create kanji characters)

I think you should do it like this:
1
00:00:00.000 --> 00:00:00.001

it should work on storybrew. i've used this template and it works.
Fluffy91021
thank you! this was exactly what i was looking for!
Please sign in to reply.

New reply