...
A co mi szkodzi
Nudziło mi się, siedziałam sobie na discordzie na głosowym i nie miałam kompletnie pomysłu w co by tu pograć. Przez pare poprzednich dni też mi się nudziło więc zaczęłam dla zabawy tworzyć konta na gierkach online
takich jak moviestar planet (nie wiem czy dobrze napisałam
) czy... coś tam, nie pamiętam, kolega mnie namówił xD nawet sprawdziłam czy panfu (*) jeszcze istnieje. Ogólnie nuda totalna bo nie lubię gier typu jakiś przebieranki babskie itd. wolę strzelanki czy coś xD. Pomyślałam o kolejnej dziwnej gierce i właśnie tego dnia zobaczyłam że kolega gra w osu.
Osu znałam tylko z... anime, klikaniem w kółka, i "mangozyebami" (sama nim jestem ale oficjalnie się do tego nie przyznaję mimo że i tak wszyscy wiedzą xD). No i mówię temu koledze "były już przeglądarkowe i w ogóle, dalej mi się nudzi i... zagramy w osu, co ty na to? xD" tamten był na chyba jakimś 20 poziomie czy coś no i mi mówi że no spok ale ja grać nie umiem. Skończyło się tak że nie ogarniałam niczego bo dawał mi za szybkie mapy z poziomami trudności takimi jak "Easy" albo "Beginner"
no cóż, bywa. Dzień później stwierdziłam że w sumie to mogę zobaczyć to osu sama. Cóż.. tak zaczęło się moje uzależnienie.
Teraz w sumie jestem 427k na świecie i jestem usatysfakcjonowana bo gram 3,5 miesiąca jakoś, mega się wciągnęłam i szanuję ludków którzy klikają jakieś chore mapy, na prawdę, wariaty jesteście, pozdrowionka.
ps.Mam nadzieję że nie tylko ja się tu tak rozpisałam o.O