twupack wróci. Zawsze wracają
A jak ja go znam to napewno~~

Dziwnie to zabrzmialo...xDPandemoniusz wrote:
Jak to mawiają w Izraelu ,,Au revoir". Wydaje mi się, że jeszcze kiedyś skrzyżujemy miecze.
A z tego co pamiętam to on wczoraj obiecał herbatkę dla nowych ;c Chyba, jak dobrze pamiętam.MLGnom wrote:
Na herbatkę od klubka to trzeba zasłużyć. :3
Ja nie gram w Taiko. Nie kminię. Wolę zwykłe osu ^.^Acrith wrote:
To trochę tej herbatki musi kupić.. Tyle ostatnio nowych twarzy się zjawiło na osu!, z czego połowa to dziewczyny grające w taiko i gadające o moich zwinnych paluszkach. Noż wariactwo.
Ciebie też przekonam :3.. ZobaczyszEnyuu wrote:
Ja nie gram w Taiko. Nie kminię. Wolę zwykłe osu ^.^Acrith wrote:
To trochę tej herbatki musi kupić.. Tyle ostatnio nowych twarzy się zjawiło na osu!, z czego połowa to dziewczyny grające w taiko i gadające o moich zwinnych paluszkach. Noż wariactwo.
Twoje zwinne paluszki? Nie zaliczaj mnie do nich. xD
Hina!
ojajebe, chodziło mi o to że osu jest lepsze od taikoEnyuu wrote:
Wiem co to Taiko i gdzie jest, mówię że wolę najnormalniejsze Osu ;f
Owocki to jakieś dzikie są.
Tam nie ma już co poprawiać, wszystko jest wytłumaczone idealnie noob-friendly ;fklubek wrote:
Gałkan wyjaśnił mniej więcej w temacie do venta, choć mówiłem mu o poprawkach (tak gałkan tak..).
Kanały są "tematycznie" podzielone, choć nic nie stoi na przeszkodzie by siedzieć np na którymś z osu, w momencie gdy gra się w inną grę (zwłaszcza jak się siedzi w parę osób, to po co wszyscy mają zmieniać). Wchodź gdzie chcesz.Enyuu wrote:
Taa, a potem kolejne ustawianie 'Czy mnie słychać do jasnej anieli?!'
Widziałam jeden kanał gdzie były 4 osoby (tak, m. in. Ty). Więc, ymm.. Tam dla przykładu można wejść?
Ja mam na dzwonek Bad Boys Boba Marleya i tak ludzie się na mnie patrzą.Blackiris wrote:
Ustawienie tego na dzwonek w telefonie zapewni wam wiele, wiele spojrzeń w autobusie, pociągu, czy nawet na ulicy. Toteż, polecam :3
Inner Circle a nie Bob Marley, połowa internetu myśli, że to piosenka Marleya.CzekoMisiek wrote:
Ja mam na dzwonek Bad Boys Boba Marleya i tak ludzie się na mnie patrzą.
da się żyć. u mnie integra ciągła osu na +/-160fps :3K o t o m i wrote:
Człowieki ratujcie, karta graficzna mi padła! ><
ja próbowałem higan retoura ustawić ale mam tak chujowy głośnik że same niskie dzwieki bylo slychac D:Blackiris wrote:
U mnie od pewnego czasu to:
00:26 do 00:52, jedyna wada to chyba to, że nigdy nie mam ochoty odbierać od razu z takim dzwonkiem :<
Ha, co za szczerość xDAcrith wrote:
Osz, mój zajebisty sposób tłumaczenia kółek na Ayane - Endless Tears
http://osu.ppy.sh/ss/103258
pewnie taPandemoniusz wrote:
Ja już pobieram![]()
A mody na tym pójdą?
nie masz nic sensownego do napisania - nie pisz nicEnyuu wrote:
What the Hell O.o
Co za jazda <rofl>
aletorandomwiecjedenchujnie?Niko- wrote:
nie masz nic sensownego do napisania - nie pisz nic
nie ma jak to tworzyć czapki i sprzedawać na allegro \:D/Niko- wrote:
a co do tego TFa to nie wiem czym sie tak jaracie. nie ma to jak czapki po 20 euro \:D/
U mnie to samo, tyle że "włączając L2" xD W wolnej chwili można zrobić jakiś osu! #polish pyking TF2 czy coś, venta mamy do komunikacji (zapraszam) a klubek tam nam nabom poobjaśnia jak w to się gra.... czy coś ;pBlackiris wrote:
"TF2 jest od dzisiaj f2p? Zajebiście!" powiedziałem, włączając UT2k4.
Ale w sumie nigdy w TF2 nie grałem a coś za tą popularnością stać musi, więc... czas zassać i spróbować.
Jak najbardziej popieram :<Galkan92 wrote:
W wolnej chwili można zrobić jakiś osu! #polish pyking TF2 czy coś, venta mamy do komunikacji (zapraszam) a klubek tam nam nabom poobjaśnia jak w to się gra.... czy coś ;p
crafcisz, ciężko zrobić ale one i tak nic nie dają, co najwyżej mogą być częścią seta (i tak dupnych)Niko- wrote:
a co do tego TFa to nie wiem czym sie tak jaracie. nie ma to jak czapki po 20 euro \:D/
bo 3 nie wszystkim pójdzieRyohan wrote:
Czemu UT2k4 przeca UT3 jest o niebo lepsze
UT3 - jakkolwiek niezłe - nie można UT2004 nawet possać. Chyba że przed 2k4 przyklęknie.Ryohan wrote:
Czemu UT2k4 przeca UT3 jest o niebo lepsze
Ja słyszałemAki Evans wrote:
Dawno nie słyszałem czegoś tak dobrego
Zlew wrote:
Wy tak gadacie a tu padł 100 page i 1500 post get :3
wut? o.oBlackiris wrote:
Ot, piszę tylko żeby powiedzieć, że definitywnie i ostatecznie kończę z jakimkolwiek graniem w osu! - wszystkim, którzy nie zachowywali się na #polish jak kompletni idioci i nie spamowali mówię: au revoir. Resztę mam głęboko gdzieś, tak sam jak oni mnie.
Jakby coś, łapać na MALu, bo na forum tutaj pewnie nie do złapania już będę.
See ya.
dziwisz się? było trzeba straszyć herbatą? =/klubek wrote:
wut? o.oBlackiris wrote:
Ot, piszę tylko żeby powiedzieć, że definitywnie i ostatecznie kończę z jakimkolwiek graniem w osu! - wszystkim, którzy nie zachowywali się na #polish jak kompletni idioci i nie spamowali mówię: au revoir. Resztę mam głęboko gdzieś, tak sam jak oni mnie.
See ya.
po kolei nam studentów ubywa?
Z jednej strony trochę szkoda... z drugiej nie dziwie się, praktycznie ostatnio sam burdel ;fBlackiris wrote:
See ya.
WTB Op status.Ryohan wrote:
Aj bo kurwa nikt z Was nie umie tego porządnie ogarnąćJakbym miał czas i ochotę to bym rozpierdolił tą hołotę
Jakoś na forum jest w miarę zachowany poziom
Fakt, że dzieciakom nie chce się tutaj pisać no ale to już nie jest mój problem xD