Stołek na sracz zamień.
CzekoMisiek wrote:
Skończą się teksty "OSAMA I TAK CIĘ ZAPIERDOLI!" :<
Teraz co będzie, Obama? D:
No szkoda. Czekamy na odpowiedź Al-Kaidy ;D
słyszałem, że wysyłają specjalny odział Ahmedów do zdetonowania różnych rzeczy jako zemsteBass-chan wrote:
CzekoMisiek wrote:
Skończą się teksty "OSAMA I TAK CIĘ ZAPIERDOLI!" :<
Teraz co będzie, Obama? D:
No szkoda. Czekamy na odpowiedź Al-Kaidy ;D
OSAMA I TAK CIE ZAPIERDOLI!~
fix'dsakarjii wrote:
Łeee tam. Ważne, że będe mógł robić bez problemu niemożliwe jumpy :3
jedziesz paluszkiem po ekranie+klawiatura =profit?MLGnom wrote:
Powodzenia w klikaniu streamów. :3
Ja prawie się poryczałem jak dowiedziałem się o tym koncercie, choć osobiście bardziej chciałem iść koncert Joe-go Hisaishi... ehhh... gdyby nie te 7,5k km to byśmy się pewnie spotkaliBlackiris wrote:
Był ktoś wczoraj na Distant Worlds w Krakowie? Jeżeli nie, to żałujcie - była opera z FFVI, rewelacyjne wykonanie "To Zanarkand" i sporo kawałków z FF VIII/XIII. Swoją drogą to naprawdę niezłe wrażenie robi ta hala ocynowni - i wizualnie i pod względem nagłośnienia było świetnie.
A piszę to po to żebyście wiedzieli co przegapiliście - bilety były jedynie po 30zł, co jak na na jeden z jedynie czterech koncertów na trasie (Australia, USA, WB, Polska) nazwałbym po prostu groszami.
Jedno już Basia zmapowała.Zlew wrote:
disco polo zaczynają mapić >.<
Mimo, że się dobrze nie zdążyliśmy poznać, powodzenia w życiutwupack wrote:
Ok, bez certolenia...
kończę z osu!
Było miło, ale kiedyś musiało się skończyć... a kiedy, jak nie teraz? Piękna pogoda za oknem, ja zawalony pracą i masą ciekawych rzeczy, jeszcze tak pachnących nowościąTo musiało się tak skończyć. Z grą się żegnam. Na forum również nie będę zbyt często gościł, ale dane kontaktowe zostawiam, w razie jakby komuś stęskniło się za rozmową z megawkurwiaczem
Dzięki wszystkim (a z pewnością znacznej większości) za mile spędzony czas przy fajnej grze.
Do zgadania, bądź "spotkania" w innym świecie :3
Dziwnie to zabrzmialo...xDPandemoniusz wrote:
Jak to mawiają w Izraelu ,,Au revoir". Wydaje mi się, że jeszcze kiedyś skrzyżujemy miecze.
A z tego co pamiętam to on wczoraj obiecał herbatkę dla nowych ;c Chyba, jak dobrze pamiętam.MLGnom wrote:
Na herbatkę od klubka to trzeba zasłużyć. :3
Ja nie gram w Taiko. Nie kminię. Wolę zwykłe osu ^.^Acrith wrote:
To trochę tej herbatki musi kupić.. Tyle ostatnio nowych twarzy się zjawiło na osu!, z czego połowa to dziewczyny grające w taiko i gadające o moich zwinnych paluszkach. Noż wariactwo.
Ciebie też przekonam :3.. ZobaczyszEnyuu wrote:
Ja nie gram w Taiko. Nie kminię. Wolę zwykłe osu ^.^Acrith wrote:
To trochę tej herbatki musi kupić.. Tyle ostatnio nowych twarzy się zjawiło na osu!, z czego połowa to dziewczyny grające w taiko i gadające o moich zwinnych paluszkach. Noż wariactwo.
Twoje zwinne paluszki? Nie zaliczaj mnie do nich. xD
Hina!
ojajebe, chodziło mi o to że osu jest lepsze od taikoEnyuu wrote:
Wiem co to Taiko i gdzie jest, mówię że wolę najnormalniejsze Osu ;f
Owocki to jakieś dzikie są.
Tam nie ma już co poprawiać, wszystko jest wytłumaczone idealnie noob-friendly ;fklubek wrote:
Gałkan wyjaśnił mniej więcej w temacie do venta, choć mówiłem mu o poprawkach (tak gałkan tak..).
Kanały są "tematycznie" podzielone, choć nic nie stoi na przeszkodzie by siedzieć np na którymś z osu, w momencie gdy gra się w inną grę (zwłaszcza jak się siedzi w parę osób, to po co wszyscy mają zmieniać). Wchodź gdzie chcesz.Enyuu wrote:
Taa, a potem kolejne ustawianie 'Czy mnie słychać do jasnej anieli?!'
Widziałam jeden kanał gdzie były 4 osoby (tak, m. in. Ty). Więc, ymm.. Tam dla przykładu można wejść?
Ja mam na dzwonek Bad Boys Boba Marleya i tak ludzie się na mnie patrzą.Blackiris wrote:
Ustawienie tego na dzwonek w telefonie zapewni wam wiele, wiele spojrzeń w autobusie, pociągu, czy nawet na ulicy. Toteż, polecam :3
Inner Circle a nie Bob Marley, połowa internetu myśli, że to piosenka Marleya.CzekoMisiek wrote:
Ja mam na dzwonek Bad Boys Boba Marleya i tak ludzie się na mnie patrzą.
da się żyć. u mnie integra ciągła osu na +/-160fps :3K o t o m i wrote:
Człowieki ratujcie, karta graficzna mi padła! ><
ja próbowałem higan retoura ustawić ale mam tak chujowy głośnik że same niskie dzwieki bylo slychac D:Blackiris wrote:
U mnie od pewnego czasu to:
00:26 do 00:52, jedyna wada to chyba to, że nigdy nie mam ochoty odbierać od razu z takim dzwonkiem :<
Ha, co za szczerość xDAcrith wrote:
Osz, mój zajebisty sposób tłumaczenia kółek na Ayane - Endless Tears
http://osu.ppy.sh/ss/103258
pewnie taPandemoniusz wrote:
Ja już pobieram![]()
A mody na tym pójdą?
nie masz nic sensownego do napisania - nie pisz nicEnyuu wrote:
What the Hell O.o
Co za jazda <rofl>
aletorandomwiecjedenchujnie?Niko- wrote:
nie masz nic sensownego do napisania - nie pisz nic
nie ma jak to tworzyć czapki i sprzedawać na allegro \:D/Niko- wrote:
a co do tego TFa to nie wiem czym sie tak jaracie. nie ma to jak czapki po 20 euro \:D/
U mnie to samo, tyle że "włączając L2" xD W wolnej chwili można zrobić jakiś osu! #polish pyking TF2 czy coś, venta mamy do komunikacji (zapraszam) a klubek tam nam nabom poobjaśnia jak w to się gra.... czy coś ;pBlackiris wrote:
"TF2 jest od dzisiaj f2p? Zajebiście!" powiedziałem, włączając UT2k4.
Ale w sumie nigdy w TF2 nie grałem a coś za tą popularnością stać musi, więc... czas zassać i spróbować.