*Jako iż od niedawna jestem posiadaczką bamboo cth 47 postanowiłam znów wrócić do osu. Wykryłam dziwny problem, gdy chcę zwiększyć czułość kursora w ustawieniach w osu wskaźnik jakby dostawał epilepsji, lata na wszystkie strony i wg nie da się go złapać. Optymalną prędkością na której wskaźnik nie 'wibruje' jest 1,0x co mnie trochę wkurza. Ustawiłam opcję 'wymuszenia tabletu' co i tak nic nie dało, zmniejszyłam dodatkowo obszar tabletu.
*Kolejnym problemem są spinnery. Początkowo myślałam, że to wina mojej starej myszki bo podczas kręcenia kursor często zacinał się przez co nie mogłam szybko kręcić. Zadowolona, że problem mam już z głowy po kupieniu tabletu jest tak samo a może nawet gorzej. Żeby nakręcić cokolwiek muszę się nie lada postarać. Może to wina komputera? Albo ja nie umiem kręcić? xD
*Kolejnym problemem są spinnery. Początkowo myślałam, że to wina mojej starej myszki bo podczas kręcenia kursor często zacinał się przez co nie mogłam szybko kręcić. Zadowolona, że problem mam już z głowy po kupieniu tabletu jest tak samo a może nawet gorzej. Żeby nakręcić cokolwiek muszę się nie lada postarać. Może to wina komputera? Albo ja nie umiem kręcić? xD