forum

Problem ze streamami i szybkim klikaniem dwoma palcami

posted
Total Posts
3
Topic Starter
ninja267
Witam, od razu dodam, że jestem początkującym graczem i obecnie robię max. 2 gwiazdki. Grając na tych mapach 2-gwiazdkowych zauważyłem, że coraz częściej pojawiają się streamy. Jednak od samego początku gram dwoma palcami i nadal mi to nie wychodzi. W prawej ręce nie mam takiego problemu, ale przecież nie będę klikał myszką. W lewej natomiast po ok. 3 szybkich kliknięciach dostaje tak jakby laga i wszystko zaczyna się walić. Próbowałem także klikać na streamach jednym palcem i to akurat trochę działało, lecz wtedy moja kontrola nad myszką się trochę pogarsza. I moje pytanie brzmi, czy da się jakoś wytrenować te streamy dwoma palcami na mapach, czy może to jest jakaś blokada, której już nie da się ominąć?
stefepro123
trenować jak najwięcej, wiekszość osób klika dwoma palcami więc nie ma zadnej blokady powodzonla :* polecam bardzo mapke wizards in winer do trenowania streamów
Ytemeriku
Ja tam z tym nigdy problemu nie miałem, wiem tylko że im więcej się próbuje tym dokładniej i szybciej jest się w stanie klikać. Nie ma takiego czegoś jak blokada do zdobycia umiejętności, no chyba że ma się jakąś chorobę. Nic nie sugeruję oczywiście, niektórzy mają problem z klikaniem, a niektórzy z poruszaniem kursorem, ale z czasem nawet samemu można zauważyć postępy.
Please sign in to reply.

New reply