Galkan nie pierdol tylko dawaj swoje boskie repy
Nie ma to jak pluć na innego, a samemu nic nie robić, zazdrościsz po prostu Umywalce, że jest taki pr0 

pro w czym? Jak się coś robi, to porządnie, a nie na odwał.Ryohan wrote:
Galkan nie pierdol tylko dawaj swoje boskie repyNie ma to jak pluć na innego, a samemu nic nie robić, zazdrościsz po prostu Umywalce, że jest taki pr0
Mój 3,5 gwiazdkowy Normal potrafi być trudniejszy niż 4+ gwiazdkowy HardAkiEvans wrote:
Po pierwsze mieści się w wymaganych statystykach, mapka i tak jest 5 stars, i mnie interesuje jak mapka wygląda i w jaki tryb i jak gra.
^ thisGalkan92 wrote:
Z jakiej racji na profilu znalazł się film DjUmywalka'i z Taiko, który nie dość, że gra prostą mapę (prawie same Dony), to jeszcze duże kółka klika jednym klawiszem?
WTF? Jakby były jakieś mody (choćby Hidden), to by to jeszcze mogło przejść...
gogogo, dobry pomysłAkiEvans wrote:
Na dniach Ruszy także grupa na YT Projekt osu Poland, oraz jak będą chętni otworzony zostanie profil na Facebook
- co do tego intra to też nie jestem pewny, mi akurat się nie podobathis^
Śmiać się z cudzego wysiłku może tylko ostatni ch...j. Znajdzie się taki, to się nim zajmie (ale kozacko napisałemAkiEvans wrote:
PS. nie wyśmiejcie mnie za mój głos xD Nagrywałem to o 1-2 w nocy i byłem nieźle zmęczony
Stary, brzmisz jak szesnastolatek po ostrym przepiciu. Poradnik ogólnie spoko, ale weź mi podaj specyfikację swojego PC, że w najniższych detalach to nagrywasz i max 40 FPS, lulz.AkiEvans wrote:
PS. nie wyśmiejcie mnie za mój głos xD Nagrywałem to o 1-2 w nocy i byłem nieźle zmęczony
Już leciszGalkan92 wrote:
A mój nowypROlame Taiko replay czemu został pominięty? D:
Hit Accuracy: 79.66%husardpl wrote:
To się podpiąłem pod kanał, mimo że ostatnio rzadko gram... ale będę się przyglądał temu projektowi od czasu do czasu
Prawda taka, że konto zostało lekko zdominowane przez elitę, przez co Ci mniej zaawansowani wstydzą się wysyłać swoje wypociny... to niczyja wina, po prostu takie zjawisko. Jeśli jednak zagrasz coś nieźle, przesyłaj śmiało! Może to przełamać parę osóbhusardpl wrote:
To się podpiąłem pod kanał, mimo że ostatnio rzadko gram... ale będę się przyglądał temu projektowi od czasu do czasu
Nie wiem o co Ci chodzi, ja też nie gram jakoś zajebiście, a już mam replay i mam zamiar więcej przesyłać. Poza tym koleś może mieć przykładowo 2 konta i na drugim się okazuje że ma o wiele lepsze staty i gra powiedzmy... prawie jak kubu (w to akurat sam nie wierzę), lecz mogę się mylić. Po prostu "Nie oceniaj książki po okładce". Sory że się dojebałem ale trochę no jakoś mnie to wnerwiało i musiałem napisać.Piotrekol wrote:
Hit Accuracy: 79.66%husardpl wrote:
Rank #70,887
będziesz próbował dawać easy/normal bez modów z acc ~80%? jak tak to powodzenia
po prostu ironizowałem... niech przesyła replaye bo kanał sam się nie będzie uzupełniał. A i jak na kanale będą same mapki insane/lunatic to też nie dobrze bo nowi gracze mogą się zniechęcić do gry a co za tym idzie będzie przybywać mniej graczy.krzychu0700 wrote:
Nie wiem o co Ci chodzi, ja też nie gram jakoś zajebiście, a już mam replay i mam zamiar więcej przesyłać. Poza tym koleś może mieć przykładowo 2 konta i na drugim się okazuje że ma o wiele lepsze staty i gra powiedzmy... prawie jak kubu (w to akurat sam nie wierzę), lecz mogę się mylić. Po prostu "Nie oceniaj książki po okładce". Sory że się dojebałem ale trochę no jakoś mnie to wnerwiało i musiałem napisać.
Aa to przepraszamPiotrekol wrote:
po prostu ironizowałem... niech przesyła replaye bo kanał sam się nie będzie uzupełniał. A i jak na kanale będą same mapki insane/lunatic to też nie dobrze bo nowi gracze mogą się zniechęcić do gry a co za tym idzie będzie przybywać mniej graczy.krzychu0700 wrote:
Nie wiem o co Ci chodzi, ja też nie gram jakoś zajebiście, a już mam replay i mam zamiar więcej przesyłać. Poza tym koleś może mieć przykładowo 2 konta i na drugim się okazuje że ma o wiele lepsze staty i gra powiedzmy... prawie jak kubu (w to akurat sam nie wierzę), lecz mogę się mylić. Po prostu "Nie oceniaj książki po okładce". Sory że się dojebałem ale trochę no jakoś mnie to wnerwiało i musiałem napisać.
Szczerze ?? Prawda jest taka, że założyłem konto "for fun", za namową znajomego. Statystki miałem bardzo dobre, Hit Accuracy tak w granicach 90% - tyle że jak któregoś pięknego dnia wparowali mi znajomi do domu i zaczęli przeglądać gry na komputerze trafili na osu! - tak im się spodobało że grali cały dzień... a że ja mam ustawione autologowanie... to statystyka trafień spadła mi o 20% około... - i tak jest nieźle, bo teraz nadrabiam xD było ~71% a już jest prawie 80%twupack wrote:
Prawda taka, że konto zostało lekko zdominowane przez elitę, przez co Ci mniej zaawansowani wstydzą się wysyłać swoje wypociny... to niczyja wina, po prostu takie zjawisko. Jeśli jednak zagrasz coś nieźle, przesyłaj śmiało! Może to przełamać parę osób
Jak dobrze coś zagram to wrzucę mój liveplay :3 To chyba coś odmiennego ;dAkiEvans wrote:
Po pierwsze:
Projekt lekko osiadł, nie mówię tu o samych replayach bo są nadal i wszystko jest ok, ale to robi sie zbyt monotonne. Przydało by sie jakieś odświeżenie. Sam pracuje nad jednym pomysłem, ale to czasochłoneWiec także chciałbym was poprosić o pomoc. To znaczy jakieś pomysły itp.
Postaram się coś skombinowaćAkiEvans wrote:
Druga sprawa:
Czy mógłby jakiś zręcznym i dobroczynny grafik stworzyć Nowe Logo dla projektuByłbym bardzo wdzięczny ponieważ nie za bardzo liczę na mój gust graficzny
Gdyby nie zlecenia od ludzi, którzy oferują mi swoje kochane pieniążki, zająłbym się tym logiem od zaraz... tak, to może chwile sprawa na mnie poczekać... chyba, że ktoś się wcześniej za nie dobierzeAkiEvans wrote:
Druga sprawa:
Czy mógłby jakiś zręcznym i dobroczynny grafik stworzyć Nowe Logo dla projektuByłbym bardzo wdzięczny ponieważ nie za bardzo liczę na mój gust graficzny
sry za OT, ale za co dokładnie dostajesz pieniążki? D:twupack wrote:
Gdyby nie zlecenia od ludzi, którzy oferują mi swoje kochane pieniążki...
Ja już od dawna postuję na fejsie swoje pro elo SSki... można łatwo łączyć poprzez nagrania z xfire'a. Taka podpowiedź kierowana w stronę software'owych laików ^^AkiEvans wrote:
Mam złą wiadomośćYT usunęło opcje "Grup" wiec nie ma już tej opcji, ale na dniach ogarnę FaceBook i będzie gdzie można się chwalić swoimi play-ami
-approvedmathus wrote:
Elo! mój brat o nicku sten16 się pyta czy może być nuta http://osu.ppy.sh/s/18191 jest na niej 10, a FC ma tylko jedna osoba. Nadaje się to na osu! project?
lub tak jak ja na PW na Youtube ;Ptwupack wrote:
Kontakt:
Aki Evans - GG 13042579, skype: Aki.Evans1
z nim się skontaktuj
czy rozumiesz co to znaczy PW?sten16 wrote:
http://www.sendspace.com/file/5k6zvr ladnie go tam obrobcie
:<fartownik wrote:
:<
obrobic to ja moge... god... czytanie ze zrozumieniem sie klania... ale to pisanie z fona dobija... neta bede mial okolo pon-sroda wiec okolo czwartku pojawia sie kolejne repkisten16 wrote:
http://www.sendspace.com/file/5k6zvr ladnie go tam obrobcie
Bo tam aktualnie mieszka?1miko1 wrote:
AkiEvans, czemu jesteś z hiszpanii? O_o
jestem spokojny ;dAki Evans wrote:
Spokojnie
mamy 18lipca.Aki Evans wrote:
Projekt powróci gdy znajdę tylko 2-3 dni w tygodniu by tym się zająć... Obecnie jeżeli mam spekulować kiedy Osu! Poland wróci, to myślę że około początku czerwca.
najlepiej by było jakbyś po prostu podał passy do konta youtube Piotrekolowi i razem byście się tym zajmowali, Ty jak znajdziesz chwilę to wrzucisz kilka repków i on to samoAki Evans wrote:
jeżeli masz obecnie możliwość... Tak naprawdę trudno mi teraz znaleźć te 3 dni w tygodniu, strona rozwinęła się bardziej niż to było przewidywane i na głowie teraz mam dodatkowe Let’s Play i za niedługo do roboty idę. A jeżeli tak bardzo chcecie powrotu (z mojej strony) to mogę się tym zająć ale ogranicze to do 3-4 filmików na tydzień, na zasadzie kto pierwszy ten lepszy.
Jasne że możesz ;]Tidek wrote:
Fajnie że projekt wraca (mimo że wtedy nie grałem jak jeszcze żył : D).
Mam tylko jedno pytanie, razem z replayem (w .rar) mogę wysłać skina, aby był użyty w nagraniu? (jak zapewne wiele osób tworzy własne "mieszanki" skinów).
Ja już się bojefartownik wrote:
inb4 mail spam w środę
yup.Tidek wrote:
Projekt znowu umarł?
Propozycja pomocy z mojej strony była i jest nadal aktualna- kwesta tego czy Aki się zgadza.krzychu0700 wrote:
To może by to jakoś reanimować? D:
tez to dostałem ale nie skorzystasz z tego- masz licencje na muzykę ;p?Aki Evans wrote:
btw. http://puu.sh/919j
Not really (2filmiki po 3-4min łącznie z nagraniem/edycją/renderowaniem =~25-30min)Aki Evans wrote:
Ale zabiera dużo czasu!
za dużo repków naraz biorę/jutro wyśleTidek wrote:
Dobrze że znowu wrzucane są repki, ale mam tylko 1 pytanie, czemu mój replay nie został wciąż wstawiony? ;d (wydaje mi się że zrobiłem wszystko co należy)
um, to chyba Ty wybierasz replay i wysylasz w formasie "osr" do nich, który waży pare kb i oni to nagrywają lol o.oAcrith wrote:
Emm.. Jak tylko złapie Optica albo Świezaka, to postaram się wam wysłać replay z Iosys - Power of Dream (Night Fever Refix) (http://osu.ppy.sh/p/beatmaplist?q=Power%20of%20dream). Ewentualnie z czegoś innego, ale chyba to jest jedno z lepszych moich osiągnięć. Ewentualnie możecie sobie coś wybrać z filmików na youtube, jeżeli ma to być specjalnie trudne, to pierwsze trzy filmiki z mojego kanału:
1. ALiCE'S EMOTION - "Tag (Hardbeat Version)" [Wmf's Taiko] (http://www.youtube.com/watch?v=-827NU6wEYE)
2. Dj Sharpnel - Exciting Hyper Highspeed Star [H-boy's Hyper] (http://www.youtube.com/watch?v=I_bzwZt4qjI)
3. Amane - "Midsummer Festival" [Taikodo] (http://www.youtube.com/watch?v=qI0DFWVeDJ8)
W razie czego PMki do mnie.
[100 post achievement]
Acrith wrote:
Amm.. To mów od razu:D
Aki Evans wrote:
Na początek sam zajmę się tym projektem, i zobaczę co z tego wyjdzie. Pewnie pytacie jak wasze gry znajdą się na profilu?
1. Grasz mapkę, obojętnie który tryb gry i mod.( nie uwzględniamy Map z Mod-ami ułatwiającymi)
2. Zapisujesz Repaly F2 w oknie statystyk mapki
3. Wchodzisz do folderu osu-> Replay szukasz tego replaya
4. Pakujesz go w plik .rar jeżeli nie chcesz bezpośrednio wysyłasz.
5. Plik wysil na serwery serwisu Sendspace.com/lub coś w tym stylu.
6. Link do pliku wysyłasz na skrzynkę profilu YouTube.
I twój filmik po czasie potrzebnym na obróbkę trafi na profil.
Prosił bym także by wysyłano linki do utworów oraz ewentualnych skinów. Dziękuję
wyslalemPiotrekol wrote:
ef5?
od 4.12 nikt nie wysyła replayów :< .
Ostatni brak filmów był spowodowany moim brakiem dostępu do porządnego neta(internet mobilny D:)
-mi dalej net skacze(-.-")Tidek wrote:
Jak teraz wygląda sytuacja? Bo z tego co pamiętam miały się tym zajmować przynajmniej 2 osoby, Piotrek widzę ma problemy z netem, nikt prócz niego się tym nie zajmuje?