It's...a rhythm+RPG game.Sorta.
Though rhythm's still the main thing~
Now gimme some news about which 765 originals
will be in DS3 dammit~!
Though having some 76573 will be nice
Oh,there's an inner blog entry...
コソコソ・・・<br />
本日は出番がなかったのでつぶやき・・・</p>
<p>・アンケートの反響がすごくてびっくりしてます!<br />
結果の集計に結構かかりそうなヨカンです。</p>
<p>・人気曲の傾向が少し見えてきました。<br />
でもまだまだわかりません。始まったばかりですしね!</p>
<p>・曲の投票と一緒にいただいたコメントも全て目を通しています。<br />
難しい事も多いですが、頑張っていきます!</p>
<p>・間違ってEva・・ゲホン・・隅田・・ゴホン・・とか<br />
MAX2000とか書かないで下さいね!!<br />
WTF MAX2000
Also,"Eva.."durr hurr hurr Evans.
EDIT:How about this Miku song?
It's arguably 765's production (being composed by Sampling Masters MEGA..)
Though rhythm's still the main thing~
Now gimme some news about which 765 originals
will be in DS3 dammit~!
Oh,there's an inner blog entry...
コソコソ・・・<br />
本日は出番がなかったのでつぶやき・・・</p>
<p>・アンケートの反響がすごくてびっくりしてます!<br />
結果の集計に結構かかりそうなヨカンです。</p>
<p>・人気曲の傾向が少し見えてきました。<br />
でもまだまだわかりません。始まったばかりですしね!</p>
<p>・曲の投票と一緒にいただいたコメントも全て目を通しています。<br />
難しい事も多いですが、頑張っていきます!</p>
<p>・間違ってEva・・ゲホン・・隅田・・ゴホン・・とか<br />
MAX2000とか書かないで下さいね!!<br />
WTF MAX2000
Also,"Eva.."durr hurr hurr Evans.
EDIT:How about this Miku song?
It's arguably 765's production (being composed by Sampling Masters MEGA..)