A w sumie wszyscy piszą, a ja od ponad 7 miechów i się nawet nie raczyłem przywitać
. Ale, nigdy nie jest za późno 
Jestem Mariusz i już brakuje 2 miechów do lat 15
. Interesuję się prawie że wszystkim co na tym świecie istnieje. Mam chęć pójścia na studia takie jak np. astronomia lub co dziwniejsze filozofia i elektronika. Głównie to gram w osu! bo nic innego lepszego nie ma, te gry które teraz się produkuje to tylko raz przejść i do śmieci, nie to co dawniej, jak np. moja bardzo lubiana gra croc część pierwsza jak i druga, w to mogę grać w kółko i w kółko. Lubię słuchać wszystkich typów muzyki, od metalu po rap(MC Sobieski rządzi!). Wku'wia mnie moje biurko które w dłuższych sekwencjach się trzęsie jak oczadziałe
Mój pokój jest moim warsztatem, od konstrukcji "z drewna" do układów scalonych (pochwalę się tutaj skrzynią biegów do gier którą zrobiłem w wakacje
). Co jeszcze mogę napisać... Wśród wszystkich pozytywów jestem baaardzo leniwy i momentami mogę być wkurzający(przynajmniej to zauważyłem w moich kontaktach z przyjacielem, a może to po prostu zależy od jego humoru
). Af, ale się rozpisałem, jak mnie wena weźmie to nie ma końca 

Jestem Mariusz i już brakuje 2 miechów do lat 15