forum

Fullscreen czy window

posted
Total Posts
32
Topic Starter
CrazyBanana
Gdzie lepiej grac ? ja jak dotad gralem na Window mode ale nie wiem czy na full screen nie jest lepiej...moja rozdzielczosc to 1280x800, gram na lapku...i klawka Z gory thx za pomoc :P
skratch
to zależy od twojego sensitivity, ja gram na rozdziałce 1280x1024 na window: 1024x768. Gra mi się dobrze.
Calom
Raczej fullscreen , czasami dają śmiesznie małe circle i ciężko trafić .
Topic Starter
CrazyBanana
przed chwila probowalem na full screenie ale cos sie psuje ;s ucina mi 1/4 osu...
rafalpero
Ja gram na fullscrenie
1.łatwiej trafiać
2.lepiej kręcić spinery:)
Topic Starter
CrazyBanana
ehh, nie pojdzie mi na fullscreen ;/ ja mam rozdzielczosc 1280x800 a tam jet na 960, w pierwszym poscie sie pomylilem
ucina mi kawalek
Swistak
Ja gram na największym windowie i gra mi się dobrze. Między innymi dlatego tak lubię osu!, bo zawsze mogę szybko przełączyć na coś innego, a fullscreen nie daje takiej możliwości :D.
Kubu
Ja zawsze grałem na fullscreen i jak chcę na coś przełączyć to nie ma problemu ALT+TAB i po sprawie.
SteRRuM
ja gram na największej rozdziałce w window, bo jak daje fullscreen to mam wszystko porozciągane :D
Piku
Ja gram na window - z przyzwyczajenia. I zwykle mam powłączane bardzo dużo rzeczy, więc korzystniej jest na window jak dla mnie. KONIEC xD
Lef
Kurde, pół godziny mnie nie ma (tłumaczyłem faq :cry: ) a wy się rozkręcacie ostro z banalnym tematem :) Ja gram na window. Tylko. 1280x960
Astar
.
WubWoofWolf
Ja nigdy nie grałem na fullscreenie (no może raz jak chciałem przetestować) i nie mam zamiaru na nim grać window mi wystarcza :)
ShaggoN
Zawsze gram na full screen. Nie wiem czemu, ale łatwiej mi wtedy trafiać w małe circles.
rika_old
window.. na fullscreen te kolory kłuły mnie w oczy ;<
Elvan_old
Window 1280x1024
Grałbym na fullscreenie bo mi się nie tnie (tak, mam b. dobrego kompa a osu! mi się tnie. Prawie niezauważalnie, nie przeszkadza mi, ale jednak ;o), ale mam panoramę i wszystko takie jajowate jest xD Ale wtedy przynajmniej działa b. płynnie. Dlatego mam dylemat. Tymczasowo pozostaję przy okienku. ;>
Lef

Elvan wrote:

(tak, mam b. dobrego kompa a osu! mi się tnie. Prawie niezauważalnie, nie przeszkadza mi, ale jednak ;o)
Spróbuj może włączyć\wyłączyć Frame limiter (F8 w grze z tego co pamiętam :? )może pomóc. Jak nie to sprawdź czy nie masz włączone V-Sync w sterownikach karty graficznej. A jak to nie pomoże to spróbuj pobawić się w Opcjach osu! : OpenGL+Frame Limiter- włącz\wyłącz ; DirectX to samo. Może pomóc :P
niedz
1.skrót do frame limitera to F7
2.może masz coś właczone w tle co obciąża mocno system
bagnz0r
Windowed Mode
KawaiiKiri_old
Tez window.. czasami w czasie gry pisze ze znajomymi na GG wiec Window mi lepiej pasuje ;) aczkolwiek na Fullscreenie lepiej mi sie gra :D :P
KawaiiLily
This map has been deleted on the request of its creator. It is no longer available.
Listek_old
This map has been deleted on the request of its creator. It is no longer available.
iSubaru
Blackiris
Zależy - mi 1680x1050 lepiej na fullscreenie, ale przez długi czas grałem w okienku... w okienku dość łatwo było mi na spinnerach przekroczyć 430-440 obrotów/min na fullscreenie ciężko dobić do 400...
Engel1996
twupack
Pierwsze co robię, po każdej instalce, to zawsze grzebię w opcjach. Tak samo było z osu! Od razu full screen mode - on, żeby odciąć się od mesenżerów, gadulców, naszej-celi.pl i inyych oficerów... po prostu nie chcę, by po zlamieniu combo pojawiły się ofiary śmiertelne :twisted:
MLGnom
Okienko 1280x1024

Jakoś tak mi się najprzyjemniej gra, lepiej mi wychodzą spinnery niż na fullscreen xD.
[deleted user]
fartownik
Ja gram na windowed (640x400), bo moj komputer nie wytrzymuje na fullscreenie. A po za tym jest bardzo mobilnie i w ogóle super sweetaśnie.
[deleted user]

fartownik wrote:

Ja gram na windowed (640x400), bo moj komputer nie wytrzymuje na fullscreenie. A po za tym jest bardzo mobilnie i w ogóle super sweetaśnie.
Żartujesz?
twupack
nazenaze
Od zawsze basic settings - windowed 1024*768.
Za duzo rzeczy robie w trakcie siedzenia na multi, #polish etc. by fullscreenem caly ekran sobie zawalic :p
Firefox w tle jest niezbedny.
Please sign in to reply.

New reply