Mój nick nie ma żadnej historii. Zwykle podpisuję się Kyoukatsu, ale ten nick był już zajęty, więc wybrałam coś innego. Mam słabość do nicków na literę K, jak widać. xD
konfucjusz Ty wcale lepiej nie robisz, ale ok, przemilczę.konfucjusz wrote:
Eh.. jak nie #polish to będzie nam forum ciołek zaśmiecał.
Wystarczy nic nie pisać wtedy nie będą mieli na co odpowiadaćGalkan wrote:
Normalnie combo autoironii się tutaj robi :-/ Dajcie se siana, ludzie...
Nieźle. Też lubię tę bajkęSachikonatsu wrote:
Połączenie żeńskiego imienia japońskiego i 5 pierwszych liter od męskiego imienia Natsume (inspiracja Natsume Yuujinchou) ;p
Połączenie żeńskiego imienia japońskiegoSachiko, fajne imię.
Just kill it already, with fire!Ciunek wrote:
Can't tell if serious...
Please, nooo.MLGnom wrote:
Just kill it already, with fire!
A ja Ciebie.Jelitko wrote:
A ja Twój nick <3
Tak i wykosztowania się paru złotych. Trzeba myśleć troszkę na przyszłośćAdvantan wrote:
Wystarczy dać do zrozumienia, że jesteś dziewczyną i będzie w porządku. Możliwość zmiany nicku masz poprzez kupienie supportera.
Dokładnie, tak jak Niko. : DAdvantan wrote:
Wystarczy dać do zrozumienia, że jesteś dziewczyną i będzie w porządku. Możliwość zmiany nicku masz poprzez kupienie supportera.
Tidek wrote:
Dokładnie, tak jak Nikola. : DAdvantan wrote:
Skąd ja to znam xDalucardm wrote:
Byłam świeżo po animcu "Hellsing" chciałam samo alucard ale było już zajęte wiec dodałam na końcu m(pierwszą literę mojego imienia-Maria). Ale jak opcykam jak się zmienia nick,to wezmę coś bardziej dziewczęcego,bo wszyscy mnie mylą z facetem a to jest trochę frustrujące.
Dess1210 wrote:
"darmowe badanie piersi"