forum

Polski (Polish) [RANDOM]

posted
Total Posts
4,960
show more
MLGnom
I tak wrócisz za jakiś czas. :3c

Piotrekol

Meow
Ryohan
lef lef lef :<
Tidek
Sposób na naukę grę w osu!

Zrobić sobie przerwę na 2-3tyg., w moim przypadku zadziałało, po powrocie potrafiłem passnąć mapy na których padałem na starcie i poprawiłem acc na jumpowych mapach.

<gdzie do ch**a jest autoplay?>
Marcin
Poniewaz grając ciągle meczysz palce, jak odpoczniesz trochę to są mniej zmęczone :3
ziliboba713
Kot wybrał
Katsu_old_1
Niko
Grzywa
Niko
to jakiś mod czy to standardowo w CS:GO jest ? :D

↓ bez redstone'a o.o
also użycie ocelota i mooshrooma jako "UUUUUHH NYAAAA" rozwaliło mnie :D
rEdo

epic stuff
muszę kiedyś spróbować zrobić coś takiego :D
Aki Evans
Tidek
lol

Dla ludzi z dystansem : )
Advantan
Spoiler najlepszy, choć kotek który przewinął się na pierwszym filmiku był fajny. :3
Bass

Tidek wrote:

lol

Dla ludzi z dystansem : )
kuhwy piehdolone biedaki cebulaki

lol @ 2:31
MLGnom
Najbardziej się uśmiałem czytając komentarze ludzi którzy poczuli się obrażeni przez te filmiki. xD
Tidek
Filmiki tego kolesia są tak głupie że aż śmieszne : D

Polecam zobaczyć resztę jego filmików.
fartownik

Tidek wrote:

Filmiki tego kolesia są tak głupie że aż śmieszne : D

Polecam zobaczyć resztę jego filmików.
umarłem
Ryohan
Tutaj macie esencje gry w lola. Smutne, lecz prawdziwe w chuj xD
Galkan
...nie wiedziałem, że potrafisz tak bajecznie okazywać emocje.
Ryohan
Powiem tak, to był taki jeden wyjątkowy dzień w życiu (kiedy indziej też darłem pysk, ale nie tak jak w tym filmie xD) i po tym jak leczyłem gardło jakieś 3 dni to się uspokoiłem. Można powiedzieć, że przeżyłem catharsis
Lef
Cieszę się że nie gram w lola <3
rEdo
dobre myślenie zawsze viable w tych waszych grach, jak widzę :D
also 7:00, kurwa płaczę xD
Ciunek

Galkan wrote:

...nie wiedziałem, że potrafisz tak bajecznie okazywać emocje.
Bass
Wiem.
Galkan
Szczęśliwych osu!rodzin, wszyscy! d(^_^)b
Galkan
Wybaczcie doubleposta, ale po prostu muszę:

fartownik
Vish024

Galkan wrote:

Wybaczcie doubleposta, ale po prostu muszę:

Legendary post, 10/10.
Galkan

fartownik wrote:

...spierdalaj??
Ciunek
Powiem tak, sam też się śmieję z dowcipów o kobietach, ale koleś przesadza ;f
też bym mu kazał spierdalać
ZuKoR_old
Jakie piosenki polecacie dla początkującego? ^^
AmaiHachimitsu
wszystkie ranked mapy mają diffy (poziomy trudności) odpowiednie dla kazdego. Sciagaj hurtowo i graj wszystkie mapy na poziomach Ci odpowiadajacych, poznasz setki piosenek a przy okazji nieco ogarniesz sama gre. http://osu.ppy.sh/p/packlist
ZuKoR_old

AmaiHachimitsu wrote:

wszystkie ranked mapy mają diffy (poziomy trudności) odpowiednie dla kazdego. Sciagaj hurtowo i graj wszystkie mapy na poziomach Ci odpowiadajacych, poznasz setki piosenek a przy okazji nieco ogarniesz sama gre. http://osu.ppy.sh/p/packlist
Dzięki ;)
fartownik

Ciunek wrote:

Powiem tak, sam też się śmieję z dowcipów o kobietach, ale koleś przesadza ;f
też bym mu kazał spierdalać
Hydra
t/98417&start=0.

Kurwancka w Indochinach nawet juz lan osu sie odbyl ..
AmaiHachimitsu
zajebista sprawa, coś takiego można zrobić praktycznie na każdym konwencie, ale gorzej jest ze sprzętem, organizacją i samym pomysłem prowadzenia zawodów.
ZuKoR_old
No super rzecz taka atrakcja. :) Może kiedyś będą mistrzostwa Polski w Osu! :D
Tidek
Były by to raczej jednostronne (WW i Niko).
AmaiHachimitsu
no właśnie nie jest nic pewne. Zwłaszcza jeśli byłby narzucony podstawowy sprzęt dla każdego (czyli jakas tania mysz i klawiatura). Poza tym jesli to bedzie cos w stylu osu! World Cup gdzie gra sie mapy, z ktorych moze kilka moze sprawic realne problemy dla zaawansowanego gracza, i to tego nomod - roznice beda niewielkie a glupi blad, kichniecie czy okruszek pod myszka moga zmienic bieg "zawodow". Zreszta w Indonezji jest tylko paru ogarniajacych a mimo wszystko kazdy sie dobrze bawil.
Bass
Nie wiem Tidek, z tej listy graczy w tym tournamencie rozpoznaje tylko dwie-trzy osoby z Indonezji, które mają dobry skill w osu, reszta nicków jest jakaś.. nieznana. Więc też niewiadomo czy Niko/WW mieli by duże szanse. Najlepsze jest to, że tam nie użyto bambusa jako tableta.
Niko
nie miałbym szans bo nie gram
Katsu_old_1

Niko- wrote:

Galkan

Katsu wrote:

Niko- wrote:

"Nie wiem o co chodzi, więc wklejam zdjęcie Katsu z kotletem(?) na głowie"?
Katsu_old_1
Z maślakiem! A tak naprawdę, to jakiś piernik dziwny z Austrii. :v
Pandemoniusz

Katsu wrote:

Z maślakiem! A tak naprawdę, to jakiś piernik dziwny z Austrii. :v
Oj głuptasku <3
Piotrekol
Bye.
Ciunek
czemu quit?
Tidek
RQ lub real life, lol.
MLGnom
Twój profil nic nie mówi na temat why. :<
Ale podejrzewam, że już się znudziło. D:
ZuKoR_old
Szkoda ;/
ZuKoR_old
Jest ktoś z Trójmiasta? Konkretnie z Gdyni. Fajnie było by pograć on live. ;)
Katsu_old_1
Te pytanie mogłeś zadać w randomie, a nie zakładać nowy temat. D:
Xantis
Ja za rok będę w Trójmieście się uczył, więc coś się wykombinuje kiedyś. :E
Bass

:<
nekoyan
Ja nie z Gdyni, a z półwyspu Helskiego. ok ~60km. I też za rok będe w trójmieście się uczyć :p
Piotrekol

MLGnom wrote:

Ale podejrzewam, że już się znudziło. D:
pretty much this.
Potrzebuje przerwy od tej gry= nie zaprzeczam ze nie wrócę ;w;
MLGnom
Ja tam praktycznie nie gram już w osu! a i tak od czasu do czasu przeglądam forum. (No głównie wbijam do gry jak muszę coś testnąć D: ).

Bass, "farewell dancing loli" tutaj się nie przyjmie. :D
Pandemoniusz
Piotruś, a w co teraz będziesz pykał?:3
Piotrekol
LoL
minecraft
..vn's
uwu /me wychodzi z forum ;w;
Galkan
Czemu se dodałeś dwie kreski do nicku o.O
A dokładnie 3 lata temu scrafciłem sobie konto na tej stronce!

Jeb!
rEdo

cholera, to jeszcze bardziej rozdrapuje moje niespełnione ambicje o grze na pianinie. ._.
Yurisia
Oj nie przesadzaj rEdoż, kup sobie perkusję. :v
rEdo
akurat miałem już perkę i gitarę, ale kończyło się na tym, że po tygodniu musiałem wyjebać, bo "nie będziesz mi tym plumkać" xD

ale rodzice którzy nie dają spełniać dziecku swoich ambicji najgorsi ;_;
AmaiHachimitsu
Mam nadzieję Piotrek że wytrzymasz z tą przerwą dłużej niż akurei, co wrócił za kilkanaście godzin xD (przerwa na sen/wytrzeźwienie)
ZuKoR_old
No to ekipa może by się zebrała. :)
Raito_old_old

AmaiHachimitsu wrote:

Mam nadzieję Piotrek że wytrzymasz z tą przerwą dłużej niż akurei, co wrócił za kilkanaście godzin xD
Pisałam z tym teraźniejszym akureiem i to nie on gra tylko jego kolega na jego koncie.
Ryohan
Zcaliłem topic o trójmieście ale tak troche z dupy wyszło gomen~
Mr Gaddy
osu!droid jest naprawdę o wiele lepsze od osu!iPhone, nawet da się FC'ować :D
Bass

Mr Gaddy wrote:

osu!droid jest naprawdę o wiele lepsze od osu!iPhone, nawet da się FC'ować :D
Chyba, że fps nie przekracza 53 fps wtedy nie da się dobrze łapać sliderów i ciągnąć :(.
Mr Gaddy
Mi fpsy spadają do ~50 na niektórych mapach, no i tylko gdy są jakieś slidery na ekranie - tak to mam ~74 fps.
ZuKoR_old
Ja planuję grę na tym systemie i mam nadzieje , że będzie super :D
Mr Gaddy
Jaki telefon planujesz nabyć?
Mi na stocku 2.2 fpsy skakały jak szalone, ale nigdy nie było więcej jak 50fps.
Zmieniłem na zmodowanego 2.3.7 i lata jak ta lala na procesorze ~700mhz :D
Samsung Galaxy 551
Piotrekol

Mr Gaddy wrote:

Samsung Galaxy 551
a mi na 1,4Ghz laguje...(spinnery i slidery) x.x
Samsung Glaxy Splus(custom ROM ;w;)

//edito
zmieniłem ROM'a (andek 4.0.4) i chodzi jak marzenie OwO(57.30-57.70fps no matter what <3 )
Mr Gaddy
No to coś jest nie tak o_O
Ja mam wszystko powłączane chyba, po za jakością tła - jest na medium, no i tekstury są skalowane do wielkości ekranu..
rEdo

CO JA TERAZ MAM ROBIĆ W ŻYCIU
Mr Gaddy
Olololo tygodniowy ban.
Za dużo feedujesz :L
Advantan

rEdo wrote:

CO JA TERAZ MAM ROBIĆ W ŻYCIU
Mistrzu, zostałeś uwolniony od gry na tydzień wyjdź z domu...żartowałem graj w osu.
Ciunek
za co ban nubie?
rEdo
głównie QQ jak dostanę beznadziejny team gdzie wszyscy kompletnie przegrywają swoje linie, a jungler pada na redzie ^_^_^_^
czasami też uspokajanie flame/rage, co kończyło się na tym że to ja sam dostawałem reporta

w ogóle to ciekawe, że w tribunal case miałem gry nawet sprzed roku o_o
DarkStoorM
A ja sobie zagrałem normala po półrocznej przerwie. Myślałem, że zacznie się hejt, wyzywanie i tak dalej.
Ale źle nie było. Może dlatego, że to normal ;\
Rankedów nie gram, bo grać nie umiem yo

[EDIT ;D]
Trochę nie wyszło xd
rEdo
chyba założę polski temat o lolu, bo dość sporo nas tutaj w to gra, a niektórym pewnie nie chce się czytać o tej grze o.o
Ryohan
Hejty to się w takich grach dzieją xD

Galkan
To ja tu tylko skromnie dopiszę, że od wczoraj oficjalnie jestem STU DĘT'em filologii języka wyspiarzy. U-hah, ale pro o.o
Zdjęcia indeksu nie dam, wypad. Maybe later.

kthxbai

Edit: A to oznacza, że mam mniej czasu na pilnowanie #polisha także CEBI WYŁĄCZ LOLA I ODPAL IRCA NA OSU NOOBIE :V
Reporty walić standardowo, bo jak nie ma mnie, to są inni modowie <3

Howgh!
rEdo
nie wyłączaj, graj dalej!
ja już jutro unban, i zamierzam skyrocketować do 1900 elo, elo
Ryohan
NIE WYŁĄCZĘ, no ale na ircu może posiedzę więcej :D DOSTAŁEM PRACĘ, BĘDĘ LUDZIOM POMAGAŁ NA HELPDESKU MICROSOFTU XD
Galkan
Congrats! \o/
fartownik

Galkan wrote:

To ja tu tylko skromnie dopiszę, że od wczoraj oficjalnie jestem STU DĘT'em filologii języka wyspiarzy. U-hah, ale pro o.o
Zdjęcia indeksu nie dam, wypad. Maybe later.

kthxbai

Edit: A to oznacza, że mam mniej czasu na pilnowanie #polisha także CEBI WYŁĄCZ LOLA I ODPAL IRCA NA OSU NOOBIE :V
Reporty walić standardowo, bo jak nie ma mnie, to są inni modowie <3

Howgh!
Zdaj mi potem relacje jak tam idzie na moim przyszłym (być może) kierunku D:
ZuKoR_old

Mr Gaddy wrote:

Jaki telefon planujesz nabyć?
Mi na stocku 2.2 fpsy skakały jak szalone, ale nigdy nie było więcej jak 50fps.
Samsung Galaxy 551

Planuję kupno tabletu z Androidem. :)
AmaiHachimitsu
Jakby kogoś obchodziło to zacząłem studia na kierunku filologia angielska, program tłumaczeniowy z językiem japońskim na UŚ'u (Filia w Sosnowcu). I ogólnie polecam przyszłym pierwszakom, których nie będzie "stać" na zdanie matury z polaka na 90%+ i pójście na japonistykę. Tutaj będziemy jechać tak jak japoniści z językiem, z tym, że 2 zajęcia mniej tygodniowo, więc większy zapieprz. A do dostania się potrzeba jedynie (o ile nic nie zmienią) zdać bardzo dobrze angielski zarówno ustny jak i rozszerzony (granice 90%, polecam więcej).

No i chyba nie muszę mówić, że mile widziana jest wcześniejsza znajomość języka (kanę to najlepiej umieć już na starcie).

Pozdrawiam, póki co nie jest źle, choć w centrum Sosnowca może czasem capić.
Pandemoniusz
Sosnowiec to nie Śląsk :P

Ja zacząłem elektrotechnikę na wydziale elektrycznym na śląskiej polibudzie. Dostaje się prawie każdy :3
Ryohan
Amai, ja się zastanawiam co takiego ciekawego można robić po japonistyce oprócz oglądania anime, subowania go na rodzimy język lub bycia tłumaczem. Sam w Sobie język obecnie to tylko narzędzie, no chyba że planujesz dorobić sobie po tym jakiś drugi konkretnie zawodowo kierunek i wyjechać do Japonii lub z japońskimi firmami współpracować. Możesz mnie oświecić :D
AmaiHachimitsu
Tak samo Japonistyka się przyda jak Metalurgia i Odlewnictwo i milion innych kierunków. Skończysz studia to nie licz na łatwą pracę w zawodzie, bo nie jesteś jedyny. Za to jeśli jesteś w temacie naprawdę zajebisty to pracę znajdziesz. Zdawanie egzaminów nie zawsze pokrywa się z umiejętnością zastosowania wiedzy w praktyce na takim poziomie, jaki by chciał domniemany pracodawca. Iluż to jest programistów samouków, co zarabiają krocie, a ilu absolwentów, co teraz siedzą i grają w LoLa czekając na wakacje i pracę na plantacji za granicą?

Ja osobiście Studiuję bo w zasadzie nic innego mnie nie zmusi do jakiejkolwiek nauki. Można by powiedzieć że każda filologia obca jest bezsensem, bo hiszpanów nie podniecisz znajomością hiszpańskiego czy japońców japońskiego (chociaż pochwalą). Jestem na programie tłumaczeniowym jak wyraźnie pisałem i, jeśli pozwoli ambicja, umiejętności i wytrwałość to oczywiście będę brnął w kierunku bycia tłumaczem. Jeśli nie - trudno, nauczyłem się chociaż języka. Jak sobie pojadę do Japonii to nie będę gadał engrishem przez 15 minut by się dowiedzieć, gdzie jest najbliższy bar albo karaoke. Chcę umieć język i tyle, tak samo jak ludzie chcą grać na gitarze. Nie załamę się nerwowo jak nie znajdę pracy jako tłumacz czy inny negocjator.

Mówisz drugi kierunek, a jaki drugi kierunek może sobie wybrać humanista, który marzy o "pewniejszej" przyszłości? Chyba technik fryzjer w jakiejś policealnej :D

Po co iść na anglistykę, skoro łatwiej jest nauczyć się angielskiego po prostu wyjeżdżając na wyspy na 2 miesiące? Studiuje się często z czystej chęci studiowania, bo świstek i podpunkt w CV o skończeniu kierunku na jakiejś uczelni zawsze daje na +, bo oznacza że nie jesteś tumanem.

Wyjdzie w praniu, wybrałem to co chciałem studiować, czy się opłaci materialnie tego nie wie nikt.
Tidek
Sosnowiec nie capi ;<
Ryohan
Nie traktuj tego jako ataku, bo to było tyko pytanie z ciekawości. Niby trudno znaleźć robotę, ale małymi krokami dąży się do tego wymarzonego stanowiska :D A poza tym nikt nie powiedział, że humanista nie może się uczyć na kierunku technicznym :D
AmaiHachimitsu
Mogę iść na jakiś banalny kierunek techniczny, ale muszę mieć jakiś pomysł, bo szkoda mi zapakowywać tygodnia jeśli będzie to coś niepotrzebnego. jak będę miał naprawdę problemy z finansami, to zawsze mogę pójść na chociażby kurs na widlaka albo jakąś praktykę na rzeźnika, mnóstwo jest dróg "na skróty", tylko ludziom nie odpowiada "brudna robota". No i muszę przyznać, że mam dwie lewe ręce więc ciężko bym miał ze zrobieniem technika typu ślusarz czy inne takie :P
Ryohan
Wiesz mówiąc kierunek techniczny zastanawiałem się bardziej nad kierunkami typowo inżynierskimi, typu budownictwo, wzornictwo, informatyka, a zawsze zostaje jakiś marketing, który z egzotycznym językiem zwykle lubi chodzić w parze bo tacy ludzie są na rynku potrzebni :D
AmaiHachimitsu
ta, coś źle zrozumiałem słowo "techniczne" ;p ale nie zmienia to nic bo z matematyką bym nie dał rady na ścisłych, chyba że na jakiejś uczelni z niskim poziomem
Ryohan
Nie lubimy tylko tego czego nie rozumiemy a wszystko jest dla ludzi, nikt się nie urodził z miłością do matematyki, a te całki da się przeżyć :D
Acrith
Jak nikt, jak ja. Uwielbiam majmę :3
show more
Please sign in to reply.

New reply