forum

******** bancho

posted
Total Posts
1
Topic Starter
przepson
Mam problem którego nigdy wcześniej nie miałem, a ten zaczął mi się pojawiać od około miesiąca

Otóż, za każdym razem kiedy próbuję odpalić osu! nigdy nie mogę się zalogować za pierwszym razem więc grę muszę restartować. Jednak za drugi m razem kiedy łaskawie bancho nie strzeli mi informacją "bancho is busy, please wait" który jak już raz sprawdziłem mam czekanie w nieskończoność, to gra mi zwalnia na tyle, że gołym okiem widać jak bardzo jest opóźniony kursor w grze a ruchem ręki. Często zamiast drugiego przypadku wyskakuje mi również komunikat z potrzebą potwierdzenia tożsamości, która potrafi się pojawić 4/5 razy za każdym cholernym restartem gry tego samego dnia!

Na początku myślałem że to może wina wersji osu!, którą oczywiście zmieniałem dwukrotnie - OFC nic nie dało.

Ktoś może mi wyjaśnić przyczyny tychże śmiesznych zawiłości? Dodam że sam internet nie jest jakiś kijowy bo w sumie najlepszy w moim mieście gzie wcześniej nie miałem żadnych problemów BA, ze wszystkimi innymi programami czy samą siecią dalej nic złego się nie dzieje
Sprzęt też świeży sprzed półtora roku

Po prostu mam tak sszargane nerwy że aby zagrać w osu to dzienne mi pół godziny schodzi żeby w ogóle móc zagrać... z góry dzięki za pomoc ;-;
Please sign in to reply.

New reply