forum

Jaki Tablet?

posted
Total Posts
4
Topic Starter
NayanMat
Hej jezeli chodzi o osu! to jestem nowy, I planuje zakup tabletu. Takiego Ktorym bede na spokojnie gral w osu
ale tez cos tam rysowal, nie chodzi mi o jakies profesjonalne rysowanie tylko takie 4fun.
chcialem wydac na ten tablet max 100zl. Wiem ze wymagania nie sa raczej odpowiednie do tej ceny ale mysle
ze cos sie znajdzie. Ewentualnie jezeli znacie jakies tablety ktore maja na prawde dobra jakosc
to max 400zl ale to jezeli tablet jest na prawde dobry i starczy mi na dlugo.

Mam nadzieje ze cos sie znajdzie, z gory dziekuje ;)
Ytemeriku
Ja gram na Huion 420 (nie pomyl z wersją H420) jest tani około 120 zł. Powierzchnia jest mała i zdecydowanie do osu! wystarcza. Nie rysuję na nim ale wydaję mi się że nie powinno być problemu.
Topic Starter
NayanMat

Ytemeriku wrote:

Ja gram na Huion 420 (nie pomyl z wersją H420) jest tani około 120 zł. Powierzchnia jest mała i zdecydowanie do osu! wystarcza. Nie rysuję na nim ale wydaję mi się że nie powinno być problemu.

No slyszalem o tym Huionie i tej wersji jednak slyszalem rowniez ze jest ona malo wytrzymala i podobno jak pen
spadnie mi z wysokosci malej lampki na biurko to po nim. a po za tym nie wiem gdzie takie cos kupic gdyz na allegro tego nie widzialem a srednio z innymi platformami. Ewentualnie jak by byl w jakims sklepie gdzie moge go kupic
osobiscie ale nie wiem jaki. ale dzieki poszukam sobie na stronkach jakies recenzje. Trzymaj sie!
Venix
Mamy już wątek dotyczący wyboru tabletu

https://osu.ppy.sh/community/forums/topics/311224
Please sign in to reply.

New reply