Na wstępie chcę powiedzieć że nie wiem czy to nawet dobry dział do tego więc prosze o wyrozumiałość. :/
No więc szukam diffow do mojego nietypowego mapsetu. Jest to piętnasto sekundowe intro Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. Mapa na ten moment nawet nie bedzie aplikowała/ani nawet nie bede starał sie o loved, po prostu chcę stworzyc shit mapke.
No ale co w tym takiego niezwykłego?
Otóż chcę zgromadzić przynajmniej 30 diffow przed końcem kolejnego WOŚP.
Zapraszam wszystkich do tworzenia diffow. Mile widzane wszelkie porady co do conceptu, diffow, tagow itd
A tutaj mini info:
TOTAL MAPS: 2
Link: https://osu.ppy.sh/beatmapsets/973781#osu/2038502
GD Rules
GD RULES
- (NAJWAZNIEJSZA ZASADA) Twój diff MUSI być quality. Jesli twoje mapki wygladaja jak randmowo poustawione obiekty to musisz to dopracowac.
- Upewnij się że twój diff jest playable. To nie jest miejsce dla twoich 100* mapek.
- Twoj diff musi miec star rating wyższy niż 0 inaczej nie bedzie to akceptowane.
- Wyslij swoj GD tylko za pomoca .txt, pastebin. NIE UZYWAJ .osu .rar. osb .zip dropbox etc.
- Upewnij się ze twój diff jest fc i ss able przez auto moda.
- Max Star Raiting wynosi 7.5* (No chyba że mnie przekonasz) przy czym mapy ktore maja 6.5*+ maja mniejszy priorytet akceptowalnosci czytaj musi mi sie bardziej podobać.
GD Contributors
[b]GD RULES
UwAgA Jest duze prawdopodobienstwo ze offset albo bpm moze byc delikatnie zle o jakies 10ms jesli ktos into timing to moze doradzic