Mittomén, ha valaki valamit akar írni, hajrá.
csak gyakorlás kérdéseKurokami wrote:
Én meg szinte csak azt. A többi nem is megy.
3 évig standardoztam és 2 hónapig taikóztam. Szerintem eleget gyakoroltam.MystykAMV wrote:
csak gyakorlás kérdéseKurokami wrote:
Én meg szinte csak azt. A többi nem is megy.
Én nem vagyok pro csak szó-szó megy.Kurokami wrote:
Te mondod Mato, aki pro benne? lol
Kenji az nem pro... ö egy kibaszot robot XDKurokami wrote:
Ha így nézzük akkor kenji se pro, pedig ő mindent hr+hd-zik. Vagy akár Dark Diego. Te pro vagy ecsém, csak félsz beismerni.
Egyre megy.Kuroi Mato wrote:
Kenji az nem pro... ö egy kibaszot robot XDKurokami wrote:
Ha így nézzük akkor kenji se pro, pedig ő mindent hr+hd-zik. Vagy akár Dark Diego. Te pro vagy ecsém, csak félsz beismerni.
NA ja ebbe van valamiKurokami wrote:
Csak túl sok a CtB hater. Az újjak meg nem is tudnak a fórumról.
Kurokami!Kuroi Mato wrote:
Keresek valami pro ctb-st tournamentre, ha tud valaki valakit szóljon kösz
Annak gépe jó már? meg fogalmam sincs már hogy játszikMystykAMV wrote:
Kurokami!Kuroi Mato wrote:
Keresek valami pro ctb-st tournamentre, ha tud valaki valakit szóljon kösz
... O.oNorbi wrote:
Jól játszik,
Beugratós kérdés vagy mi? Az még No-Fail nélkül is menne szerintem. Feltéve, hogy nem AR10 és nincsenek benne gyökér, oda nem illõ jump-ok. Freedom Dive (asszem) még anno jól ment pedig az nem épp egyszerû.Kuroi Mato wrote:
Figy 200-250bpm megy no failal?
Akkor nincs gondKurokami wrote:
Beugratós kérdés vagy mi? Az még No-Fail nélkül is menne szerintem. Feltéve, hogy nem AR10 és nincsenek benne gyökér, oda nem illõ jump-ok. Freedom Dive (asszem) még anno jól ment pedig az nem épp egyszerû.Kuroi Mato wrote:
Figy 200-250bpm megy no failal?
Erre annyit tudok mondani ha én is minden mapot letolnék akkor több pp-m lenne nekem össz 600-700 befejezett mapom van kb szal szerintem ahozz képest egész jóNorbi wrote:
Well... lol. Kurokami a kedves Matót is megelőzte pp-t nézve. Habár nem jelent az sem semmit, ez a cucc nem fogja tudni kiszámolni az emberek skilljeit.
Taylor azt mondta elvileg 3v3 lesz szal nem tudomMystykAMV wrote:
attól még közel álltok egymáshoz xD akkor indultok CTBWC-n?
És indulunk? lesz 3 ember?Kurokami wrote:
Mindig 3v3. Legalábbis eddig az volt.
Ha tudsz osztódni, indulhatnánk. De egyébként nem hiszem, hogy lenne még egy jó játékos. @tuzgu jó lenne, de nemtom mi van most vele, mindenki más csak "hátráltatna" szerintem.Kuroi Mato wrote:
És indulunk? lesz 3 ember?Kurokami wrote:
Mindig 3v3. Legalábbis eddig az volt.
Remek. \o/ Márcsak az kell, hogy te mondjuk ne lépj vissza az utolsó pillanatban. Ugyanis ha te nem vagy, Taylor is lelép. 1v3-hoz meg nincs kedvem ha esetleg sikerül kondiba hoznom magam.Kuroi Mato wrote:
Taylor elvileg jönne
még mindig áll...Kurokami wrote:
Amúgy mikor lenne pontosan?
Remek. \o/ Márcsak az kell, hogy te mondjuk ne lépj vissza az utolsó pillanatban. Ugyanis ha te nem vagy, Taylor is lelép. 1v3-hoz meg nincs kedvem ha esetleg sikerül kondiba hoznom magam.Kurokami wrote:
Kuroi Mato wrote:
Taylor elvileg jönne
Taylor megcsinálta ezeket,majd ha lesznek mapek kicsit gyakorolni kell azt kész bár amien csapatok vannak csoda lesz ha jutunk valamireKurokami wrote:
Írj be, aztán meglátom milyen leszek a verseny idejére. Ha legalább annyira jó, mint voltam, még az elsõ 3-ba is benne lehetünk egy kis szerencsével.
CTB-nek is lesz streamja? ilyet se láttam mégKurokami wrote:
A csapatok mindig brutálisak, de mint mondtam, csak szerencse kell.
@MystykAMV Lehet, hogy nem lesz értelme nézni, de azért szólunk majd.
Ezt nem is tudtamKurokami wrote:
Asszem már az elõzõnek is volt. Csak nem hivatalosan.