Tak to jest jak małe dzieci zaglądają tam gdzieMLGnom wrote:
Jak ja kocham chaos jaki Polacy potrafią wprowadzić. Ranking mapperów? To my mamy więcej niż 5 aktywnych mapperów, że trzeba aż rankingi robić? Pogięło was?
Tak to jest jak małe dzieci zaglądają tam gdzieMLGnom wrote:
Jak ja kocham chaos jaki Polacy potrafią wprowadzić. Ranking mapperów? To my mamy więcej niż 5 aktywnych mapperów, że trzeba aż rankingi robić? Pogięło was?
^thisRyohan wrote:
Zróbmy ranking polskich moderatorów ;x
Tylko, że to głosowanie to tak połowicznie wyszło, bo osoby, które są dobrymi graczami, a nie są zbyt (że sie tak wyrażę) medialne - pozostały w tyle. I dodatkowo jak będzie wyglądała selekcja replayów do tego hipotetycznego filmiku?1. Nieważne, że w tyle. Byle w czołówce, a ona została w miarę dobrze wybrana. Na filmiku nie będzie numerowane, kto jest lepszy (mam taką nadzieję o.o) po liczbie głosów, po prostu po kolei będą szły "odcinki" replayów.
hahaha, ale syf :dZamiast pisać bezsensowne posty, w tym czasie mogłabyś znaleźć sobie RL chłopaka
A proszę bardzo kurde, ja zagłosuję.Aki Evans wrote:
A ja mam taki zaje**** pomysł Zamknąć ten temat bo dalsze prowadzenie tutaj rozmowy nie ma sensu. Od 3 stron prawie nikt nie głosował...
syf tworzą właśnie takie posty jak Twój.flyleaf95 wrote:
hahaha, ale syf :d
nie widzę tutaj żadnego nieudanego głosowania... O_OrEdo wrote:
xD
myślę, że to wyraża wszystko, co sądzę o tym jakże udanym głosowaniu
Tylko, że to głosowanie to tak połowicznie wyszło, bo osoby, które są dobrymi graczami, a nie są zbyt (że sie tak wyrażę) medialne - pozostały w tyle. I dodatkowo jak będzie wyglądała selekcja replayów do tego hipotetycznego filmiku?Dajże mi moc bym mógł sprawić by wszyscy wiedzieli o każdej osobie, czy gra lepiej od drugiej...
sam mówiłeś, żeby Cie nie liczyć bo praktycznie nic nie grałeś w 2011 więc?DarkStoorM wrote:
Widzisz, Sawa, tak to jest jak się gra i się nie ujawnia x3333... nikt mnie wcześniej nie znał i nikt w ogóle nie wiedział, że grałem jeszcze wcześniej, a nawet od 2010 :p
Tylko Acritha i 1miko1 wtedy poznałem, może koniec 2010/ początek 2011.
I masz rację, dużo grałem... o wiele za dużo. No, co tu ukrywać niepotrzebnie na offline się siedziało :3
Zatem przepraszam Cię i gratuluje bo jesteś na #2 miejscuDarkStoorM wrote:
Wiesz, coś sobie ubzdurałem... ale dobra, zapomnijmy o tym x33... bo to było tak, że grałem pół na pół, ale od wakacji zacząłem już tak fest no-lifić. Pierwszy miesiąc troszku standard drugi Taiko. I tak po troszku się uzbierało.
A moich topek i tak mało znajdziesz, bo większość to poprawiane, kiedy zacząłem score sobie trochę wbijać ... tam jakieś shity z 2010 zostały.
A ja, ja ten debil potem przechodziłem w offline, bo się playcountem przejmowałem, głupie, prawda? XD...
Ale nic, to tyle, jeśli chodzi o moją nędzną historię tutaj.
Tyle samo głosów i mam jedno miejsce niżej? Podobno głosy nie są wartościowane...Gotori wrote:
#4 Kubu 27
#5 fartownik 27
I będę tak ułożony w filmiku? Jako #5? Skoro kolejność nie ma znaczenia to niech i nie ma znaczenia do samego końca.Alduric wrote:
This.Gotori wrote:
Ci co mieli po tyle samo głosów są ułożeni wg. tego jak ich wypisywano...
lol, ja go nie denerwuje...on bedzie moczyl i tak..Ryohan wrote:
Nie denerwujcie fartownika bo się potem będzie przez was moczył w nocy ;x
nic na to nie poradzerEdo wrote:
>niedz #15
>gotori #11, bass #12
to są kpiny
tak to już jest, jak głosują ludzie, którzy w ogóle nie znają się na tej grze
Ty akurat na ten temat powinieneś się najmniej wypowiadać.Advantan_96 wrote:
Miało być tak fajnie, a jak zawsze ktoś chce coś zorganizować i burdel się robi. ;3
Twa polska żółć tryska jak jad. Czasem mogę się ogarnąć co nie.Galkan wrote:
Ty akurat na ten temat powinieneś się najmniej wypowiadać.Advantan_96 wrote:
Miało być tak fajnie, a jak zawsze ktoś chce coś zorganizować i burdel się robi. ;3