forum

nekomaru.pl manga & anime things

posted
Total Posts
22
Topic Starter
nurgiel
http://nekomaru.pl
znalazłem tą stronę na pewnym forum.Jak dla mnie humor przedni ;p
przykładowo ten obrazek mi się bardzo spodobał ;p http://nekomaru.pl/obrazek.php?101
Strona nowa,według mnie najporządniejsza strona tego typu.Podobnego pokroju znam tylko nyanyan,ale fala słodkości i facetów nie podoba mi się,może dlatego że nie jestem dziewczyną.
Jeden minus który mnie kluje to brak spoilerów,niby to z powodu braku osoby która zajęła by się pisaniem kodów.Szkoda by było aby stronka zginęła w necie,bo jak na razie trzyma poziom.Ponieważ admin prosi na stronie o wszelaką pomoc zamieszczam ten topic, może komuś się stronka spodoba :).
Ciunek
Super spam, poza tym stronki nie ma.
Topic Starter
nurgiel
spam ? mówi mi to koleś który odpisuje na tym podforum brazylijczykowi który się pyta o pierdoły które nie są związane z M&A -.^. strona faktycznie nie działała ok.1h nie wiem czemu,admin nic nie napisał.
MLGnom
A od kiedy Polskie subforum jest tylko o M&A ? Zastanów się co ty piszesz w ogóle. D:
Topic Starter
nurgiel
tutaj mi chodzi ze Ciunek mówi o spamie,wiec dalem takie porównanie,wiec jeżeli rozmowy o temperaturze w polsce nie są spamem to niech nie pier#$li ze to jest spam.
Galkan
Bweheheh, coś Ci z tą reklamą nie wyszło, ziomuś.

Ciunek
Ano coś mu reklama nie wyszła. Jeśli nie jesteś spambotem, wybacz ;) I tak jak powiedział MLGnom, to nie jest forum tylko o M&A, lol.
Topic Starter
nurgiel
przeczytaj mojego posta jeszcze raz,i kurwa pomyśl,widać nadal nie załapałeś o co biega
Ryohan
Dobra powiedzmy, że to nie jest spam - reklama owszem, chce niech reklamuje ale póki co widzę tam suchotą wieje, poza tym nie dziw się reakcji to nie pierwszy raz kiedy ktoś NAGLE MUSI SIĘ Z NAMI COŚ PODZIELIĆ I PRZYPADKOWO TO AKURAT JEGO 1 POST
Bass
Nurgiel może Cię pocieszy fakt, że forum j-games.pl które było dawno tu reklamowane jest teraz popularne :roll: .
Pandemoniusz
Ryo, no kolega coś się nie postarał z liczbą postów, mógł najpierw kilka nabić.

Jednak doceniam fakt, że zagrał 7k razy, przed postnięciem, to duży wysiłek, jak na spamera.
MLGnom
Meh, osobiście mi nie przeszkadza że ktoś reklamuje takie strony, często okazują się nie najgorsze. Ale dość wnerwiające może być dla co poniektórych, że nagle "randomowa" osoba się pojawia z czymś takim. Za pierwszym razem jak zobaczyłem post to było coś w stylu "Who the fuck are you!?"
AmaiHachimitsu
Kiczowata nazwa, nawet nie wchodzę
Piku_old_1

Bass wrote:

Nurgiel może Cię pocieszy fakt, że forum j-games.pl które było dawno tu reklamowane jest teraz było popularne :roll: .
fix'd
Spójrz na daty ostatnich postów w działach, tylko 3 są z 2012. Może na ircu się tam coś jeszcze dzieje, ale przestałem tam zaglądać :C
Topic Starter
nurgiel

MLGnom wrote:

Meh, osobiście mi nie przeszkadza że ktoś reklamuje takie strony, często okazują się nie najgorsze. Ale dość wnerwiające może być dla co poniektórych, że nagle "randomowa" osoba się pojawia z czymś takim. Za pierwszym razem jak zobaczyłem post to było coś w stylu "Who the fuck are you!?"
Opublikowałem,ponieważ to strona mojego kumpla i chciałem mu pomoc,co ja pierdole...to był podprogowy szantaż,bym odwdzięczył się za zrobione logo.
Nie pisze na forum,jeżeli nie ma potrzeby,lepiej czas poświęcić na granie lub co innego.
Galkan
Gościu, pierwszy raz piszesz coś na tym forum, na czacie nigdzie Cię nie widać, nikt Cię nie zna, a wyjeżdżasz z reklamą kolejnego klona kwejka (jeszcze do tego w nowym temacie zamiast to wrzucić do randomu). Na sceptycyzm reagujesz skrajnym fochem, który tylko bardziej pokazuje, jaki jesteś nieobeznany. Jeśli nie chcesz, to nie udzielaj się tutaj, ale ze zwykłej ludzkiej przyzwoitości przestań pajacować, bo reputacji sobie nie nabijesz, a jedynie chwilowo humor nam poprawisz ;-P

[/serious]

lololol, co za noob.
Tidek

nurgiel wrote:

Nie pisze na forum,jeżeli nie ma potrzeby,lepiej czas poświęcić na granie lub co innego.
+1 : D
Topic Starter
nurgiel
Jak ci się nie podoba to po chuj piszesz Galkan ? Masz mnóstwo topiców by narzekać,więc idź tam.

i dzięki za zaproszenie do flame wara,brakowało mi tego ostatnio.
Galkan
Jak ci się nie podoba to po chuj odpisujesz nurgiel ? Masz mnóstwo innych for by reklamować swoje śmieszne stronki, więc idź tam.

^^
DarkStoorM
Poprawcie trochę kodzenie :3
Gotori
Przepraszam, ale co w tej stronce takiego fajnego ? DDDDDDDDDD:
Ryohan
Koniec tematu, nic więcej nie osiągniecie czczym pierdoleniem - zamykam do odwołania albo nigdy xD
Please sign in to reply.

New reply