bakıyorum adamın rankler S'den aşağıya düşmüyor neden? çünkü lanet bir mekanik klavyesi var bende istiyorum ama çok pahalı fakirin halinden fakir anlar osu türkiye can çekişiyor yardım yollayın
HakoFixed wrote:
ALAKASI YOK! Sana normal düz klavye ile oynayan bir çok oyuncu sayabilirim.(kendim de dahi) Söylenmek yerine daha fazla çabalayabilirsin. Anime opening şarkıları oynamak yerine 5 dakika uzunluğundaki marathon haritaları oynayarak kendini geliştirebilirsin.
Top rank'ındaki haritaların çoğunun A, B veya C olma sebebi daha yeni oyuncu olmandan kaynaklı. Yeteri kadar çok skorun olmadığı için neredeyse oynadığın bütün haritalar sana pp veriyor ve bu da listene yansıyor. S rank almak demek o haritayı 'full combo' yaparak bitirmektir. Hiçbirimiz bütün haritaları S rank ile bitiremiyoruz, öyle bir dünya yok. Ama daha çok oynayarak kendini geliştirirsen sen de S rank alabilirsin kolayca. Top rank'ındaki maplere baktım. Bence seviyenden yüksek haritaları oynuyorsun. Her ne kadar passlemiş olsan da o mapları FC yapman için daha çok çalışman lazım. Tavsiyem biraz daha düşük zorlukları oynaman. Ritim olarak biraz yavaş gelebilir fakat 'combo tutmak ve stabiliteyi arttırmak' için gerekli.
birkaç yıl öncesine kadar çoğu oyuncunun klavyesi böyleydi zaten olay sadece iyi klavyenin gelişimdeki önemi, yoksa herkes emek vererek elinde sonunda bir yerlere gelebilir. buna plox ve diğer deneyimli oyuncularda dahil.Nyrenth wrote:
oyunu bırakan mania tr 1.si ploxun klavyesi