İlk olarak bu konuyu herkesin görüşünü almak için açtığımı söyleyebilirim.Herkes bu konuda ne düşünüyor diye merak ediyorum çünkü.O zaman başlayalım:
STD:
En sevdiğim player:Vaxei
Nedeni:Eskiden Cookiezi favorimdi ama şu an gözüme bir "hidden farmer" olarak geliyor.O yüzden dünya 2.si olan Vaxei şu an favorim.
En sevdiğim mapper:pishifat
Nedeni:Şu an STD mapper olmak isteyip de konsepti öğrenmek çok zor.Ama pishifat bu topluluktan mapper olmak isteyenlere yardımcı oluyor.Bana bile özelden birkaç öneri vermişliği var.
Taiko:
En sevdiğim player:_yu68
Nedeni:Oyuncuların en çok zorlanacağı mapleri,hatta technical mapleri bile rahatça FCleyebilmesi,bunu yaparken de accuracy'sinin oldukça yüksek olması şu an idolüm olmasının en büyük nedenlerindendir.
En sevdiğim mapper:OnosakiHito
Nedeni:Bunun birçok nedeni var aslında.Birkaçını sayayım:
En sevdiğim player:Fl4ndre Scarlet (Tolunay)
Nedeni:Bu modu gerçekten iyi oynaması,aşırı zor patternleri bile rahatça geçebilmesi.
En sevdiğim mapper:Ascendance
Nedeni:Ayrıyeten Taiko mapper olması ve DragonForce maplerinin olması :v
osu!mania:
En sevdiğim player:SS Officer (Said Abi)
Nedeni:Uzun zamandır ritim oyunlarını oynaması,O2Jam gibi oyunlar sayesinde şu an tam anlamıyla okuyamadığım patternleri rahatça geçebilmesi
En sevdiğim mapper:Surono
Nedeni:Bana Taiko ve osu!mania maplerini nasıl yapacağımı ve konsepti öğretmesi
Sizin de en sevdiğiniz mapperlarınızı yazmanızı bekliyor olacağım
STD:
En sevdiğim player:Vaxei
Nedeni:Eskiden Cookiezi favorimdi ama şu an gözüme bir "hidden farmer" olarak geliyor.O yüzden dünya 2.si olan Vaxei şu an favorim.
En sevdiğim mapper:pishifat
Nedeni:Şu an STD mapper olmak isteyip de konsepti öğrenmek çok zor.Ama pishifat bu topluluktan mapper olmak isteyenlere yardımcı oluyor.Bana bile özelden birkaç öneri vermişliği var.
Taiko:
En sevdiğim player:_yu68
Nedeni:Oyuncuların en çok zorlanacağı mapleri,hatta technical mapleri bile rahatça FCleyebilmesi,bunu yaparken de accuracy'sinin oldukça yüksek olması şu an idolüm olmasının en büyük nedenlerindendir.
En sevdiğim mapper:OnosakiHito
Nedeni:Bunun birçok nedeni var aslında.Birkaçını sayayım:
- Kendisinin Taiko mapsetleri yapmamda çok fazla yardımı dokundu.Bana gerçekten çok şey öğretti.
- Onun mapleri Taiko oynamaya devam etmemin nedenlerinden biridir.
- Diğer mapperlar gibi profesyonel oyuncuların pp farmlayacağı mapler yapmanın aksine o yeni oyuncuları daha çok düşünüyor,onların bizim geleceğimiz olduğu düşüncesini sürekli savunuyor.
En sevdiğim player:Fl4ndre Scarlet (Tolunay)
Nedeni:Bu modu gerçekten iyi oynaması,aşırı zor patternleri bile rahatça geçebilmesi.
En sevdiğim mapper:Ascendance
Nedeni:Ayrıyeten Taiko mapper olması ve DragonForce maplerinin olması :v
osu!mania:
En sevdiğim player:SS Officer (Said Abi)
Nedeni:Uzun zamandır ritim oyunlarını oynaması,O2Jam gibi oyunlar sayesinde şu an tam anlamıyla okuyamadığım patternleri rahatça geçebilmesi
En sevdiğim mapper:Surono
Nedeni:Bana Taiko ve osu!mania maplerini nasıl yapacağımı ve konsepti öğretmesi
Sizin de en sevdiğiniz mapperlarınızı yazmanızı bekliyor olacağım