forum

Kreskówki

posted
Total Posts
24
Topic Starter
Swistak
Jakie kreskówki oglądacie? Które z nich lubicie najbardziej?
Ja oglądam niektóre na Cartoon Network oraz prawie wszystko na Disney Channel. Moją zdecydowanie ulubioną jest Kim Kolwiek (Disney Channel). Jestem nawet Super Administratorem, na stronie jej fanów :D . Bardzo lubię też:
Fineasza i Ferba (DC),
Nową Szkołę Króla (DC)
Brendę i pana Whiskersa (DC) oraz
Dom dla Zmyślonych Przyjaciół Pani Foster (CN).

P.S. Tylko ani słowa tu o anime!!
Piku
This map has been deleted on the request of its creator. It is no longer available.

Download: Glee Cast - Any Way You Want It - Lovin' Touchin' Squeezin' (Krisom) [Collab].osu
rika_old
ile wy macie lat ? >_>

Jedyną kreskówkę co oglądam to South Park.
Topic Starter
Swistak
Wooow, a ja mam 14 (prawie 15) lat. Równie dobrze, można się spytać ile lat mają Ci co oglądają anime - wcale to to nie mądrzejsze niż kreskówki, a nawet sporo głupsze.
Piku

Swistak wrote:

Wooow, a ja mam 14 (prawie 15) lat. Równie dobrze, można się spytać ile lat mają Ci co oglądają anime - wcale to to nie mądrzejsze niż kreskówki, a nawet sporo głupsze.
Ale robione pod starszych - niektóre są lepsze od filmów (sam rozkręcasz tu dyskusję o Anime xP)
Ja nic przeciwko kreskówkom nie mam - tak samo jak grać w gry 3+, to też niczym złym nie jest, bo nikt nie mówi że to tylko dla dzieci :P
EDIT: Jak niżej - Smerfami nie pogardzę :D Kaczor Donald też nie jest zły, ale to są tzw KLASYKI :P
niedz
piku ma racje,poza tym,ja Smerfami nie pogardze :P
reszta to anime...
EDIT:mam (tylko) 12 lat...
rika_old
This map has been deleted on the request of its creator. It is no longer available.
Piku
A po co komu przeesłanie? Hi-Man rządził (teraz to sobie jaja robię :P)

niedz
najlepsze przesłanie jest w Girls Bravo,nie wchodź do wanny jak masz 3 kropki na czole xD
i GTO,wystarczy że stłuczesz wicedyrektora i masz załatwioną posade xD
rika_old
GTO,wystarczy że stłuczesz wicedyrektora i masz załatwioną posade
nie zauważyłeś przesłania :(
niedz
rika_old
dobra ludzie.. ani słowa o anime już. to temat o kreskówkach..
Vic
Kaczor Donald for the win. I ostatnio na Pulsie stare Tuney Toonsy puszczają w niedzielę :3
DarkSerge
Z typowych kreskówek to looney tunes :D A ogólnie z animowanych to South Park wszystkie sezony i Futurama.
Topic Starter
Swistak
Vic
Simpsony są na pulsie xP
Topic Starter
Swistak
Pulscie-Pulsie
zwykła literówka, czepiasz się (chyba, ze przeczytałeś Polsacie xP).

Download: Ayakura Mei + mican - Saigetsu (James) [v1.8].osu
Astar
.
niedz
Lef
Ja niestety kreskówkek nie oglądam, tylko anime. Ten temat nie powinien nazywać się raczej "Kreskówki" tylko "Filmy animowane" ^^
PS. Wiekiem się nie pochwalę :twisted: (żeby nie było, stary też nie jestem ^^ )
Topic Starter
Swistak
Lef
Tak, to fakt ^^ Wybaczcie za wprowadzanie w błąd ;] Byłem zmęczony jak to pisałem :?
twupack
Postanowiłem odkopać tę skamielinę, bo pragnę się podzielić takim czymś:

Tą kreskówkę ostatnio puszczał nam nasz wykładowca z grafiki wektorowej i... z pewnych przyczyn zapadła mi w pamięci :3

UWAGA! To dosyć krzywdząca wersja przygód znanego i kochanego przez wszystkich, Czerwonego Kapturka. Przepraszam, że p oraz kolejny niszczę wasze dzieciństwo ^^'

I dlatego nie oglądam tzw. kreskówek! Nie chcę do reszty ocipieć xD
Alex_Kureji
Ja uwielbiam kreskówkę Xiaolin Pojedynek Mistrzów, Fineasz i Ferb i Ultimate Spiderman (wiem że to serial animowany, ale oj tam) .
Please sign in to reply.

New reply