Nie biorę Twoich postów na serio, no przynajmniej nie wszystkie.
Chodziło mi o to , by później nie było głupot typu Fail=zjebałeś, czy coś w tym stylu ^^
Szczerze mówiąc skin jest fajny i niech utrzyma poziom przy polskim tłumaczeniu. Sam używam kilku elementów z tego skina :3
Ogólnie uważam, iż Wassaaaa odwalił kawał dobrej roboty jeśli chodzi o skin nightcore.
a przykład OMFG i LOL napisałem tylko by podkreślić, że dziwnie by się grało z tekstami typu : Przejebałeś, czy coś w tym stylu. Tak oczywiście, z początku by to śmieszyło, ale z czasem by się znudziło, a nawet mogło czasem wkurzyć. Rozumiem iż osu! to gra, i zabawa, a by jeszcze bardziej urozmaicić sobie rozgrywkę dodajemy sobie śmieszące nas rzeczy, siebie mogę podać jako przykład. Np.: dźwięk section pass, to głos z Duke Nukem mówiący "Deam I'm good" a na section fail wypowiada się "You guys sucks" To jest śmieszne, zwłaszcza że mam fajny (dla mnie) section pass. No ale jeśli oczywiście ktoś chce mieć teksty typu "Zjebałeś" czy inne tego typu, to w końcu skiny sa łatwo zrobione, i samemu można wstawić grafiki. I jestem pewny iż większość użytkowników osu! używa skinów własnych, zrobionych przez siebie, lub sklejonych z różnych skinów.
Mój section pass:
Oczywiście nie mam zamiaru nikomu nic narzucać
Jeśli ktoś chce tego skina nightcore z takimi tekstami wulgarnymi, to myślę, iż można się dogadać z twórcą skina, by podesłał czysty skin ^^