forum

POMOCY Nie da sie grac

posted
Total Posts
9
Topic Starter
nevil112
Czesc,

Gdy dziś chciałem zagrać w osu nie da się grać.

Gdy klikam na klawiaturze przycisk osu widzi jak by 0.2ms póżniej co zrobić ? , kalibracja nic nie daje
Zain Sugieres
Jak powiesz mi jak wyczuc opoznienie 0.2ms to z checia pomoge
DarkFighterek
Mad skills, przed Tobą wielka przyszłość. Jesteś prawdopodobnie jedynym człowiekiem na świecie, który jest w stanie zauważyć różnicę 0.2ms.
[Shinoo]
przyszła gwiazda osu! :>
DarkFighterek

[Shinoo] wrote:

przyszła gwiazda osu! :>
No pewnie, Cookiezi może się przed nim schować :D
Najdokładniejszy gracz wszech czasów!
Zeciarz
Może zbyt duży input-lag. Wyłącz zbędne programy w tle, ustaw fpsy na nieograniczone.
DarkFighterek

Zeciarz wrote:

...ustaw fpsy na nieograniczone.
Przy nieograniczonych gra bez potrzeby obciąża procesor, jeśli kolega gra na laptopie lub ma słabe chłodzenie w blaszaku, może mu to sprawiać problemy, bo łatwiej będzie o przegrzanie procesora. Ze pewne o tym wiesz, ale wspominam o tym na wszelki wypadek.
Zeciarz

DarkFighterek wrote:

Zeciarz wrote:

...ustaw fpsy na nieograniczone.
Przy nieograniczonych gra bez potrzeby obciąża procesor, jeśli kolega gra na laptopie lub ma słabe chłodzenie w blaszaku, może mu to sprawiać problemy, bo łatwiej będzie o przegrzanie procesora. Ze pewne o tym wiesz, ale wspominam o tym na wszelki wypadek.
Ale również zmniejsza input lag, więc granie na ograniczonych fps to samobójstwo
DarkFighterek

Zeciarz wrote:

Ale również zmniejsza input lag, więc granie na ograniczonych fps to samobójstwo
Nie wiedziałem, że robi to aż tak dużą różnicę. Zazwyczaj jak ja grałem na nieograniczonych to miałem raz na jakiś czas ogromny spadek fpsów, tak jakby nie były w stanie utrzymać stabilnego stanu i to był zazwyczaj spadek do 15-30 fpsów, który prawie zawsze uniemożliwiał zachowanie combo.
Please sign in to reply.

New reply