Merhaba arkadaşlar oyuna başlayalı 1 ay falan oldu ama maksimum birkaç tane 4 yıldız map bitirebildim.ve sadece mausla oynuyorum klavyeyi kullanmıyorum.sizce ne yaparsam xi freedom dive tarzı müzikleri oynayacak konuma gelebilirim
Mouse click kullanman başlı başına bir hata.Mouse Only play tarzı sadece değişik bir eğlence içindir.Ama seni geliştirmeye yönlendirmez.Önce sen de her oyuncu gibi fare+klavye oynaman gerek.
Freedom Dive seviyesi...What?? O bir hayaldir ve gerçekleştirmesi çok zordur. Sen önce sıradan bir oyuncu olmaya çalış.
Nasıl ki herhangi bir mmorpg oyununda saatlerini gecelerini exp kasmak ve daha iyi olmak için harcıyorsun aynı şey bu oyun içinde geçerli. Ve şunu aklından çıkartma bu oyun inanılmaz derecede nankördür. Bir hafta oynama eski halinden eser kalmaz o yüzden düzenli bir şekilde belli bir çalışma temposunda oynamalısın. Başlangıç için pp kasmaya odaklanma derim unranked maplarda takılabilirsin böylece çok daha farklı paternlerde oynamış ve tecrübelenmiş olursun.