Hazir böyle bir konu acilmamis,baskasi acmadan ben acayim dedim .Konu böyle kösede dursun da; belki yazacak olanlar olabilir
Devamli olarak Hikayenize update yapma zorunlulugunuz yok.Ama yapsaniz cok hos olur.Ayrintiya girmek size bagli.
Kendiminkinden basliyorum.
Devamli olarak Hikayenize update yapma zorunlulugunuz yok.Ama yapsaniz cok hos olur.Ayrintiya girmek size bagli.
Kendiminkinden basliyorum.
Tornado wrote:
Haci,simdi yil 2013 Agustos; ben de artik FPS,MMORPG oyunlarindan da BAYA BAYA BIKTIM.Benim,FPS oyununda tanidigim yari rus yari yunan bir abim vardi.Ona sordum,farkli cesit oyunlar biliyor musun diye.Bana Top 20 Osu! players 2012 ya da 2013 videosu olmasi gerekti; onu gösterdi.
Ben bi videoya bakayim dedim,o jumplar-hizli olmalara baktim hic de agzim acik kalmadi yani kajsghdfajfh bi iste Flashlight-play bide streamli mapler beni sasirtiyordu.Yine de oyunu indirmedim cünkü ilgimi cekmedi.
Sonra aylar gecti,ben youtubeda Nightcore sarkilar dinlerken yan tarafta Böyle bir video gördüm.Baya güldüm,sonra ilgimi cektigi icin indirdim oyunu
Oyunu ilk indirdigim gün,giris yapmadim.Play Offline"a basmistim.Cünkü ben hicbir oyuna baslarken,online kismiyla ilgim olmaz.Önce oyunu cözmeye calisirim.Offline oynamaya bastim; ama ayni zamanda da o arka plandaki o baya yüksek cikan seeeeeeeeees.DÜT DÜT DÜRÜRÜRÜRT DÜT DÜT DÜRÜRÜRT Osu! Tutorial müzigi
Tutoriali falan yaptim,2 saat icinde NORMAL mapleri passlemeye basladim (Tear Rain,Liquid).Birkac gün boyunca hep offline oynadim,sonra online giris yaptigimda farkli insanlarla oynamak icin multi aciyordum hep.Ama gelisemiyordum hic hjkldfgkhldjg cünkü igrenc bir fare-masa-klavye oyunu sadece acik birakirdim.Hatta oyundaki PP sistemiymis falan hic umrumda bile degildi
Agustos ayinin sonunda; Avusturya"ya tasindim ve internet baglandigi gün Osu!yu indirdim (yeni laptopa).Cok güzel bir fare de almistim,zevkine oynuyordum.Kendi kendime hedef belirliyordum.Ben daha 3 yildiz mapleri passleyemezken: BU mapte ilk 50ye girmeye karar verdim.300 denemeden sonra basardim ve baya sevinmistim.
Daha sonra,tamamiyla tembellesmeye basladim ve yataktan Mosueclick ya da autopilot ile map oynuyordum.Kastigim TÜM ppler,multi odalarindaki rastgele denemelerdi.Hic de siralamami yükeltmiyordum.Hep multi atiyordum.Ocak ayinda; benim kablosuz faremin usb sticki kayboldu ben de yenisini almaya karar vermistim.En ucuz fareyi almistim.PISMANIM VE HALA O IGRENC FAREYI KULLANIYORUM.
Aradan aylar falan gecti,hic gelisemedim; sacma hatalar yapiyordum sinirime dokunuyordu.1k PPyi,15k playcount ile yapmistim resmen.SAKA GIBI.Ben de en sonunda tablet almaya karar verdim ve 24.08.2015 Tarihinden itibaren HAYVAN gibi pp kastim.Toplam: 3 ayda 1kppden 3.1k pp yapmistim.
Ekim ayindan itibaren,Türkiye komünitesinde baya taninan biri olmaya basladim ve Türkiye komünitesinde caba göstermeye calisiyordum Pismanim.
05.07.2021. Yıllar geçmiş. Bu oyunla çok anım oldu, kendimi yaşlı adam gibi hissediyorum. Beni soran eden canlara selam olsun <3