forum

Türkiye içi osu keyboard

posted
Total Posts
13
Topic Starter
-Kanzaki
Osu keyboard shop'ta bildiğiniz gibi 30 dolar ve bence çok pahalı bu yüzden tulgayla ben kendimiz yapıyoruz. Uygun bi fiyata satsak osu keyboard almak istermisiniz, kaç kişi satın almak ister acaba? ( Taiko ve mania için de 4 tuşlu bişe de ayarlayabiliriz belki)

İsteyen veya olabilir diyen varsa söyleyin.

Edit : Deneme aşamasında olan osu keyboard videosu çektik bir göz atın. Test ettik gecikme süresi gayet düzgün sıkıntısız.

Reha
Tıpkı osu store'daki gibi mi olacak yoksa başka şeylerde olacak mı? (Ekleme ya da düzenleme)
Topic Starter
-Kanzaki
2 tuş eksa 2 tuş mini seklinde olacak
JustDT
yaparsaniz cok iyi olur direkt almayi düşünüyorum
Tulga

RehaOyundaDegil wrote:

Tıpkı osu store'daki gibi mi olacak yoksa başka şeylerde olacak mı? (Ekleme ya da düzenleme)
Ekleme veya düzenleme yapabiliriz. fikirlerinizi söylerseniz şöyle yaparsanız daha iyi olur şunu eklerseniz daha güzel olur gibi
Topic Starter
-Kanzaki
upup
mreerd
bende alabilirim aynı kalvyeden var gördüğüm kadarıyla ve çok sert bastığım için korkuyyom bişe olcak diye hem klavyenin tuşları bozulmasın :D
50mila
Bir notebook kullanıcısı olarak almak istediğim bir ürün. Uygun fiyatlı çıkarırsanız almayı düşünüyorum .
forverertr3
Bunu daha önce gömüştüm. OSU ya özelleştirilmiş bir klavye falan değil. TechKeys in sitesinde 15Dolar civarında satılıyordu. Ama çok ihtiyaç var mı ki? Bu oyna başladığımdan laptoptan oynuyorum, hala sapasağlam çalışıyor.
forverertr3
Tsuda-
Yaparsanız alırım ben açıkçası.

Konuyla alakasız ama videodaki gibi kombo sayısını falan nasıl gizliyorsun?
Tornado

DominikKascha wrote:

Konuyla alakasız ama videodaki gibi kombo sayısını falan nasıl gizliyorsun?
Oyun icerisinde shift+f12 basman gerekiyor
Sed
4 tuşlu bir zımbırtı yaparsanız düşünürüm hatta 8 tuşlu falanda olabilir önemli olan gözüm doysun lel

Bu arada cidden olabilir yani ne bileyim olabilir.
Please sign in to reply.

New reply