forum

Kullandigimiz Ekipmanlar ve Ekipman Tavsiyeleri??

posted
Total Posts
7
Topic Starter
Tornado
Bu postun altina herkes kendi ekipmanlarini yazsin bakalim.Kimler neler kullaniyor :)

Benim ekipmanimlarim: Tablet (Wacom ctl 480),Klavyem Razer Black Widow Ultimate 2014 (Green Switch) Laptop: MSI GE70 Apache Pro

Osu!"da gelisebilmek icin kullanilan ekipmanlar büyük bir önem tasir.Ekipmanina göre kimisi gelismekte sorun yasar kimisi ucar.Ekipman kullanma deneyimi olan arkadaslar diger oyunculara yarar saglamak amacli kendi tavsiyelerini versin ^^
Kshiya
f
Onii Cihad
Mouse olarak g300s
Klavyeyi yeni aldim alisma donemindeyim ama hosuma gitti Zalman ZM-K500(Red switch baska switchi yok zaten) oneririm hem mekanik hemde obur mekanik klavyelere gore daha ucuz
Tablet almayi dusunmuyorum mousemi ve klavyemi oneririm
Snoopy

klavye - Logitech g110
kalem tablet - Huion 420

Huion 420'yi osu!store'dan almıştım fakat CtB moduna yöneldiğim için pek kullanmıyorum. Tablet almak isteyen arkadaşlar wacom intuos'a yönelebilir. Klavye konusunda ise; g110'u alalı bayağı bir zaman oldu, çok işimi gördü. Yakında mekanik klavye alacağım. Mekanik klavye olarak da, Corsair markasının K70 red switch modelini tavsiye edebilirim. İyi forumlar... ;)
Sed

Ekipmanlar;

Tablet = Wacom CTH-480S
Klavye = G103 :P

*
Klavyemi zamanında ucuz diye almıştım arada problem çıkartıyor, sanırım yakın zamanda bende mekanik klavyelere yöneleceğim.
Volan-X
Pc msi ge60 ve asus rog g751
Klavye olarak dahili klavyeyi kullanıyorum
Mouse olarak ss sensei ve ss rival kullanıyorum
Erkyln
Steelseries 7G , CTL 480-S kullanıyorum tabletten memnunum ama klavye artık bazı tuşları bir kere basmama rağmen 3 4 hatta 5 defa basıyor. (özellikle v tuşu)

Klavye Black Switch bu arada.
Please sign in to reply.

New reply