forum

#polish collab!

posted
Total Posts
31
Topic Starter
Bass
Więc z tym to bardziej jestem rozgarnięty więc.

Rozpisałem party, mapka wybrana i na pewno kazdy zna ten utwór.

Jest to rozszerzona wersja "Gdzie jest krzyz" 3 minuty mapienia.

Party mogą brać osoby nawet te które nie mają zadnej mapki ranked, ale jeśli part mi się nie spodoba lub nie jest dobry - to nie przyjmę go.

Mapimy Insane - zapamiętajcie to:

Party:

Na kazdy poczatek i koniec partu dałem hitcircle

Kazdy moze wziasc MAX 2 party, minimum 1.

00:29:966 - 00:44:966 - unclaimed
00:44:966 - 00:59:966 - unclaimed
00:59:966 - 01:18:716 - BREAK(przerwa)
01:18:716 - 01:33:716 - Bass-chan
01:33:716 - 01:50:591 - unclaimed
01:50:591 - 02:18:716 - unclaimed
02:18:716 - 02:22:466 - przerwa
02:22:466 - 02:37:466 - Bass-chan
02:37:466 - 02:44:966 - przerwa
02:44:966 - 03:07:466 - unclaimed
03:07:466 - 03:22:466 - unclaimed
03:22:466 - 03:37:466 - unclaimed
03:37:466 - 03:52:466 - unclaimed
03:52:466 - 04:14:966 - przerwa
04:14:966 - 04:37:231 - unclaimed
04:38:403 - 04:53:403 - unclaimed

wiec tu postujcie party ktore chcecie zmapic, i gdy zmapicie, po prostu dajcie tu plik *.osu z waszym partem

link do mapy http://puu.sh/gh0 na razie nieupnięte
klubek
Gdyby tylko to była normalna piosenka..
Galkan

klubek wrote:

Gdyby tylko to była normalna piosenka..
Dokładnie. A poza tym...

Bass-chan wrote:

Kazdy moze wziasc (...) minimum 1.

A minimum 0,3396 parta też mogę wziąć? :lol:
Topic Starter
Bass
Tak możesz :lol:

Nie no żartowałem

Tak w ogóle to co innego mapujemy, wczoraj gadałem z CrazyBanana, będziemy mapić Rubika! :D i bez jęczenia mi tu, jak ktoś nie będzie chciał mapić to jego problem.
SteRRuM
Zamiast mapić Rubik zmapy to http://www.youtube.com/watch?v=R5Ds8SaF-5E
CzekoMisiek
Róbcie to i bez gadania. xD
http://www.youtube.com/watch?v=acG0XKn9IyQ
Ryohan
Nie możecie zcollabować zwykłej polskiej piosenki? Typu Kombi, Wilki, Demono albo coś? Nawet jakiś syfny Polski punk albo rock pokroju happysad albo coś. Ale nie wy jakieś durne syfy D:
Galkan

Ryohan wrote:

Nie możecie zcollabować zwykłej polskiej piosenki? Typu Kombi, Wilki, Demono albo coś? Nawet jakiś syfny Polski punk albo rock pokroju happysad albo coś. Ale nie wy jakieś durne syfy D:
Albo to

twupack
http://www.youtube.com/watch?v=7XF-oS9Dak4

Polskiego dobra nie znacie... :D
Galkan
Topic Starter
Bass
Tak ale zostało porzucone ze wględu na chujową jakość mp3. Nigdzie nie można było znaleźć lepszej.
twupack
http://torrenty.org/torrent/414073

szukajcie a znajdziecie...

*jakby ktoś nie zdawał sobie sprawy -* FLAC to najwypierdolistszy format na jaki piosenka może sobie zasłużyć... pierwsze co widziałem w tym formacie to płytka Nirvany :)
Galkan

twupack wrote:

*jakby ktoś nie zdawał sobie sprawy -* FLAC to najwypierdolistszy format na jaki piosenka może sobie zasłużyć... pierwsze co widziałem w tym formacie to płytka Nirvany :)
Ale osu! przyjmuje tylko .mp3 i .ogg.
twupack
Konwersja FLAKA na MP3 to 3 minuty roboty... chyba, że czas to pieniądz, wówczas zrozumiem ;p

Jakoś tak czułem, że ktoś się dowali do formatu... ale po przeróbce otrzyma się chyba najlepsze z możliwych jakościowo mp3, więc problem w tym wypadu to matrix xD
Galkan

twupack wrote:

Konwersja FLAKA na MP3 to 3 minuty roboty... chyba, że czas to pieniądz, wówczas zrozumiem ;p

Jakoś tak czułem, że ktoś się dowali do formatu... ale po przeróbce otrzyma się chyba najlepsze z możliwych jakościowo mp3, więc problem w tym wypadu to matrix xD
A rozmiar też się magicznie upierdoli o paręnaście/dziesiąt MB?
CzekoMisiek
3 Minuty roboty? Wystarczy włączyć Total Commander, zaznaczyć jakiś plik i kliknąć na samym dole "Kopiuj/zmień" czy jakoś tak, później zmieniasz na końcu końcówkę i już zmienia ci format bez czekania. Jakoś i waga będzie ta sama, tylko format inny.
Kubu

CzekoMisiek wrote:

3 Minuty roboty? Wystarczy włączyć Total Commander, zaznaczyć jakiś plik i kliknąć na samym dole "Kopiuj/zmień" czy jakoś tak, później zmieniasz na końcu końcówkę i już zmienia ci format bez czekania. Jakoś i waga będzie ta sama, tylko format inny.
w wersjach 4.x przytrzymujesz prawy i "zmień"
ale z własnego doświadczenia wiem że nie zawsze ten sposób działa (ale raczej w większości przypadków =P)
twupack
Ok, kto ściąga, kto zabiera się za konwertkę i... czy to było aż tak ciężkie do znalezienia? Coś czuję, że duch lenistwa pokonał mapperów xD
Ryohan
OJAPIERDOLE CZEKOMISIEK WYGRAŁ~~!11111oneone

Sorki, ale nie wolno być AŻ takim ignorantem. Flac jest to bezstratny format kompresji muzyki, a mp3 stratny. Z tego powodu wychodzą nam różnice jeśli chodzi o rozmiar. Poza tym ogg chyba też jest bezstratny, a najłatwiej to przekonwertować w Foobar2000 i zajmie to max minutę.
Tak więc jazda!
Topic Starter
Bass
Dawać mi tego torrenta tu 8-)
Ryohan
BTW: FLAC to nie jedyny format bezstratnego kompresowania, wszystkie są tak samo zajebiste jeśli chodzi o jakość, różnią siętylko stopniem kompresji :P
CzekoMisiek
http://www.youtube.com/watch?v=BYW6C44z ... r_embedded
Zróbcie do tego Collaba i będzie dobrze. :)
MLGnom
Jak macie wybierać coś takiego to może w ogóle nie bierzcie się za to...
Ryohan
Kurwa jeśli was śmieszą takie rzeczy to już gorzej być nie może. No ja pierdolę ludzie poczucie humoru, a wyszukiwanie betonów miesiąca to dwie różne rzeczy. Kurwa, chcecie być śmieszni, ale ni chuj Wam nie wychodzi. U nas nie ma śmiesznych piosenek no może jest parę ale ja Wam ich podsuwać nie będę. Jest parę naprawdę bardzo dobrych kawałków i to nawet w naszej polskiej muzyce, ale sądzę, że przemilczę ich tytuły, bo z takim podejściem to się nie nadaje. Większość hiciorów co dajecie, to żal w chuj :<
twupack
@UP +1

a ja bym tam nie zostawiał Titanica...
Galkan

Ryohan wrote:

Kurwa jeśli was śmieszą takie rzeczy to już gorzej być nie może. No ja pierdolę ludzie poczucie humoru, a wyszukiwanie betonów miesiąca to dwie różne rzeczy. Kurwa, chcecie być śmieszni, ale ni chuj Wam nie wychodzi. U nas nie ma śmiesznych piosenek no może jest parę ale ja Wam ich podsuwać nie będę. Jest parę naprawdę bardzo dobrych kawałków i to nawet w naszej polskiej muzyce, ale sądzę, że przemilczę ich tytuły, bo z takim podejściem to się nie nadaje. Większość hiciorów co dajecie, to żal w chuj :<
pobandzie.pl

Trochę lżej, stary ;d
Ryohan
nie będzie lżej bo inaczej nie dociera D: czemu inne kraje są w stanie zrobić coś ciekawego a my w większości to albo nie robimy nic, albo robimy gówno? Pozostawiam to pytanie bez odpowiedzi D:
klubek
co to za filmiki D:

Ryohan wrote:

+ i herbata z mojej strony dla ryo

a może coś zmapuje, nie klei się gra coś ostatnio, a jakiś świeży powiew stworzenia czegoś przydałby się.. może troszkę wspólnej pracy i wyjdzie coś czym będzie można się pochwalić, ah, żebym nie zaczął tylko robić tego na siłę bo wyjdzie z tego taki ztrot i osu przybędzie niezbyt dobrej jakości masa mapek..
we will see ;)
Galkan

klubek wrote:

ah, żebym nie zaczął tylko robić tego na siłę bo wyjdzie z tego taki ztrot
+ 1 herbata z mojej strony za ten tekst.
Topic Starter
Bass
Kurwa właśnie i Twupack dajże innego torrenta bo ten nie ciągnie :C
twupack
Faktycznie ten poprzedni jakoś nieseedowany, ale tutaj:

http://torrenty.org/torrent/501083

idzie DL, u mnie 20kb/s ale sporo udostępniam, więc jak ktoś jest w sytuacji, że nie musi bić Ratio, to niech pobiera xD
Please sign in to reply.

New reply