dawaj fart do piątku nowe mapki żeby było można się zgadać w weekend... ; d
no miałem rację, że on takie jumpowe pod swój tablet bierze ^^fartownik wrote:
Big Bang - Haru Haru [Nuts]
klubek wrote:
powodzenia chłopcy D:
yyy jumpowe D:? za 1 razem FCklubek wrote:
no miałem rację, że on takie jumpowe pod swój tablet bierze ^^fartownik wrote:
Big Bang - Haru Haru [Nuts]
powodzenia chłopcy D:
ups, zapomniałem..spartianka wrote:
klubek wrote:
powodzenia chłopcy D:
Dx
no, łatwiejsze niż w poprzedniej rundzie =PRyohan wrote:
Powodzenia, łatwe mapki coś xD
I jak?Lef wrote:
Zuy Lef vs Pani Lisiczka
Piątek godz. 20.01
Z tego co wiem/pamiętam to wtedy farta nie było czyli mecz się nie odbył wcale albo już się zgadali i zagrali ;3Galkan92 wrote:
I jak?Lef wrote:
Zuy Lef vs Pani Lisiczka
Piątek godz. 20.01
Czyli i tak nie chcesz grać. I jak niby przesądzony? -.- Graj, a nie...spartianka wrote:
Nie chodzi o to, że ja nie chce grać tylko o to, że wynik jest z góry przesądzony i jako że nie chce przedłużać możecie po prostu grać dalej o.o
spartianka wrote:
Nie chodzi o to, że ja nie chce grać tylko o to, że wynik jest z góry przesądzony i jako że nie chce przedłużać możecie po prostu grać dalej o.o
nie chcesz przedłużać a jednak przedłużyłaś... D:spartianka wrote:
i zupa była za słona!spartianka wrote:
Sama się z nim dogadaj, jak akurat nie będzie fartownika, to sędziować może kto inny.spartianka wrote:
wiesz, ja bym bardzo chętnie zagrała ten meczyk ale u mnie ciężko w ogóle dostać się do komputera >.< wyznaczcie jakiś termin wspólnie z Lfem i mnie poinformujcie >.< postaram się być Dx
jeśli mnie nie będzie z jakiegoś powodu to zagrajcie sami, ale tym razem postaram się zjawićLef wrote:
Więc ponownie~ :3
Zuy Lef vs Pani Lisiczka
Niedziela 20.00
:3
farto chyba nic tutaj nie ma do rzeczy... ; d spartianki i serka już z miecha nie widziałem na osuGalkan92 wrote:
Jak dla mnie, to już trochę zbyt długo się przeciąga... farto!
Hmm... on przynajmniej ma coś w Recent Activity ; PRyohan wrote:
Lef wydaje się ze tez zrezygnował z osu! D:
jak już Ci pisałem na PM, to bez sensu wznawiać turniej na jeden mecz i na dodatek mijać półfinały wyszło jak wyszło, ale turniej padł, może podczas następnych edycji lepiej się to potoczy ;]Galkan92 wrote:
Spartianki nie ma, Lyon już nie gra w osu! (pisał mi wczoraj na MSN, że już mu się odechciało) SteRRuMa też już nie widać... może wręcz pominiemy to i przejdziemy od razu do finału?