Czy on na tamtym filmiku stał podczas spinnera? :^)Krzysiek wrote:
Zróbmy jeszcze raz mistrza spinnerów z wampira, chcę to zobaczyć!
Czy on na tamtym filmiku stał podczas spinnera? :^)Krzysiek wrote:
Zróbmy jeszcze raz mistrza spinnerów z wampira, chcę to zobaczyć!
Mylisz się kolego. Jakby Kosmit nie chciał dać możliwości głosowania dla innych, ba - bez jakiegokolwiek głosowania, to to by było właśnie kolesiostwo. Głosowania są publiczne. To, że liczylibyście głosy poważne, tj. 1-10, bez żadnych trolli, to fakt ponad wszelką wątpliwość, chociaż jak widzę to chyba jednak nie.BoberOfDarkness wrote:
Głosując na drugą opcje umożliwiasz głosowanie dla innych, jakby Kosmit nie chciał dać możliwości głosowania na innych to by nie byłoby głosowania.
Kolesiowanie by było wtedy jak by się ściągało osoby z zagranicy żeby zagłosowały, mauserek i Ukami mają racje, głosowanie tak, ale poważne.
1. Nie jestem Twoim kolegąsables48 wrote:
Mylisz się kolego. Jakby Kosmit nie chciał dać możliwości głosowania dla innych, ba - bez jakiegokolwiek głosowania, to to by było właśnie kolesiostwo. Głosowania są publiczne. To, że liczylibyście głosy poważne, tj. 1-10, bez żadnych trolli, to fakt ponad wszelką wątpliwość, chociaż jak widzę to chyba jednak nie.
Ponawiam pytanie - "W ogóle skąd pomysł by komukolwiek uniemożliwić głosowania? Bo chyba nie chcecie napisać takiej głupotki, że jeden gracz (autor ww. cytatu) wam to zasugerował?"
Wytłumaczę ci to na prostym przykładzie, mamy wybory za kilka dni, temat na czasie. Podczas gdy powszechną i normalną rzeczą je to, że kobiety mają prawo do głosowania, ankieta 'Czy kobiety powinny mieć prawo głosu?' i warianty odpowiedzi 'Tak', 'Nie' tak naprawdę stanowi o odebraniu im głosu bo możliwość głosowania jest.... powszechna i normalna. To samo z tą waszą ankietą, analogiczna sytuacja.
nie grało kilka osób w turnieju, a głosowanie na pewno nie jest spóźnione (i tak powinno być zrobione pod koniec 2015)Krzysiek wrote:
Trochę się spóźniliście z głosowaniem, właśnie mieliśmy turniej z którego można odczytać top10 PL :->.
A odnośnie wampira uważam, że istnieje wielu lepszych od niego w bananach, więc nagroda "najlepsze spinnery" była nietrafiona.
i co narobiles? :vM s k wrote:
Osobiście zgadzam się z "wszyscy mogą głosować, ale ma być pełna lista a nie 1/2/.../9 osób wypisanych"
A i niestety przypadkowo kliknąłem na złą opcję w ankiecie :v
napewno nie Advantan xDDDLechuCzechu wrote:
Ciekaw jestem kto w tym roku trafi do top10 PL
1. Groźnie. Wygoogluj sobie słowo 'netykieta'.BoberOfDarkness wrote:
1. Nie jestem Twoim kolegą
2. Logiczne jest że jak się robi głosowanie Top10 Polskich graczy to głosować powinni gracze z Polski, to jest raczej na takiej zasadzie:
czy na prezydenta Polski głosować powinni amerykanie, rosjanie, lub inni nie-obywatele Polski
a nie na dyskryminowaniu kogokolwiek xD
Logiczne jest że jak się robi głosowanie Top10 Polskich graczy to głosować powinni gracze z Polskix-D No stary, oczywiście, że tak, gdzie napisałem że miałoby być inaczej? Nie chcę blokować Polakom możliwości głosowania tylko umożliwić innym głosowanie, ta ankieta ma na celu uniemożliwienie, zmusiłeś mnie tym nierozumieniem tekstu pisanego do powtarzania się.
czy na prezydenta Polski głosować powinni amerykanie, rosjanie, lub inni nie-obywatele PolskiNo i głosują. Słyszałeś o takim terminie jak Polonia? Polacy biorący udział w wyborach niekoniecznie znają język polski, są Polonią od wielu pokoleń a mimo wszystko mają możliwość głosowania.
Za to prawo do głosowania w "Top 10 Polish CtB Players" rzeczą powszechną nie jest, nadaje je organizator wybranym przez siebie osobom.No co za głupota, dokładnie tak było rok temu, gdzie ludzie głosowali na siebie na pw. Kolega na kolegę. Według tego co mówisz to to nie jest głosowanie na 'Top 10 polskich graczy Ctb' tylko 'Top 10 polskich graczy CtB po wybraniu sobie przez Kosmita ludzi uprawnionych do głosowania*'
Ale nie wszyscy brali w nim udział, więc ten turniej może być jedynie wskazówką, kto stoi na jakim poziomie. Raczej nie można w 100% powiedzieć, że top10 osób z turnieju to top10 Polski ;;.Krzysiek wrote:
Trochę się spóźniliście z głosowaniem, właśnie mieliśmy turniej z którego można odczytać top10 PL :->.
I z tym się w 100% zgodzę. Pragnę zauważyć, że w naszym małym community istnieją różne poglądy na temat, jak ocenić kto jest najlepszy. W sumie osoby z dużym stażem w tej grze też mogą nie do końca mieć rację, ale to już ktoś inny będzie decydował, czyj głos brać pod uwagę, a czyj nie.sables48 wrote:
Uważacie, że głos gracza CtB, który nie jest Polakiem a orientuje się w społeczności graczy zbierających owocki jest mniej wartościowy od głosu Polaka, który w CtB ma 100 playcount albo zarejestrował się kilka miesięcy temu?
Axor, nie chodzi o to. Czuję, że sables miał na myśli tok myślenia w stylu: "To mój dobry kolega, może nie gra najlepiej, ale wcisnę go do swojego top10, aby było fajnie!". Po prostu - lubię kogoś, to chcę by był wysoko nawet pomimo, że nie zasługuje. Ja również znam dużo osób z topki oraz z niższych miejsc, chodzi jedynie o to aby nie wrzucić do top10 jakiejś osoby, która naprawdę - nie powinna być wpisana na listę z najlepszymi.AxorPL wrote:
Czyli mam nie głosować na dobrych graczy tylko dlatego, że ich znam? Zakładam, że ok. połowa mojej listy to będą znajomi, taka kolej rzeczy, że prędzej czy później poznaje się innych graczy.
na pewno nie sweniBoberOfDarkness wrote:
napewno nie Advantan xDDD
Od kiedy ranking pokazuje kto był najlepszy w danym roku? :^)Advantan wrote:
glosowanie jest zbedne przeciez mamy ranking pp i starczy
kazdy moze sobie wejsc i zobaczyc kto na ktorej pozycji jest
w polskim rankingu ctb nie ma na tyle rozgarnietych osob by nie bylo "tego znam, tego lubie, wiec dam go wyzej" rankingi sa ustawionane lmao
Już nie jest ukryty od kilku dni.Bass wrote:
Głosowanie dla wszystkich spoko.
I znajdźcie ogarnięta osobę do filmiku jak Janko.
Tylko pls bez wstawiania na koniec jakiegoś gracza, który rozpierdala klawiature/kijcokolwiek pod wpływem wkurwu bo skończy się tak jak z filmikiem Top Mania Polish Players i zostanie ukryty D:.
Tidek wrote:
No tak, i na pewno kolejność jest idealna, bo te kilka pp różnicy znaczy tyyyyyle o skillu, nie mówiąc jeszcze o tych poniżej co za dużo im nie brakuję. :^)
moim zdaniem AR10+HR to dalej AR10, ale powtarzam, to tylko moje zdanieSveniie wrote:
(ar10+HRHD FC? really, no ile osób to zrobi?)
Dobra, może bardziej chodziło mi o trudność map, które gra z HR, niż o wysokie AR.Nadger wrote:
moim zdaniem AR10+HR to dalej AR10, ale powtarzam, to tylko moje zdanieSveniie wrote:
(ar10+HRHD FC? really, no ile osób to zrobi?)
Bass wrote:
Głosowanie dla wszystkich spoko.
I znajdźcie ogarnięta osobę do filmiku jak Janko.
Tylko pls bez wstawiania na koniec jakiegoś gracza, który rozpierdala klawiature/kijcokolwiek pod wpływem wkurwu bo skończy się tak jak z filmikiem Top Mania Polish Players i zostanie ukryty D:.
1. Jak można umieścić w top10 Lecha Czecha, a nie wstawić do top10 Sawy?a potem ktosiek napisał
2. Jak można dać Wampira niżej od Bobra?
3. Jak można postawić Globerossa wyżej od Sawy, Korglifa, Wampira, Kosmita, Empress Junko i reszty? Wtf.
4. Głosowanie na Advantana, kiedy on jedynie zbiera topki, what the........
5. Bober lepszy od Kosmita, Hiriego, Sawy. Well...
dobra tam, mówcie że mam ból dupy, bo faktycznie mam. Wyczuwam spory hejt na mnie za krytykowanie, ale yuololo
Spory problem miałam z ułożeniem top6 we właściwej kolejności, naprawdę wszyscy są na tak podobnym poziomie, dlatego z początku nie chciałam oddawać głosu, ale... eh.a ja napisalem ze randomowi ludzie beda glosowac tylko dlatego, ze glosowanie sie odbywa, a ktos (kto jak mysle ma wiedze i ranking CHOCIAZ Z TRUDNOSCIAMI to ulozony dobrze co nie) ma problem z losowoscia osob w postach ludzi heh
Wyczuwam spory hejt na mnie za krytykowanie, ale yuololo
ale raczej nie sądziłam że aż tak się ktoś o to przyczepi.
aaaAdvantan wrote:
Wyczuwam spory hejt na mnie za krytykowanie, ale yuololoale raczej nie sądziłam że aż tak się ktoś o to przyczepi.
Jak Sveniie pisze to powinieneś się wszystkiego domyśleć :/Advantan wrote:
gdzie tam jest cokolwiek o prywatnych wiadomosciach?
poza tym co za roznica. prywatnie to nie ma takiej samej mocy!
Hirikoshi wrote:
Mam nadzieję, że wampir wygra.
Trzeba naprawdę być nowociotążeby na wampira nie zagłosować :^)
ten temat jest od tegoSawa88 wrote:
WAMPIR GŁUPIA MENDA NAJLEPSZA <3
Sawa, czekamy, mało czasu na głosowanie zostało :^(BoberOfDarkness wrote:
ten temat jest od tegoSawa88 wrote:
WAMPIR GŁUPIA MENDA NAJLEPSZA <3
pokaz swoje top 10 bydlakowNadger wrote:
Polska dla Polaków dla przekrętów i bydlaków