forum

SZKOŁA KURWA XD

posted
Total Posts
15
Topic Starter
Bass
W końcu idziemy do szkoły xD. Życze Wam dobrych ocen itp.

Jutro informatyka :D
twupack
Szkoła...? to se idźcie a osu! zostawcie prawdziwym wymajtaczom.

Tak sobie myślę, że fajnie mieć taki przygnębiający deszczowy miesiąc wolny... inaczej bym się chyba zachlastał ^^'
K o t o m i
łłłłliiiiii nareszcie szkoła! Ja w tym roku muszę się dobrze uczyć bo na półrocze jak będę miała dobre oceny dostanę mp4 albo G9 muszę się jeszcze zastanowić co chcę :D :D :D
Kubu
Ja też muszę mieć dobre oceny na semestr to dostanę od rodziny ciepłe posiłki i dach nad głową ; ]
K o t o m i

kuburaczek wrote:

Ja też muszę mieć dobre oceny na semestr to dostanę od rodziny ciepłe posiłki i dach nad głową ; ]

To ty pod mostem mieszkałeś? :(

Za co Cię wyrzucili z domu? :D
twupack
A ja nie muszę mieć dobrych ocen... muszę natomiast znaleźć jakiś szybki kurs schlebiania, żeby wytargać od szefuńcia podwyżkę, bo bez chleba, dakimakur, paru mang, konsolki Wii, cymbergaja i paru innych rzeczy nie da się żyć!

"Mam dzieci i żonę w drodze..." czy coś.
Samskeyti
Ja będę się obijać jeszcze przez cały wrzesień, a skończę w październiku :P
Galkan

kotomi285 wrote:

łłłłliiiiii nareszcie szkoła! Ja w tym roku muszę się dobrze uczyć bo na półrocze jak będę miała dobre oceny dostanę mp4 albo G9 muszę się jeszcze zastanowić co chcę :D :D :D
Zastanawia mnie głupota rodziców którzy myślą, że w gimnazjum można się nauczyć czegoś pożytecznego i się tak do tego przywiązują >.> W 3ciej klasie można podkoksać jedynie z polaka, angola, matmy i jakiegoś innego randomowego przedmiotu, który akurat byłby potrzebny do szkoły jakiej chcielibyśmy potem iść. Reszta nie ma znaczenia.

Ktoś wam przybył/ubył z klasy? Bo ja mam w tym roku +1 gościa którego nie przepuścili z maty >.>

Poza tematem: Tobie starczy X7. Też dobre a kosztuje 2 stówy mniej.
K o t o m i
Poza tematem: Tobie starczy X7. Też dobre a kosztuje 2 stówy mniej.[/quote]

Niby czemu uważasz, że mi starczy X7 ? >:(
Ryohan
A ja mam miesiąc wolny i jak zasłużę to sobie kupie G500 sam lol. Rozpierdala mnie motywacja dziecka poprzez kupowanie prezentów, w ten sposób człowiek się nie nauczy robić nic dla siebie, ale to moje osobiste spostrzeżenie xD
twupack
Pamiętam z gimnazjum, że u mnie był koleś, który kuł jak dziki, żeby stukać jak najwięcej 5 i 6. Spytałem go kiedyś "stary, nie żebym zazdrościł, ale tak z ciekawości, na cholerę Ci tyle tych 5?" a on mi na to, że "za każdą 5 dostaję 10 zł a za 6 15 zł" no to ja "0_o" i na tym nasza rozmowa się zakończyła. W liceum już tak fajnie nie miał, to i przykładać się przestał... no i mamy jednego mechanika w mieście więcej.

A morał tej bajki jest krótki i niektórym znany... uczyć się powinno dla siebie nie za many $$ ;p

Edyta tu była:
Kubu

twupack wrote:

Pamiętam z gimnazjum, że u mnie był koleś, który kuł jak dziki, żeby stukać jak najwięcej 5 i 6. Spytałem go kiedyś "stary, nie żebym zazdrościł, ale tak z ciekawości, na cholerę Ci tyle tych 5?" a on mi na to, że "za każdą 5 dostaję 10 zł a za 6 15 zł"
Mam podobnie, tyle że jak dostanę 4 lub mniej to ja płacę rodzicom D:
Pormqual

kuburaczek wrote:

A czym ? Burakami? Cukrownie mają?

A co to płacenia za dobre oceny ...to to jest jakieś totalne nieporozumienie
(nieśmiertelne kable od żelazka się skonczyły? Dostał by jeden z drugim i zara by się uczyli)

Niech nam żyje bezstresowe wychowanie D; Niedługo rodzice będą płaciś żeby uczniowie do szkoły chodzili...
Kubu

Pormqual wrote:

kuburaczek wrote:

A czym ? Burakami? Cukrownie mają?
kasą kurwa...
Paciorex
Hehe, ale ciskasz nam naszego "Buraka" ;) Hugo nie denerwuj się :) Miejmy nadzieję, że ten rok szczęśliwie minie ;]
Please sign in to reply.

New reply