gram od 6 miesiecy i mam ranking 143k chcem byc lepszy ale nwm jak od pewnego czasu prawie stoje w miejscu XD czy ktos mi pomoze i powie jak grac lepiej
Ty jesteś bardziej utalentowana. Kolega przegrał od Ciebie dwa razy więcej.SSulejman wrote:
Praktyka, praktyka i praktyka. Graj dużo, ale też żeby nie robić tego na siłę, do tego momentu do którego sprawia Ci to przyjemność. Graj trudne mapy, które są dla Ciebie wyzwaniem, ale potrafisz je jako tako czytać i ogarniasz co dzieje się na ekranie. Reszta przyjdzie sama. Gram od 2 miesięcy, w tym miesiąc na tablecie i już zszedłem poniżej 50k rank. Wystarczy ćwiczyć :v
Utalentowany , całkiem możliwe. Chociaż rzecz która najbardziej pomaga w zdobywaniu skilla to ciągłe stawianie sobie wyzwań jeśli chodzi o poziom trudności, no i różnorodność mapek. Każda mapa ma swój inny styl, więc niech nasz kolega wyżej stara się poszerzać pulę granych map. Z czasem wyjdzie mu to na dobre. Polecę też pana Tillerino, potrafi czasem zaskoczyć :pMikroKucyk wrote:
Ty jesteś bardziej utalentowana. Kolega przegrał od Ciebie dwa razy więcej.SSulejman wrote:
Praktyka, praktyka i praktyka. Graj dużo, ale też żeby nie robić tego na siłę, do tego momentu do którego sprawia Ci to przyjemność. Graj trudne mapy, które są dla Ciebie wyzwaniem, ale potrafisz je jako tako czytać i ogarniasz co dzieje się na ekranie. Reszta przyjdzie sama. Gram od 2 miesięcy, w tym miesiąc na tablecie i już zszedłem poniżej 50k rank. Wystarczy ćwiczyć :v
Kiedy jesteś zadowolony ze swoich umiejętności przestajesz się rozwijać.Advantan wrote:
a co do zadowolenia ze swojej gry, mysle ze to zalezy od czlowieka