forum

potrzebna pomoc dotycząca zmiany flagi w profilu

posted
Total Posts
9
Topic Starter
Darklight
Witam ! Wczoraj napisałem do supportu chcąc zmienić flagę w moim profilu ( z niemieckiej na polską), wysłałem im mój dowód osobisty, aby potwierdzić moją tożsamość. Dzisiaj przyszła do mnie wiadomość o treści "We need to see your username on the picture." I tu pojawia się pytanie o jaką nazwe użytkownika może im chodzić. Bardzo proszę o odpowiedź. Z góry dzięki. :D
sables
Twój nickname z osu!, no przecież nie z youtube. Napisz go na kartce, obok połóż dowód i zrób zdjęcie, powinno wystarczyć.
Topic Starter
Darklight
Na prawdę tylko o to chodzi ? W takim razie po co im mój nick z osu! na zdjęciu ? Nie wystarczy, że im go napiszę ?
-Maus-

micwrz007 wrote:

Na prawdę tylko o to chodzi ? W takim razie po co im mój nick z osu! na zdjęciu ? Nie wystarczy, że im go napiszę ?
Muszą mieć dowód, że rzeczywiście jesteś Polakiem oraz dowód na to, że zdjęcie jest autentyczne a nie zajebane z FB czy google grafiki.
Topic Starter
Darklight

Transformau5 wrote:

micwrz007 wrote:

Muszą mieć dowód, że rzeczywiście jesteś Polakiem oraz dowód na to, że zdjęcie jest autentyczne a nie zajebane z FB czy google grafiki.
W takim razie muszę napisać mój nick na kartce, czy mogę po prostu wpisać go za pomocą painta ? Tak myślę, że w paincie byłoby bez sensu, ale nie wiem, pytam bo może taka forma wystarczy ;)
sables
Zrób jak napisałem. Połóż dowód osobisty na kartce, obok napisz swój nickname z osu! i takie zdjęcie im wyślij.

@downx2
Oh stary, nawet mi Ciebie nie szkoda :-(
Topic Starter
Darklight

sables48 wrote:

Zrób jak napisałem. Połóż dowód osobisty na kartce, obok napisz swój nickname z osu! i takie zdjęcie im wyślij.
No dobra wysłałem, dzięki za pomoc ;). Jeszcze napiszę, jeżeli przypadkiem byłoby coś nie tak.
Advantan
Kartka naprawdę działa? Mógłby jakiś japoniec napisać mój nick na kartce pokazać swój dowód i miałbym nową flagę?
Mają dobry system co do zmiany flagi, trzeba to przyznać.
Marcin
Tak samo autoryzuje steam zaginione konta na podstawie klucza, moze tam cos tez zwiniesz .-.
Please sign in to reply.

New reply