7!! - Orange (Anime Ver.) [OsuMania]

posted
Total Posts
113
show more
Topic Starter
azrxx

Kyousuke- wrote:

IRC Mod Request

hi xD sorry for super late mod ._.


General

  1. Tags : "seven oops Shigatsu wa Kimi no Uso ED2 Ending Orenji"

NM & HD

2015-05-10 15:26 aisyahumairah22: lexxx btw bisa mod 7k? :|
2015-05-10 15:26 Kyousuke-: huee sbenernya sih ngk :(
2015-05-10 15:26 Kyousuke-: kmrn lu perna req kan? D:
2015-05-10 15:26 aisyahumairah22: yaaaaahhhh T^T
2015-05-10 15:27 aisyahumairah22: iyaa ;w;
2015-05-10 15:27 Kyousuke-: ywd gw coba mod wkwk
2015-05-10 15:27 aisyahumairah22: wkwk okeh:'v
2015-05-10 15:27 Kyousuke-: sorry ya lama ngt awkwk
2015-05-10 15:27 Kyousuke-: *bgt
2015-05-10 15:27 aisyahumairah22: wkwkw gapapa :v
2015-05-10 15:30 Kyousuke-: ACTION is editing [http://osu.ppy.sh/b/670005 7!! - Orange (Anime Ver.) [HD]]
2015-05-10 15:30 Kyousuke-: bisa skrng kan? o.o
2015-05-10 15:30 aisyahumairah22: bisaa :v
2015-05-10 15:30 Kyousuke-: [http://puu.sh/hHYSX/faf2567064.jpg suggestion]
2015-05-10 15:31 Kyousuke-: 00:04:993 - 00:06:040 - yg ini pitch nya kan dari rendah ke tinggi
2015-05-10 15:31 aisyahumairah22: wait waitttt orz
2015-05-10 15:31 aisyahumairah22: ambil kue dolo :'v
2015-05-10 15:32 Kyousuke-: wkwk :v
2015-05-10 15:33 aisyahumairah22: okeh lanjot :'v
2015-05-10 15:33 aisyahumairah22: suggestion accept hihi
2015-05-10 15:33 Kyousuke-: 00:07:784 - add di 3 .w.
2015-05-10 15:33 Kyousuke-: buat melodi yg kecil dibuat 2 notes kan? 00:04:296 -
2015-05-10 15:33 aisyahumairah22: iya 2 note
2015-05-10 15:36 Kyousuke-: [http://puu.sh/hHZ6B/b4c887c656.jpg hmm]
2015-05-10 15:37 Kyousuke-: dari 00:10:226 - sampai 00:15:807 - '3'
2015-05-10 15:37 Kyousuke-: kan harusnya semua 3 notes? '-'
2015-05-10 15:37 aisyahumairah22: lex mau donat? :'v wkwk
2015-05-10 15:37 Kyousuke-: lel wut no :v
2015-05-10 15:37 aisyahumairah22: wkwk:v
2015-05-10 15:38 aisyahumairah22: wait wait
2015-05-10 15:45 aisyahumairah22: yoshh udahh
2015-05-10 15:46 Kyousuke-: 00:18:249 - add note di 4
2015-05-10 15:46 Kyousuke-: 00:21:040 (21040|1) - delete
2015-05-10 15:46 Kyousuke-: 00:18:947 (18947|6) - pindah ke 6
2015-05-10 15:47 Kyousuke-: [http://puu.sh/hHZen/717134b6b1.jpg oh iya harus ditambahin ln xd]
2015-05-10 15:47 aisyahumairah22: jiyahh
2015-05-10 15:47 Kyousuke-: ^ 00:15:807 - 00:16:854 -
2015-05-10 15:47 aisyahumairah22: wait wait orz
2015-05-10 15:48 Kyousuke-: lol sibuk? o.o
2015-05-10 15:48 Kyousuke-: gw bntr lgi jga mw pergi nih wkwk
2015-05-10 15:48 aisyahumairah22: gw ngeditnya sambil makan ;'v
2015-05-10 15:48 aisyahumairah22: okeh gw pending ngemilnya :'v
2015-05-10 15:48 Kyousuke-: [http://puu.sh/hHZzV/7830d94e7d.jpg suggestion]
2015-05-10 15:48 Kyousuke-: [http://puu.sh/hHZAp/03886381c7.jpg lanjutan :v]
2015-05-10 15:49 Kyousuke-: pake nya 3 notes aj itu jgn 4 awkwk
2015-05-10 15:51 Kyousuke-: [http://puu.sh/hHZGu/1ed85b74f0.jpg yg itu 1/6 '-']
2015-05-10 15:52 Kyousuke-: 00:32:421 (32421|5,32464|4,32508|3) - 1/6
2015-05-10 15:52 Kyousuke-: 00:33:860 (33860|0,33903|1,33947|2) - 1/6
2015-05-10 15:52 eh *1/12 deh wkwk
2015-05-10 15:53 aisyahumairah22: jiyahh orz
2015-05-10 15:53 aisyahumairah22: 1/6 apa 1/12?
2015-05-10 15:54 Kyousuke-: 00:35:400 (35400|4) - 00:35:400 (35400|4) - 00:35:400 (35400|4) - 1/12 nya mana... :V
2015-05-10 15:54 Kyousuke-: iye 1/12 wkwk
2015-05-10 15:54 Kyousuke-: abisnya sebelumnya make 1/12 jdi pake lgi di selanjutnya wkwk
2015-05-10 15:55 aisyahumairah22: wokehh
2015-05-10 15:55 Kyousuke-: udh ah ud mw pergi...
2015-05-10 15:55 Kyousuke-: lanjutinnya laen kli aj :'v
2015-05-10 15:56 Kyousuke-: hue wkwk
2015-05-10 15:56 aisyahumairah22: jiyaahh orz okeehh:'v
2015-05-10 15:56 aisyahumairah22: sama nmnya juga di mods dums ;w;
2015-05-10 15:56 Kyousuke-: ywd mungkin minggu depan .w.
2015-05-16 10:41 aisyahumairah22: lex bm gw kapan lanjut mod lgi? ._.
2015-05-16 11:04 Kyousuke-: oke nanti kita lanjutin =w=
2015-05-16 11:04 Kyousuke-: lu on ampe jem brp?
2015-05-16 20:24 aisyahumairah22: yoyoyoyoyoyooo
2015-05-16 20:24 aisyahumairah22: wait yah :'v lgi ngedit ada yg baru ngemod soalnya ._. hehee
2015-05-16 20:24 Kyousuke-: sama lol
2015-05-16 20:25 Kyousuke-: ACTION is editing [http://osu.ppy.sh/b/695198 Kawada Mami - PSI-Missing (TV Size) [Shin's Hard+]]
2015-05-16 20:27 aisyahumairah22: wokwok punya ene ;v
2015-05-16 20:28 Kyousuke-: bentar lgi kog cuma ngedit post nya
2015-05-16 20:42 Kyousuke-: uda bisa mod? owo
2015-05-16 20:46 aisyahumairah22: wait wait :3
2015-05-16 20:46 aisyahumairah22: oyaa btw OD itu apa lex? :|
2015-05-16 20:46 Kyousuke-: [http://puu.sh/hPkJF/816a610d07.png overall difficulty]
2015-05-16 20:47 Kyousuke-: http://puu.sh/hPkKu/418d5a3aa0.png tuh wkwk
2015-05-16 20:47 Kyousuke-: wihh potensi rank nih sama julie akwkw
2015-05-16 20:47 aisyahumairah22: wait yahh ;w;
2015-05-16 20:47 aisyahumairah22: hehe "
2015-05-16 20:47 Kyousuke-: wokela
2015-05-16 20:47 aisyahumairah22: :'3
2015-05-16 20:51 aisyahumairah22: wait update dulu Orz
2015-05-16 20:51 Kyousuke-: ohh ywd akwkw
2015-05-16 20:51 Kyousuke-: di HD di ubah bnyk?
2015-05-16 20:51 aisyahumairah22: lumayan tdi ma Julie ._.
2015-05-16 20:51 aisyahumairah22: di cek dlu coba :3
2015-05-16 20:52 Kyousuke-: ohh ok
2015-05-16 20:52 Kyousuke-: hue error
2015-05-16 20:52 Kyousuke-: coba di updet lg
2015-05-16 20:52 aisyahumairah22: sip sip :v
2015-05-16 20:52 aisyahumairah22: ini udahh
2015-05-16 20:52 Kyousuke-: gw coba error
2015-05-16 20:53 aisyahumairah22: hoo download lgi keknya ._.
2015-05-16 20:53 aisyahumairah22: gw ganti bg soalnya ._.
2015-05-16 20:53 aisyahumairah22: bg yg di elu masih kaori kan? ._.
2015-05-16 20:53 Kyousuke-: sebelumnya bisa sebelum lu updet ._.
2015-05-16 20:53 Kyousuke-: iye tpi gw ud updet jdi ga ada bg awkwk
2015-05-16 20:53 Kyousuke-: ga ada pengaruh kog ._.
2015-05-16 20:53 aisyahumairah22: jiyaah -_- wait wait ._.
2015-05-16 20:54 aisyahumairah22: wait update lgii dolo ._.
2015-05-16 20:54 Kyousuke-: emg bgitu hue bss
2015-05-16 20:54 Kyousuke-: kalo ga bsa, emg lgi ga bsa updet skrng ;w;
2015-05-16 20:54 Kyousuke-: terpaksa lu kasi filenya ke gw :'v
2015-05-16 20:55 aisyahumairah22: tuh dah gw submit :v
2015-05-16 20:55 aisyahumairah22: klo gabisa lgi wait :v gw upload filenya
2015-05-16 20:56 aisyahumairah22: how?._.
2015-05-16 20:56 Kyousuke-: wait wkwk
2015-05-16 20:56 aisyahumairah22: oke:v
2015-05-16 20:56 Kyousuke-: kok lama ya --a
2015-05-16 20:56 Kyousuke-: oke ga bsa
2015-05-16 20:56 aisyahumairah22: jehh :'v
2015-05-16 20:56 aisyahumairah22: wait wait
2015-05-16 20:56 Kyousuke-: brarti emg lgi error bss...
2015-05-16 20:57 Kyousuke-: gw ud re-dl tpi suru updet lgi.. :'v wkwk
2015-05-16 20:57 Kyousuke-: bss nya lemod bgt -_- ampe loading nya aj lama wkwk
2015-05-16 20:57 aisyahumairah22: jiyah orz
2015-05-16 20:57 aisyahumairah22: wait yak ._.
2015-05-16 20:58 Kyousuke-: [http://puu.sh/hPljO/9d99cd02ca.jpg hue]
2015-05-16 20:59 aisyahumairah22: lemutttt hueee
2015-05-16 21:00 Kyousuke-: lwt puush aj kasi file nya wkwk
2015-05-16 21:00 Kyousuke-: file diff nya aj yg .osu
2015-05-16 21:00 aisyahumairah22: waitt lamaa :'v
2015-05-16 21:00 Kyousuke-: okeoke wkwk
2015-05-16 21:01 aisyahumairah22: http://puu.sh/hPlvq/b6faaeebe6.osu
2015-05-16 21:02 aisyahumairah22: kebuka?
2015-05-16 21:02 Kyousuke-: yup
2015-05-16 21:03 Kyousuke-: apanya yg keubah dri yg sebelumnya?
2015-05-16 21:03 Kyousuke-: ACTION is editing [http://osu.ppy.sh/b/670005 7!! - Orange (Anime Ver.) [HD]]
2015-05-16 21:03 Kyousuke-: kykny sama wkwk
2015-05-16 21:03 Kyousuke-: bsa mulai?
2015-05-16 21:03 aisyahumairah22: yoshh
2015-05-16 21:04 Kyousuke-: 00:05:342 - add note at 2
2015-05-16 21:04 Kyousuke-: 00:03:249 - kyk di sini
2015-05-16 21:04 Kyousuke-: suara pianonya kedengeran bgt
2015-05-16 21:04 aisyahumairah22: oiyaa
2015-05-16 21:04 aisyahumairah22: added
2015-05-16 21:04 Kyousuke-: 00:06:738 (6738|4) - move to 4
2015-05-16 21:05 Kyousuke-: biar pattern nya lbh bgs, jgn di buat jack menurut gw wkwk
2015-05-16 21:05 aisyahumairah22: okee
2015-05-16 21:05 aisyahumairah22: gw galiat tdi kalo itu ngejack :'v
2015-05-16 21:05 Kyousuke-: 00:30:807 - add note di 5
2015-05-16 21:06 Kyousuke-: di nm ada notenya di sana :'v wkwk
2015-05-16 21:06 Kyousuke-: 00:29:238 (29238|4) - remove
2015-05-16 21:06 Kyousuke-: ^ ga ada suara apa" ._.
2015-05-16 21:07 aisyahumairah22: ada suara btw ._.
2015-05-16 21:07 aisyahumairah22: piano :'v
2015-05-16 21:07 Kyousuke-: yup denger pake 25%
2015-05-16 21:08 aisyahumairah22: nah ._. 75% jg kedengeran suaranya._.
2015-05-16 21:08 Kyousuke-: oke
2015-05-16 21:08 aisyahumairah22: sippo
2015-05-16 21:08 Kyousuke-: 00:29:238 (29238|4) - oh yg ini ga jadi awkwk
2015-05-16 21:09 aisyahumairah22: iya :v
2015-05-16 21:09 Kyousuke-: 00:29:238 - move ke 6 aj
2015-05-16 21:09 Kyousuke-: abisnya beda wkwk
2015-05-16 21:09 aisyahumairah22: 00:30:807 - yg ini gak gw tambah ya soalnya mau gw hapus yg di nm :'v
2015-05-16 21:09 Kyousuke-: okela
2015-05-16 21:10 aisyahumairah22: hohoo okeh ;'v
2015-05-16 21:10 aisyahumairah22: sippo
2015-05-16 21:10 Kyousuke-: 00:42:319 - add note at 4
2015-05-16 21:10 Kyousuke-: 00:39:528 - kyk ini ._.
2015-05-16 21:11 Kyousuke-: 00:46:331 - add note at 6 & 7
2015-05-16 21:11 aisyahumairah22: hohoo okee
2015-05-16 21:11 Kyousuke-: 00:44:412 - 00:49:121 - kyk ini
2015-05-16 21:11 Kyousuke-: 3 note jga :'v
2015-05-16 21:11 aisyahumairah22: added
2015-05-16 21:11 Kyousuke-: 00:46:156 - add note at 2
2015-05-16 21:12 Kyousuke-: abisnya lumayan jga wkwk
2015-05-16 21:13 Kyousuke-: 00:47:900 - add note 2 & 3. sama kyk tdi, suaranya kedengeran bgt wkwk
2015-05-16 21:13 aisyahumairah22: 00:46:192 - bukannya gaterlalu keras ya disitu?._.
2015-05-16 21:13 Kyousuke-: iya add satu aja di 2
2015-05-16 21:13 Kyousuke-: jadi 2 note doang disana ._.
2015-05-16 21:14 aisyahumairah22: okelah :v added :v
2015-05-16 21:14 Kyousuke-: [http://puu.sh/hPmd3/d368514f22.jpg ss nya :v]
2015-05-16 21:15 aisyahumairah22: inet gw lemot ;w;
2015-05-16 21:15 aisyahumairah22: eh udh :'v
2015-05-16 21:15 aisyahumairah22: dah kebuka :'v lanjutt
2015-05-16 21:15 Kyousuke-: wkwk
2015-05-16 21:17 Kyousuke-: 00:56:970 - 00:58:365 - sama kan...
2015-05-16 21:17 Kyousuke-: brarti harus add di 2 00:56:970 -
2015-05-16 21:18 Kyousuke-: kok ada yg 3 doang, ama 4 doang ya..
2015-05-16 21:18 Kyousuke-: menurut gw sih 3 aja, kalo 4 kebanyakan ._.
2015-05-16 21:18 aisyahumairah22: iye sama ._.
2015-05-16 21:18 Kyousuke-: nah ada yg 4 ada yg 3 notes
2015-05-16 21:18 aisyahumairah22: kalo 3 suaranya gak terlalu gede._.
2015-05-16 21:19 aisyahumairah22: yg 3 suaranya agak rendah lex
2015-05-16 21:19 aisyahumairah22: ._.
2015-05-16 21:19 Kyousuke-: 01:03:947 - 01:03:947 -
2015-05-16 21:19 Kyousuke-: ehh wkw
2015-05-16 21:20 Kyousuke-: 01:02:552 - 01:03:947 - bedanya apa :'v
2015-05-16 21:21 Kyousuke-: 01:16:505 - 01:17:900 - ini jga, tpi ada yg 3 ada yg 4 notes wkwk
2015-05-16 21:21 aisyahumairah22: okeehh gw add 1 :'v
2015-05-16 21:21 Kyousuke-: 01:22:086 - kalo ini bole 4 notes, kan gede bgt karena chord ama cymbal
2015-05-16 21:21 Kyousuke-: ehh mending 3 aja ._.
2015-05-16 21:22 Kyousuke-: 00:53:482 - 00:53:831 - yg ini aj 4 .-.
2015-05-16 21:23 aisyahumairah22: okeh._.
2015-05-16 21:23 Kyousuke-: 00:58:365 - 00:59:761 - 3 note aja
2015-05-16 21:23 Kyousuke-: 00:56:272 - kalo ini cymbal bole 4 note
2015-05-16 21:23 Kyousuke-: 01:01:156 - 3 note aja
2015-05-16 21:23 aisyahumairah22: btw
2015-05-16 21:23 Kyousuke-: wat .w.
2015-05-16 21:24 Kyousuke-: 01:02:552 - 3 aja wkwk
2015-05-16 21:24 aisyahumairah22: yg ini 01:16:516 - sama 01:17:900 - notenya sama banyak .__. kata julie ln termasuk ._. jdi itu gapapa :|
2015-05-16 21:24 Kyousuke-: ohh oke
2015-05-16 21:25 aisyahumairah22: butt butt itu agak keras suaranyaa ;w; (yg mau dijadiin 3_
2015-05-16 21:25 Kyousuke-: kalo gitu 4 dong? @@
2015-05-16 21:25 Kyousuke-: hue sorry awkw
2015-05-16 21:25 Kyousuke-: 00:56:970 - tambahin di 2 jadi 4 notes wkwk
2015-05-16 21:25 aisyahumairah22: well okedeh 3 :'v susah nekannya kalo 4 buttttttttt tar starnya turun lagi kalo gw hapus._.
2015-05-16 21:25 aisyahumairah22: orz
2015-05-16 21:25 Kyousuke-: kata julie jadi 4 kan?
2015-05-16 21:26 Kyousuke-: makanya susah kalo neken 4 ._.
2015-05-16 21:26 aisyahumairah22: okelah ganti 3 :'v
2015-05-16 21:26 Kyousuke-: wkwk
2015-05-16 21:27 Kyousuke-: 01:05:342 (65342|5) - ini ln nya mulai dri 01:05:691 - sini
2015-05-16 21:27 aisyahumairah22: udh gw gamti 3 note :'v
2015-05-16 21:28 Kyousuke-: okee
2015-05-16 21:28 aisyahumairah22: part ini nihh yg gw bingung dri tadi mulai LNnya gmn orz kata julie jg mulai dri situ kalo gasalah tdi
2015-05-16 21:28 Kyousuke-: 01:05:342 - 01:05:691 - disini kan kosong :/
2015-05-16 21:29 Kyousuke-: [http://puu.sh/hPmXc/43d0f8ea82.jpg menurut gw jdi kyk gini]
2015-05-16 21:30 aisyahumairah22: kata julie lnnya mulai drii 01:05:342 - jg udah pas tpi mulai lnnya yah di 01:05:700 - ._.
2015-05-16 21:31 aisyahumairah22: okelah gw ubah kayak ss lu tadi ;'v
2015-05-16 21:31 Kyousuke-: wait klo gtu nambah ln
2015-05-16 21:31 Kyousuke-: wait huehue wkwk
2015-05-16 21:32 aisyahumairah22: welkambek :v
2015-05-16 21:33 Kyousuke-: hue itu nanti lah, lemod ss nya ._.
2015-05-16 21:33 Kyousuke-: 01:13:365 - disini satu note aja ._.
2015-05-16 21:34 Kyousuke-: [http://puu.sh/hPndd/cfad27b41c.jpg nah awkwk]
2015-05-16 21:35 Kyousuke-: 01:19:645 - add di 3
2015-05-16 21:35 aisyahumairah22: okee fixed 01:13:439 -
2015-05-16 21:35 Kyousuke-: 01:19:819 - add di 4
2015-05-16 21:36 aisyahumairah22: http://puu.sh/hPnjJ/6cdd691759.png gini?
2015-05-16 21:36 Kyousuke-: hue lemod wkwk
2015-05-16 21:40 Kyousuke-: sbb ._.
2015-05-16 21:40 Kyousuke-: abis restart lol
2015-05-16 21:40 Kyousuke-: oke lu lgi irc ama julie ya :v
2015-05-16 21:40 aisyahumairah22: webee :v
2015-05-16 21:40 Kyousuke-: dagian mod gw ud selesai kog di HD
2015-05-16 21:40 aisyahumairah22: kaga :'v
2015-05-16 21:40 Kyousuke-: ohh dikira :v
2015-05-16 21:40 aisyahumairah22: lgi ngecek keknya dia
2015-05-16 21:40 aisyahumairah22: yg hd udahan?
2015-05-16 21:40 Kyousuke-: yup
2015-05-16 21:40 aisyahumairah22: okee xD
2015-05-16 21:40 Kyousuke-: masalah yg 3/4 notes itu tanya julie aj ._.
2015-05-16 21:40 aisyahumairah22: hd only? :v
2015-05-16 21:41 Kyousuke-: iye nm jga kog awkwk
2015-05-16 21:41 Kyousuke-: nah ud bsa latest
2015-05-16 21:41 aisyahumairah22: iyee mau nanya nih :'v but selesain mod lu dlu :3
2015-05-16 21:42 aisyahumairah22: oyaaa lex usahain star nmnya gak berkurang yah ;w;
2015-05-16 21:44 Kyousuke-: ACTION is editing [http://osu.ppy.sh/b/669971 7!! - Orange (Anime Ver.) [NM]]
2015-05-16 21:44 Kyousuke-: sipp
2015-05-16 21:44 Kyousuke-: [http://puu.sh/hPnL5/d04a348196.png ss]
2015-05-16 21:44 Kyousuke-: 00:07:784 - dari 00:10:924 - sampai sini
2015-05-16 21:44 aisyahumairah22: hohoo
2015-05-16 21:44 Kyousuke-: ln nya gw ubah gara" pitch nya
2015-05-16 21:45 Kyousuke-: [http://puu.sh/hPnO0/fa48119c3f.png dis is better]
2015-05-16 21:45 Kyousuke-: 00:11:621 - dari 00:17:203 - sampai sini
2015-05-16 21:45 aisyahumairah22: pelan pelan lex :'v
2015-05-16 21:47 aisyahumairah22: ss yg pertama gw ikutin ya :3
2015-05-16 21:47 Kyousuke-: wkwk :v
2015-05-16 21:48 aisyahumairah22: :''v
2015-05-16 21:48 Kyousuke-: 00:22:086 - why 2 notes
2015-05-16 21:48 Kyousuke-: abisnya sebelumnya 1 note aja hue hue
2015-05-16 21:49 aisyahumairah22: oiyaa lupaa ;w;
2015-05-16 21:49 Kyousuke-: jadi 1 atau 2 '3'? wkwk
2015-05-16 21:50 aisyahumairah22: jdi di 00:21:093 - gw tambahin note?._.
2015-05-16 21:50 aisyahumairah22: but keknya lbh cocok 2 ._.
2015-05-16 21:50 Kyousuke-: kalo mau keep, 00:00:459 - disini harus di tambahin
2015-05-16 21:51 Kyousuke-: 00:10:226 - sini juga
2015-05-16 21:51 Kyousuke-: tambahin aja biar starnya naek :v
2015-05-16 21:51 aisyahumairah22: added :'v
2015-05-16 21:51 Kyousuke-: ACTION plak
2015-05-16 21:51 aisyahumairah22: iyaa udah :v
2015-05-16 21:52 aisyahumairah22: wakakakakaa
2015-05-16 21:52 Kyousuke-: 00:26:621 (26621|2,26970|3,27319|4) - ctrl + h
2015-05-16 21:52 Kyousuke-: pitchnya dari tinggi ke rendah ._.\
2015-05-16 21:52 Kyousuke-: 00:29:761 (29761|6,30458|4) - ini ctrl + g
2015-05-16 21:52 aisyahumairah22: tinggi ke rendah dri kanan ke kiri ya?
2015-05-16 21:52 aisyahumairah22: fixed
2015-05-16 21:53 aisyahumairah22: fixed..
2015-05-16 21:53 Kyousuke-: yup
2015-05-16 21:53 aisyahumairah22: sipp :'v
2015-05-16 21:53 Kyousuke-: 00:30:458 - habisnya yg ini tinggi bgt suaranya wkwk
2015-05-16 21:53 aisyahumairah22: sip sipp dah ngerti :'v
2015-05-16 21:54 Kyousuke-: [http://puu.sh/hPojy/e46dd81836.jpg ss]
2015-05-16 21:54 Kyousuke-: 00:31:505 - 00:31:854 - disebarin aja wkwk
2015-05-16 21:54 Kyousuke-: biar enak mencetnya
2015-05-16 21:55 aisyahumairah22: okee :'v
2015-05-16 21:55 Kyousuke-: 00:35:342 (35342|2) - ke 2
2015-05-16 21:56 Kyousuke-: sama biar lbh enak / balanc
2015-05-16 21:56 Kyousuke-: *balance
2015-05-16 21:56 aisyahumairah22: okee :v
2015-05-16 21:56 Kyousuke-: 00:34:645 - ga add lagi?
2015-05-16 21:56 Kyousuke-: abisnya kedengeran bgt suaranya
2015-05-16 21:57 Kyousuke-: [http://puu.sh/hPotk/6560a622e5.png jdi kyk gini aj wkwk]
2015-05-16 21:57 aisyahumairah22: mau gw samain sama yg dibawahnya._.
2015-05-16 21:57 aisyahumairah22: butt
2015-05-16 21:57 aisyahumairah22: waitt._.
2015-05-16 21:57 Kyousuke-: tpi suara nya beda jauh :'v wkwk
2015-05-16 21:58 aisyahumairah22: iya beda:|
2015-05-16 21:59 Kyousuke-: 00:43:714 - ini jga add
2015-05-16 21:59 Kyousuke-: 00:43:714 - di 7 aja, suaranya gede bgt wkwk
2015-05-16 22:00 Kyousuke-: 00:46:331 - ini add di 1? :/
2015-05-16 22:00 aisyahumairah22: 00:34:645 - jdi yg ini gmn? gw keep gapapa? soalnya aneh kalo 2 ._.
2015-05-16 22:00 aisyahumairah22: added
2015-05-16 22:01 Kyousuke-: okela xD
2015-05-16 22:01 Kyousuke-: 00:47:900 - add ._. mau 2 atau 1?
2015-05-16 22:01 aisyahumairah22: 1 :3
2015-05-16 22:01 aisyahumairah22: add di 7 ._.
2015-05-16 22:02 Kyousuke-: oke
2015-05-16 22:02 Kyousuke-: 00:48:816 (48816|2) - oops , harusnya disini 00:48:772 -
2015-05-16 22:02 Kyousuke-: salah snap
2015-05-16 22:03 Kyousuke-: 00:56:970 (56970|1) - 00:56:272 (56272|1) - pindah ke 1 .w.
2015-05-16 22:03 aisyahumairah22: oiyyaa :'v gak gw perhatiin itu u,u
2015-05-16 22:03 aisyahumairah22: fixedd
2015-05-16 22:03 Kyousuke-: 00:57:668 (57668|5,58017|1) - ctrl + h, pitch nya ._.
2015-05-16 22:03 aisyahumairah22: moved:v
2015-05-16 22:04 aisyahumairah22: oiyaa :3
2015-05-16 22:04 aisyahumairah22: fixed
2015-05-16 22:04 Kyousuke-: 01:08:831 (68831|3,69179|1) - ctrl + g
2015-05-16 22:04 Kyousuke-: buat pitch jga :3
2015-05-16 22:05 aisyahumairah22: oiyaa :3
2015-05-16 22:06 Kyousuke-: [http://puu.sh/hPoU3/30720eff16.jpg jdi gini aj ._.]
2015-05-16 22:06 Kyousuke-: dari 01:17:203 - sampai 01:18:598 -
2015-05-16 22:06 Kyousuke-: biar lbh enak liatnya xD
2015-05-16 22:07 Kyousuke-: 01:18:249 (78249|6) - add di 5 ._.
2015-05-16 22:07 Kyousuke-: ehh salah :v
2015-05-16 22:07 Kyousuke-: 01:22:086 - add di 5
2015-05-16 22:09 aisyahumairah22: okee all fixed :'v
2015-05-16 22:09 Kyousuke-: sipp donee
2015-05-16 22:09 aisyahumairah22: yeeyyy thanks for mod lexxxx :'3
2015-05-16 22:10 Kyousuke-: sipp xD
2015-05-16 22:10 Kyousuke-: gw post ye :v

nicee~~
i'm sure this can go for rank!

go go aisyah xD
/tinggal hs nya tuh blom :'v
UPDATED !!
thanks for mod kyou ;w;
hs? hueee gw susahh nih nyari hsnya ;w; udh dapet sih wavnya but gatau penempatan nada piano yg pas ;w;
kagiii
sori ye mod nya kelamaan mungkin bsk =w= , lgi gak mood xD

Mod has come >w< , sori lama xD

7K : 1|2|3|4|5|6|7



[HD]
00:08:133 - add 2 note , sound sama kek di 00:06:040 -
00:19:645 (19645|5) - move to 2 balance
00:56:272 - hapus salah 1 4 note cukup
01:07:261 (67261|3) - ghost note?

[NM]
00:13:017 - add note , sama kek sebelum
01:24:179 - add 1 note

[EZ]


Done xD , sori mod ny dikit =w= , binggung yg mau di mod apa ;w; , uda bagus smua :v /
GL~ >w<
Topic Starter
azrxx

ExKagii- wrote:

sori ye mod nya kelamaan mungkin bsk =w= , lgi gak mood xD
Hihi iyaa gapapa xD
kagiii
Cek post sebelum /(>w<)/
Topic Starter
azrxx

ExKagii- wrote:

sori ye mod nya kelamaan mungkin bsk =w= , lgi gak mood xD

Mod has come >w< , sori lama xD

7K : 1|2|3|4|5|6|7



[HD]
00:08:133 - add 2 note , sound sama kek di 00:06:040 - hmm boleh deh ._. added :3
00:19:645 (19645|5) - move to 2 balance disitu kayaknya dah pas deh ._. soalnya aneh kalo nge jack
00:56:272 - hapus salah 1 4 note cukup menurutku lbh cocok 5 deh ._. soalnya suaranya agak keras._.
01:07:261 (67261|3) - ghost note? removed :3

[NM]
00:13:017 - add note , sama kek sebelum kayaknya segitu udh pas deh ._.
01:24:179 - add 1 note added :3

[EZ]

Done xD , sori mod ny dikit =w= , binggung yg mau di mod apa ;w; , uda bagus smua :v /
GL~ >w<
UPDATED
thanks for mod ya :D
[ A v a l o n ]
Hi Aisyah . . here's mod as requested :3

Column
|1|2|3|4|5|6|7|


EZ

  1. 00:33:249 (33249|2,33598|3) - pindah ke 5 sama 3 . .lebih pas menurut ku waktu di testplay
  2. 00:34:645 (34645|4,34993|3) - nah yang ini pindah ke 3 dan 5 . . . kebalikan sama yg di atas :3 (kan punya tipe suara piano yg sama itu)
  3. 00:49:688 (49688|5) - it's not snapped well . . . pls snap to 00:49:645 - jelas bgt pianonya disana
  4. 00:55:575 (55575|3,55924|4) - geser ke kiri 1 langkah, lebih pas sama flownya waktu memeinkan :3
  5. 01:01:854 (61854|5) - LN nya gak pas sama violinnya . . potong disini 01:03:947 -
    trus kamu kasih LN lg disini 01:03:947 - dan 01:04:296 - kan jelas tuh suaranya :3
  6. 01:07:086 - add note for drum, sama kyk disini 01:06:389 (66389|0,66738|4) -
  7. 01:10:924 (70924|2) - jadikan LN aja sekalian, aneh klo di break violinnya :v
  8. 01:13:714 - delete 1 note, karena sebelumnya kamu gak pke dua note untuk drum kek gini . .. dan yg lain juga kamu hnya pake 1 note aja dari awal
  9. 01:14:412 (74412|0,75807|6) - hmm, co deh di delete LN nya, ganti sama yang lain, saran w di jaikan aja part ini khusus single note . . . karna agak sulit juga buat EZ player mencet note kek gini . . coba saran ku ini ya . . mulai dari 01:14:412 - http://puu.sh/hX81b/beca802a96.jpg HIGH RECOMMENDED :P
NM

  1. 00:17:552 - suara pianonya jelas bgt . . tambah note
  2. 00:26:970 (26970|3,27319|2) - geser 1 langkah ke kiri, atau pindah aja ke lain tempat karena 00:26:272 (26272|3,26970|3) - punya suara yg berbeda, jadi tidak pas kalau ada di kolom yang sama
  3. 00:35:865 - tambah note, karena punya suara piano yang sama dengan 00:36:040 (36040|3) -
  4. 00:44:586 - dan 00:44:935 - kok kosong? padahal punya suara piano yg sama dengan 00:43:889 (43889|2,44238|1) -
  5. 01:07:086 (67086|4) - pindah aja ke tengah, lebih enakan :3
  6. 01:21:040 (81040|4,81389|1) - pindah ke kolom 2 lalu satunya lagi ke kolom 4
  7. 01:21:389 (81389|5) - tambahan, ini bagusnya ke kolom 5 . . .karena suara impactnya seakan menutup/menyatu, beda sama ini 01:22:086 -
HD

  1. 00:05:691 (5691|5) - pindah ke tengah, lebih pas . . coba aja
  2. 00:17:028 (17028|5,17203|4) - kebalik deh ini piano pitch nya . . . coba ctrl G
  3. 00:45:633 (45633|1) - pindah ke kolom 4 dan 00:45:807 (45807|3) - ke kolom 3 . .. lebih pas menurutku
  4. 01:12:319 (72319|3) - pindah ke kolom 3, gak pas kalo satu kolom sama ini 01:11:970 (71970|3) -
  5. 01:14:412 (74412|0) - LN nya sampai sini 01:15:807 - kan violinnya panjang itu xD
  6. 01:17:900 (77900|0) - ini juga, panjangin aja sampai sini 01:18:598 - w kasi pic ya biar enak http://puu.sh/hX9jq/241a32013d.jpg itu ada juga sih bbrp note yg w pindah, jadi ikutin aja yg warna biru . . . mantab dah :v
  7. 01:26:621 - lebih pas yg kek gini :3 http://puu.sh/hX9rp/fe3d50a83c.jpg

OK nice map ... merinding deh klo ak mainin ni beatmap . . .
so much feel in this song :(

edit: take my star ><
Topic Starter
azrxx

[ A v a l o n ] wrote:

Hi Aisyah . . here's mod as requested :3

Column
|1|2|3|4|5|6|7|


EZ

  1. 00:33:249 (33249|2,33598|3) - pindah ke 5 sama 3 . .lebih pas menurut ku waktu di testplay hmm but menurutku kayaknya lebih pas di 3 sama 4 deh ._.
  2. 00:34:645 (34645|4,34993|3) - nah yang ini pindah ke 3 dan 5 . . . kebalikan sama yg di atas :3 (kan punya tipe suara piano yg sama itu) menurutku kurang pas di 3 sama 5 ._.
  3. 00:49:688 (49688|5) - it's not snapped well . . . pls snap to 00:49:645 - jelas bgt pianonya disana fixed :3 fixed :3
  4. 00:55:575 (55575|3,55924|4) - geser ke kiri 1 langkah, lebih pas sama flownya waktu memeinkan :3 oiya xD moved :3
  5. 01:01:854 (61854|5) - LN nya gak pas sama violinnya . . potong disini 01:03:947 -
    trus kamu kasih LN lg disini 01:03:947 - dan 01:04:296 - kan jelas tuh suaranya :3 oiyaa Orz fixed :3
  6. 01:07:086 - add note for drum, sama kyk disini 01:06:389 (66389|0,66738|4) - added :3
  7. 01:10:924 (70924|2) - jadikan LN aja sekalian, aneh klo di break violinnya :v wkwk iya ya -_- fixed :v
  8. 01:13:714 - delete 1 note, karena sebelumnya kamu gak pke dua note untuk drum kek gini . .. dan yg lain juga kamu hnya pake 1 note aja dari awal
  9. 01:14:412 (74412|0,75807|6) - hmm, co deh di delete LN nya, ganti sama yang lain, saran w di jaikan aja part ini khusus single note . . . karna agak sulit juga buat EZ player mencet note kek gini . . coba saran ku ini ya . . mulai dari 01:14:412 - http://puu.sh/hX81b/beca802a96.jpg HIGH RECOMMENDED :Pfixed xD
NM

  1. 00:17:552 - suara pianonya jelas bgt . . tambah note added ._.
  2. 00:26:970 (26970|3,27319|2) - geser 1 langkah ke kiri, atau pindah aja ke lain tempat karena 00:26:272 (26272|3,26970|3) - punya suara yg berbeda, jadi tidak pas kalau ada di kolom yang sama fixed ._.
  3. 00:35:865 - tambah note, karena punya suara piano yang sama dengan 00:36:040 (36040|3) - disitu pianonya gk terlalu jelas._.
  4. 00:44:586 - dan 00:44:935 - kok kosong? padahal punya suara piano yg sama dengan 00:43:889 (43889|2,44238|1) - 00:44:586 - added :3 tapi di 00:44:935 - gaada suara pianonya ._.
  5. 01:07:086 (67086|4) - pindah aja ke tengah, lebih enakan :3 moved :v
  6. 01:21:040 (81040|4,81389|1) - pindah ke kolom 2 lalu satunya lagi ke kolom 4 movedd :v
  7. 01:21:389 (81389|5) - tambahan, ini bagusnya ke kolom 5 . . .karena suara impactnya seakan menutup/menyatu, beda sama ini 01:22:086 -oiyaa boleh deh :v
HD

  1. 00:05:691 (5691|5) - pindah ke tengah, lebih pas . . coba aja hoho iya :v moved
  2. 00:17:028 (17028|5,17203|4) - kebalik deh ini piano pitch nya . . . coba ctrl G hoiyaa ._. fixed
  3. 00:45:633 (45633|1) - pindah ke kolom 4 dan 00:45:807 (45807|3) - ke kolom 3 . .. lebih pas menurutku hmm boleh deh :v
  4. 01:12:319 (72319|3) - pindah ke kolom 3, gak pas kalo satu kolom sama ini 01:11:970 (71970|3) - moved._.
  5. 01:14:412 (74412|0) - LN nya sampai sini 01:15:807 - kan violinnya panjang itu xD oiyaa :v fixed
  6. 01:17:900 (77900|0) - ini juga, panjangin aja sampai sini 01:18:598 - w kasi pic ya biar enak http://puu.sh/hX9jq/241a32013d.jpg itu ada juga sih bbrp note yg w pindah, jadi ikutin aja yg warna biru . . . mantab dah :v wkwk boleh deh :v fixed ._.
  7. 01:26:621 - lebih pas yg kek gini :3 http://puu.sh/hX9rp/fe3d50a83c.jpg fixed :v

OK nice map ... merinding deh klo ak mainin ni beatmap . . .
so much feel in this song :(

edit: take my star ><
UPDATED^^
thanks for mod yaa :3 huaaa thanks for the star too ><
Evening
BN Forum Topic : t/331510

1. Need to clarify the graces on HD
2. Bubble check stuff
3. Metadata stuff etc.

13:54 aisyahumairah22: heii z3nx ._.
13:54 Z3nx: ohai
14:04 aisyahumairah22: hei z3nx ._. can you check my beatmap? ._.
14:04 *aisyahumairah22 is listening to [http://osu.ppy.sh/b/669970 7!! - Orange (Anime Ver.)]
14:04 Z3nx: eh might as well
14:05 aisyahumairah22: thanks before :3
14:05 Z3nx: yea checking now, you're free now right?
14:05 aisyahumairah22: yepp i'm free
14:06 Z3nx: 00:28:235 (28235|3,28278|2,28322|1) - personally not sure about these graces
14:06 Z3nx: 00:29:674 (29674|0,29717|1,29761|2,31069|3,31113|2,31156|0,31156|1) - and so on
14:06 Z3nx: did you get someone to check them?
14:07 aisyahumairah22: already ask julie but she busy with her final test ._.
14:08 Z3nx: hmm
14:08 Z3nx: this may be a problem haha
14:08 aisyahumairah22: should i delete them? or change it to normal note? ._. and by the way is it okay if my map had 2 nm icon?._.
14:08 Z3nx: cause i can't really bubble if the graces can't be verified
14:08 Z3nx: hmm, i think you should wait
14:09 aisyahumairah22: wait for julie? ._.
14:09 Z3nx: deleting the graces kinda lowers the map quality
14:09 aisyahumairah22: yep._.
14:09 Z3nx: i'll ask on the BN thread
14:10 Z3nx: then i'll get back to you if there's clarification
14:10 aisyahumairah22: well okay z3nx :3 how about the ez and nm diff?._. is there any problem?
14:11 Z3nx: yea checking now
14:11 Z3nx: hmm @ HD
14:11 Z3nx: to avoid confusion, can you tell me what these LNs are mapped to?
14:12 Z3nx: uhhh
14:12 aisyahumairah22: the violin._.
14:12 Z3nx: 00:00:459 (459|2,3249|6,6040|0) - piano right?
14:12 aisyahumairah22: and piano
14:12 aisyahumairah22: yep._.
14:12 Z3nx: 00:18:947 (18947|2,19296|6,19645|4) - vocals?
14:13 aisyahumairah22: errr yep.__.
14:13 Z3nx: 00:18:598 add another LN here or something?
14:13 Z3nx: 00:18:598 - *
14:14 aisyahumairah22: 00:18:649 - added ._.
14:15 Z3nx: 00:26:970 (26970|2,27319|4,27668|6) - might want to have this stair from the right to the left for PR
14:16 aisyahumairah22: 00:28:235 (28235|3,28278|2,28322|1) - should i move this to right?._.
14:17 Z3nx: yea sure
14:17 Z3nx: something like this http://puu.sh/hYodG/853c1d08b3.jpg
14:18 aisyahumairah22: moved._.
14:18 Z3nx: 00:31:505 (31505|6,31679|5,31854|4) - stair from left to right?
14:20 aisyahumairah22: fixed._.
14:20 Z3nx: 00:56:970 (56970|6) - would suggest to move this somewhere else
14:21 Z3nx: 00:58:365 (58365|6) - same here
14:24 aisyahumairah22: 00:57:051 - move to other collumn?
14:24 Z3nx: 00:56:970 (56970|6) - yea this
14:26 aisyahumairah22: moved .__.
14:27 Z3nx: 00:58:365 (58365|6) - did you move this too?
14:27 aisyahumairah22: yeepp
14:28 Z3nx: 01:02:552 (62552|6) - this too
14:28 aisyahumairah22: already moved that too._.
14:29 Z3nx: 01:04:645 (64645|1,65342|5,65691|4,66040|6,66738|5,66738|1) - hmm what are these following?
14:30 aisyahumairah22: 01:04:645 (64645|1,65342|5,66040|6) - the violin
14:30 aisyahumairah22: 01:05:691 (65691|4) - sorry about this :v deleted
14:31 Z3nx: 01:05:691 (65691|4,67435|0,67784|5,68133|6,68482|3,68831|1,69179|6) - same here?
14:31 Z3nx: can't hear it clearly lol
14:33 aisyahumairah22: 01:07:435 (67435|0,67784|5,68133|6,68482|3,68831|1,69179|6,69528|1) - this for vocal._.
14:34 Z3nx: 01:09:179 (69179|6,69528|1) - ? _ ?
14:35 aisyahumairah22: 01:09:179 (69179|6,69528|1) - for the drum ._. or should i change it to normal note?._.
14:36 Z3nx: yea you should change to normal notes
14:36 aisyahumairah22: changed._.
14:38 Z3nx: 01:04:121 (64121|2) - what's this note for?
14:41 aisyahumairah22: 01:04:121 (64121|2) - its for the violin._. but hmm i think it doesn't suit nicely._. deleted .____.
14:41 Z3nx: ook
14:42 Z3nx: 01:16:156 (76156|2,76331|1,76505|0,76505|2,76679|1,76854|2) - this is kind of a hard pattern imo
14:42 Z3nx: i think you can come up with something easier
14:42 Z3nx: 01:16:331 (76331|2,76679|1) - and idk what are some of these 1/4s going to
14:43 Z3nx: 01:17:726 (77726|4) - same for this
14:44 aisyahumairah22: 01:16:156 (76156|2,76331|1) - hmm deleted._. how?
14:45 aisyahumairah22: 01:16:331 (76331|1) - its for the drum._.
14:46 Z3nx: what
14:46 aisyahumairah22: 01:17:726 (77726|4) - errr its for the drum._. but... humm well deleted :'v
14:46 Z3nx: o did i link wrongly
14:46 Z3nx: 01:16:331 (76331|1,76679|1) - i mean these 1/4s
14:46 Z3nx: 01:16:331 - i don't hear a drum here
14:48 aisyahumairah22: 01:17:726 (77726|4) - i add note in there because i want to increase the map star ._.
14:49 Z3nx: well ghost notes are not rankable
14:49 aisyahumairah22: is it okay if my map had 2 nm icon?._.
14:49 Z3nx: yea it is ok
14:49 aisyahumairah22: 01:17:726 (77726|4) - deleted ._.
14:51 Z3nx: 00:29:238 (29238|5) - o what is this note for?
14:51 aisyahumairah22: 00:29:238 (29238|1) - the piano.-.
14:51 Z3nx: o
14:52 aisyahumairah22: hehe.-.
14:53 Z3nx: that's it for HD
14:54 aisyahumairah22: how about this note? ._. 00:29:674 (29674|0,29717|1,29761|2) - 00:29:674 (29674|0,29717|1,29761|2) - and so on ._.
14:54 Z3nx: eh i'll leave it to another BN
14:54 Z3nx: or i'll just ask on the BN forum
14:55 aisyahumairah22: julie said its okay with that note._.
14:55 Z3nx: i don't think it is correctly snapped imo
14:56 Z3nx: 00:28:235 (28235|3,28278|2,28322|1,28365|0) - like i hear 3 note here only
14:56 aisyahumairah22: hmm well okay ._.
14:56 Z3nx: yea basically these stuff are kinda off
14:56 Z3nx: imma have to ask
14:57 aisyahumairah22: thank you z3nx :3
14:57 aisyahumairah22: how about the ez and nm? ._. is there any problem like hd?._.
14:58 Z3nx: the graces are only on HD
14:58 Z3nx: so
14:58 Z3nx: 00:22:086 (22086|6,22784|5) - on NM
14:58 Z3nx: might want to move this to 6 7 respectively
14:59 aisyahumairah22: moved ._.
14:59 Z3nx: 00:41:447 (41447|4,41796|2) - i assume this is for the vocals?
15:00 aisyahumairah22: yep and there's a piano too._.
15:01 Z3nx: 00:41:796 (41796|2,42319|3) - the transition is kinda weird
15:01 Z3nx: 00:42:145 - might wanna add another note here
15:01 Z3nx: 00:43:540 - same here
15:03 aisyahumairah22: http://puu.sh/hYpRT/8a174b3556.png how about this?
15:03 Z3nx: that looks fine
15:03 aisyahumairah22: okay :3
15:03 aisyahumairah22: 00:43:540 - added :3
15:04 Z3nx: nothing else on that
15:04 Z3nx: on to ez
15:04 aisyahumairah22: 00:42:145 (42145|2) - is it for the vocal?._.
15:05 Z3nx: idk
15:05 Z3nx: you mapped it ? _ ?
15:05 aisyahumairah22: no :v
15:05 aisyahumairah22: ._.
15:06 Z3nx: what.
15:07 aisyahumairah22: nothing ._. hehe
15:07 aisyahumairah22: movedd to ez :3
15:07 aisyahumairah22: i think shinzo waiting for you.__.
15:07 Z3nx: yea he is lmao
15:07 Z3nx: 00:26:621 (26621|1,26970|3,27319|5) - stair from right to left for PR?
15:08 aisyahumairah22: fixeddd ._.
15:08 Z3nx: 00:45:807 (45807|1,47900|0) - add a 1/2 stream in between these ?
15:08 Z3nx: it's kinda empty
15:12 aisyahumairah22: http://puu.sh/hYqer/19def23e32.png how about this?
15:13 Z3nx: hmm ok
15:15 aisyahumairah22: ._.
15:15 Z3nx: the chorus is kinda empty
15:15 Z3nx: it's fitting for EZ imo but ehhh
15:16 aisyahumairah22: in the chorus i follow the violin ._.
15:16 Z3nx: add a note every drum like this? | 00:56:970 - | 00:58:365 - |
15:16 Z3nx: yea i can see that but it's very very empty ; _ ;
15:16 Z3nx: you'll have to explain why it's less dense that the other portions if you wanna keep these notes
15:18 aisyahumairah22: well i add more note then ._. i think its very empty too Orz
15:18 Z3nx: try to keep it simple still though
15:19 Z3nx: it's EZ after all
15:19 aisyahumairah22: hmm okay :3
15:20 Z3nx: 00:38:133 (38133|1,38482|2,38831|3,39179|4) - did i tell you to stair from right to left
15:21 aisyahumairah22: huaaa sorry ;w; changed '-'
15:21 Z3nx: i forgot if i did
15:21 Z3nx: lol
15:21 Z3nx: that should be it
15:21 aisyahumairah22: loll :v
15:21 Z3nx: well for now i can only uhh give you a star cause i need to clarify the graces
15:21 Z3nx: and some other metadata w/e
15:22 Z3nx: will do that later on
15:22 aisyahumairah22: okaay z3nx :3 thank you for helping :3 heheee
15:22 Z3nx: hmm
15:22 Z3nx: poke me uhhhh
15:22 Z3nx: let's see
15:22 Z3nx: i'll make a post on the BN thread then imma tell you in a bit
15:23 aisyahumairah22: okaayy ^^
Topic Starter
azrxx

Z3nx wrote:

BN Forum Topic : t/331510

1. Need to clarify the graces on HD
2. Bubble check stuff
3. Metadata stuff etc.

13:54 aisyahumairah22: heii z3nx ._.
13:54 Z3nx: ohai
14:04 aisyahumairah22: hei z3nx ._. can you check my beatmap? ._.
14:04 *aisyahumairah22 is listening to [http://osu.ppy.sh/b/669970 7!! - Orange (Anime Ver.)]
14:04 Z3nx: eh might as well
14:05 aisyahumairah22: thanks before :3
14:05 Z3nx: yea checking now, you're free now right?
14:05 aisyahumairah22: yepp i'm free
14:06 Z3nx: 00:28:235 (28235|3,28278|2,28322|1) - personally not sure about these graces
14:06 Z3nx: 00:29:674 (29674|0,29717|1,29761|2,31069|3,31113|2,31156|0,31156|1) - and so on
14:06 Z3nx: did you get someone to check them?
14:07 aisyahumairah22: already ask julie but she busy with her final test ._.
14:08 Z3nx: hmm
14:08 Z3nx: this may be a problem haha
14:08 aisyahumairah22: should i delete them? or change it to normal note? ._. and by the way is it okay if my map had 2 nm icon?._.
14:08 Z3nx: cause i can't really bubble if the graces can't be verified
14:08 Z3nx: hmm, i think you should wait
14:09 aisyahumairah22: wait for julie? ._.
14:09 Z3nx: deleting the graces kinda lowers the map quality
14:09 aisyahumairah22: yep._.
14:09 Z3nx: i'll ask on the BN thread
14:10 Z3nx: then i'll get back to you if there's clarification
14:10 aisyahumairah22: well okay z3nx :3 how about the ez and nm diff?._. is there any problem?
14:11 Z3nx: yea checking now
14:11 Z3nx: hmm @ HD
14:11 Z3nx: to avoid confusion, can you tell me what these LNs are mapped to?
14:12 Z3nx: uhhh
14:12 aisyahumairah22: the violin._.
14:12 Z3nx: 00:00:459 (459|2,3249|6,6040|0) - piano right?
14:12 aisyahumairah22: and piano
14:12 aisyahumairah22: yep._.
14:12 Z3nx: 00:18:947 (18947|2,19296|6,19645|4) - vocals?
14:13 aisyahumairah22: errr yep.__.
14:13 Z3nx: 00:18:598 add another LN here or something?
14:13 Z3nx: 00:18:598 - *
14:14 aisyahumairah22: 00:18:649 - added ._.
14:15 Z3nx: 00:26:970 (26970|2,27319|4,27668|6) - might want to have this stair from the right to the left for PR
14:16 aisyahumairah22: 00:28:235 (28235|3,28278|2,28322|1) - should i move this to right?._.
14:17 Z3nx: yea sure
14:17 Z3nx: something like this http://puu.sh/hYodG/853c1d08b3.jpg
14:18 aisyahumairah22: moved._.
14:18 Z3nx: 00:31:505 (31505|6,31679|5,31854|4) - stair from left to right?
14:20 aisyahumairah22: fixed._.
14:20 Z3nx: 00:56:970 (56970|6) - would suggest to move this somewhere else
14:21 Z3nx: 00:58:365 (58365|6) - same here
14:24 aisyahumairah22: 00:57:051 - move to other collumn?
14:24 Z3nx: 00:56:970 (56970|6) - yea this
14:26 aisyahumairah22: moved .__.
14:27 Z3nx: 00:58:365 (58365|6) - did you move this too?
14:27 aisyahumairah22: yeepp
14:28 Z3nx: 01:02:552 (62552|6) - this too
14:28 aisyahumairah22: already moved that too._.
14:29 Z3nx: 01:04:645 (64645|1,65342|5,65691|4,66040|6,66738|5,66738|1) - hmm what are these following?
14:30 aisyahumairah22: 01:04:645 (64645|1,65342|5,66040|6) - the violin
14:30 aisyahumairah22: 01:05:691 (65691|4) - sorry about this :v deleted
14:31 Z3nx: 01:05:691 (65691|4,67435|0,67784|5,68133|6,68482|3,68831|1,69179|6) - same here?
14:31 Z3nx: can't hear it clearly lol
14:33 aisyahumairah22: 01:07:435 (67435|0,67784|5,68133|6,68482|3,68831|1,69179|6,69528|1) - this for vocal._.
14:34 Z3nx: 01:09:179 (69179|6,69528|1) - ? _ ?
14:35 aisyahumairah22: 01:09:179 (69179|6,69528|1) - for the drum ._. or should i change it to normal note?._.
14:36 Z3nx: yea you should change to normal notes
14:36 aisyahumairah22: changed._.
14:38 Z3nx: 01:04:121 (64121|2) - what's this note for?
14:41 aisyahumairah22: 01:04:121 (64121|2) - its for the violin._. but hmm i think it doesn't suit nicely._. deleted .____.
14:41 Z3nx: ook
14:42 Z3nx: 01:16:156 (76156|2,76331|1,76505|0,76505|2,76679|1,76854|2) - this is kind of a hard pattern imo
14:42 Z3nx: i think you can come up with something easier
14:42 Z3nx: 01:16:331 (76331|2,76679|1) - and idk what are some of these 1/4s going to
14:43 Z3nx: 01:17:726 (77726|4) - same for this
14:44 aisyahumairah22: 01:16:156 (76156|2,76331|1) - hmm deleted._. how?
14:45 aisyahumairah22: 01:16:331 (76331|1) - its for the drum._.
14:46 Z3nx: what
14:46 aisyahumairah22: 01:17:726 (77726|4) - errr its for the drum._. but... humm well deleted :'v
14:46 Z3nx: o did i link wrongly
14:46 Z3nx: 01:16:331 (76331|1,76679|1) - i mean these 1/4s
14:46 Z3nx: 01:16:331 - i don't hear a drum here
14:48 aisyahumairah22: 01:17:726 (77726|4) - i add note in there because i want to increase the map star ._.
14:49 Z3nx: well ghost notes are not rankable
14:49 aisyahumairah22: is it okay if my map had 2 nm icon?._.
14:49 Z3nx: yea it is ok
14:49 aisyahumairah22: 01:17:726 (77726|4) - deleted ._.
14:51 Z3nx: 00:29:238 (29238|5) - o what is this note for?
14:51 aisyahumairah22: 00:29:238 (29238|1) - the piano.-.
14:51 Z3nx: o
14:52 aisyahumairah22: hehe.-.
14:53 Z3nx: that's it for HD
14:54 aisyahumairah22: how about this note? ._. 00:29:674 (29674|0,29717|1,29761|2) - 00:29:674 (29674|0,29717|1,29761|2) - and so on ._.
14:54 Z3nx: eh i'll leave it to another BN
14:54 Z3nx: or i'll just ask on the BN forum
14:55 aisyahumairah22: julie said its okay with that note._.
14:55 Z3nx: i don't think it is correctly snapped imo
14:56 Z3nx: 00:28:235 (28235|3,28278|2,28322|1,28365|0) - like i hear 3 note here only
14:56 aisyahumairah22: hmm well okay ._.
14:56 Z3nx: yea basically these stuff are kinda off
14:56 Z3nx: imma have to ask
14:57 aisyahumairah22: thank you z3nx :3
14:57 aisyahumairah22: how about the ez and nm? ._. is there any problem like hd?._.
14:58 Z3nx: the graces are only on HD
14:58 Z3nx: so
14:58 Z3nx: 00:22:086 (22086|6,22784|5) - on NM
14:58 Z3nx: might want to move this to 6 7 respectively
14:59 aisyahumairah22: moved ._.
14:59 Z3nx: 00:41:447 (41447|4,41796|2) - i assume this is for the vocals?
15:00 aisyahumairah22: yep and there's a piano too._.
15:01 Z3nx: 00:41:796 (41796|2,42319|3) - the transition is kinda weird
15:01 Z3nx: 00:42:145 - might wanna add another note here
15:01 Z3nx: 00:43:540 - same here
15:03 aisyahumairah22: http://puu.sh/hYpRT/8a174b3556.png how about this?
15:03 Z3nx: that looks fine
15:03 aisyahumairah22: okay :3
15:03 aisyahumairah22: 00:43:540 - added :3
15:04 Z3nx: nothing else on that
15:04 Z3nx: on to ez
15:04 aisyahumairah22: 00:42:145 (42145|2) - is it for the vocal?._.
15:05 Z3nx: idk
15:05 Z3nx: you mapped it ? _ ?
15:05 aisyahumairah22: no :v
15:05 aisyahumairah22: ._.
15:06 Z3nx: what.
15:07 aisyahumairah22: nothing ._. hehe
15:07 aisyahumairah22: movedd to ez :3
15:07 aisyahumairah22: i think shinzo waiting for you.__.
15:07 Z3nx: yea he is lmao
15:07 Z3nx: 00:26:621 (26621|1,26970|3,27319|5) - stair from right to left for PR?
15:08 aisyahumairah22: fixeddd ._.
15:08 Z3nx: 00:45:807 (45807|1,47900|0) - add a 1/2 stream in between these ?
15:08 Z3nx: it's kinda empty
15:12 aisyahumairah22: http://puu.sh/hYqer/19def23e32.png how about this?
15:13 Z3nx: hmm ok
15:15 aisyahumairah22: ._.
15:15 Z3nx: the chorus is kinda empty
15:15 Z3nx: it's fitting for EZ imo but ehhh
15:16 aisyahumairah22: in the chorus i follow the violin ._.
15:16 Z3nx: add a note every drum like this? | 00:56:970 - | 00:58:365 - |
15:16 Z3nx: yea i can see that but it's very very empty ; _ ;
15:16 Z3nx: you'll have to explain why it's less dense that the other portions if you wanna keep these notes
15:18 aisyahumairah22: well i add more note then ._. i think its very empty too Orz
15:18 Z3nx: try to keep it simple still though
15:19 Z3nx: it's EZ after all
15:19 aisyahumairah22: hmm okay :3
15:20 Z3nx: 00:38:133 (38133|1,38482|2,38831|3,39179|4) - did i tell you to stair from right to left
15:21 aisyahumairah22: huaaa sorry ;w; changed '-'
15:21 Z3nx: i forgot if i did
15:21 Z3nx: lol
15:21 Z3nx: that should be it
15:21 aisyahumairah22: loll :v
15:21 Z3nx: well for now i can only uhh give you a star cause i need to clarify the graces
15:21 Z3nx: and some other metadata w/e
15:22 Z3nx: will do that later on
15:22 aisyahumairah22: okaay z3nx :3 thank you for helping :3 heheee
15:22 Z3nx: hmm
15:22 Z3nx: poke me uhhhh
15:22 Z3nx: let's see
15:22 Z3nx: i'll make a post on the BN thread then imma tell you in a bit
15:23 aisyahumairah22: okaayy ^^
UPDATED
thanks for helping z3nx :3 and thank you for the star ^^
Harbyter
oh this song so much feel




btw


zen i saw youre post here p/4185527


here my opinion

[7k HD]

1# 00:28:235 (28235|1,28278|2,28322|3,28365|5) - we can hear clearly 3 hits of the guitar before the LN so putting a 1/12 won't fit it so much , the current 1/16 is more accurate

2# 00:29:674 (29674|0,29717|1,29761|2) - ok

3# 00:31:069 (31069|3,31113|2,31156|1) - you wrote that 00:31:069 (31069|3) - is needed but i think it should be removed?? no guitar at that point

4# 00:32:421 (32421|5,32464|4,32508|3) - agree with you here starting from here 00:32:377 - with a 1/12

5# 00:33:860 (33860|4,33903|5,33947|6) - 00:33:772 (33772|2) - this note is for the piano and i can hear a guitar here in 1/16 00:33:816 - so adding a note here 00:33:816 - would be fine imo ,rest are oky

6# 00:35:255 (35255|3,35299|2,35342|1) - agree with you here too ,starting from here 00:35:226 - with a 1/12



~
Topic Starter
azrxx

Harbyter wrote:

oh this song so much feel




btw


zen i saw youre post here p/4185527


here my opinion

[7k HD]

1# 00:28:235 (28235|1,28278|2,28322|3,28365|5) - we can hear clearly 3 hits of the guitar before the LN so putting a 1/12 won't fit it so much , the current 1/16 is more accurate

2# 00:29:674 (29674|0,29717|1,29761|2) - ok

3# 00:31:069 (31069|3,31113|2,31156|1) - you wrote that 00:31:069 (31069|3) - is needed but i think it should be removed?? no guitar at that point

4# 00:32:421 (32421|5,32464|4,32508|3) - agree with you here starting from here 00:32:377 - with a 1/12

5# 00:33:860 (33860|4,33903|5,33947|6) - 00:33:772 (33772|2) - this note is for the piano and i can hear a guitar here in 1/16 00:33:816 - so adding a note here 00:33:816 - would be fine imo ,rest are oky

6# 00:35:255 (35255|3,35299|2,35342|1) - agree with you here too ,starting from here 00:35:226 - with a 1/12



~
All UPDATED based on your mod :3
thank you for your opinion harbyter ^^. is there any problem too on other diff? ._.
Harbyter
i think you should wait zenx answer before to apply it xD


aisyahumairah22 wrote:

is there any problem too on other diff? ._.
no problem
Evening

Harbyter wrote:

oh this song so much feel




btw


zen i saw youre post here p/4185527


here my opinion

[7k HD]

1# 00:28:235 (28235|1,28278|2,28322|3,28365|5) - we can hear clearly 3 hits of the guitar before the LN so putting a 1/12 won't fit it so much , the current 1/16 is more accurate Decided to go hard and take this to audacity, yea it's correct


http://puu.sh/i0QCe/8b6818f055.wav


2# 00:29:674 (29674|0,29717|1,29761|2) - ok 00:29:761 - there's an extra guitar after this but it's ok if it's unmapped


3# 00:31:069 (31069|3,31113|2,31156|1) - you wrote that 00:31:069 (31069|3) - is needed but i think it should be removed?? no guitar at that point There is a guitar at that point, a slight grace

http://puu.sh/i0QIk/8e8ec7850f.wav

4# 00:32:421 (32421|5,32464|4,32508|3) - agree with you here starting from here 00:32:377 - with a 1/12

5# 00:33:860 (33860|4,33903|5,33947|6) - 00:33:772 (33772|2) - this note is for the piano and i can hear a guitar here in 1/16 00:33:816 - so adding a note here 00:33:816 - would be fine imo ,rest are oky aight, this should be ok


6# 00:35:255 (35255|3,35299|2,35342|1) - agree with you here too ,starting from here 00:35:226 - with a 1/12




~
In conclusion :

Notes :

Move : 00:35:299 (35299|2) - to nearest 1/12 snap 00:35:284 -
Move : 00:32:464 (32464|4,32508|3) - to 00:32:435 - & 00:32:493 -

Thanks harby~
Topic Starter
azrxx

Z3nx wrote:

Harbyter wrote:

oh this song so much feel




btw


zen i saw youre post here p/4185527


here my opinion

[7k HD]

1# 00:28:235 (28235|1,28278|2,28322|3,28365|5) - we can hear clearly 3 hits of the guitar before the LN so putting a 1/12 won't fit it so much , the current 1/16 is more accurate Decided to go hard and take this to audacity, yea it's correct


http://puu.sh/i0QCe/8b6818f055.wav


2# 00:29:674 (29674|0,29717|1,29761|2) - ok 00:29:761 - there's an extra guitar after this but it's ok if it's unmapped


3# 00:31:069 (31069|3,31113|2,31156|1) - you wrote that 00:31:069 (31069|3) - is needed but i think it should be removed?? no guitar at that point There is a guitar at that point, a slight grace

http://puu.sh/i0QIk/8e8ec7850f.wav

4# 00:32:421 (32421|5,32464|4,32508|3) - agree with you here starting from here 00:32:377 - with a 1/12

5# 00:33:860 (33860|4,33903|5,33947|6) - 00:33:772 (33772|2) - this note is for the piano and i can hear a guitar here in 1/16 00:33:816 - so adding a note here 00:33:816 - would be fine imo ,rest are oky aight, this should be ok


6# 00:35:255 (35255|3,35299|2,35342|1) - agree with you here too ,starting from here 00:35:226 - with a 1/12




~
In conclusion :

Notes :

Move : 00:35:299 (35299|2) - to nearest 1/12 snap 00:35:284 -
Move : 00:32:464 (32464|4,32508|3) - to 00:32:435 - & 00:32:493 -

Thanks harby~
ALL UPDATED :3
thank you Z3nx and Harby ^^
Julie
00:33:816 (33816|3,33860|4,33903|5) - uhh what? 5 1/16 stream? What happen. 00:33:816 (33816|3) - is this for super super low guitar sound?

I feel this is nearly not hearable + piano sound stair with guitar x.x. I really don't suggest mapping this 00:33:816 (33816|3) -
Harbyter

Julie wrote:

00:33:816 (33816|3,33860|4,33903|5) - uhh what? 5 1/16 stream? What happen. 00:33:816 (33816|3) - is this for super super low guitar sound?

I feel this is nearly not hearable + piano sound stair with guitar x.x. I really don't suggest mapping this 00:33:816 (33816|3) -
dont' worry ,there is a guitar there xd
Topic Starter
azrxx

Julie wrote:

00:33:816 (33816|3,33860|4,33903|5) - uhh what? 5 1/16 stream? What happen. 00:33:816 (33816|3) - is this for super super low guitar sound?

I feel this is nearly not hearable + piano sound stair with guitar x.x. I really don't suggest mapping this 00:33:816 (33816|3) -
Should i delete that Julie? .__.
Kawawa
Hii~ O/ From QueEE
GOGO~

Timing :
When i check first chord. and other..
there is no sound at offset 459, u should change offset "472" at 459
※ After you have completed the Fix, Finally, apply the offset.
※ I might be wrong. Pls check once again.

Kiai :
"kiai end timing" change. 01:21:389 - ▷ 01:22:086 -
This highlight part is the end here.

AImod : No problem.
BG / Sound File : Good.
Etc : -
Column
7K |1|2|3|4|5|6|7|
▽EZ

change OD 6 → OD 7

00:32:552 (32552|1) - move to 1
^ when i viewd a around note, i consider pattern for smooth play
00:59:063 (59063|1) - move to 1 and 01:03:947 (63947|1) - move to 3 and 01:05:342 (65342|2) - move to 4
^it would become a better pattern. like this ▽


▽NM

00:34:645 - add at 2
00:36:389 (36389|5) - move to 3
01:00:284 (60284|2) - remove, and 01:00:458 - add at 3
^ 01:00:284 (60284|2) it seems vocal expression, but ido not recommend for better chrod progress.
when remove it, can be better flow


▽HD

00:45:458 (45458|5) - move to 5

00:48:947 (48947|6,49121|5) - This may be very inconvenient.
change in a better representation? ▽


00:49:993 (49993|4) - move to 6

01:00:284 (60284|3) - remove(same NM modding)
01:14:238 (74238|4) - ^same. remove. 01:14:063 - and add at one here.
again saying, because of vocal expression is not clear at a around note ,
mhmm when play, something wrong, I recommend delete it
for quality.

good luck xD
Topic Starter
azrxx

KawaEE wrote:

Hii~ O/ From QueEE
GOGO~

Timing :
When i check first chord. and other..
there is no sound at offset 459, u should change offset "472" at 459 changed
※ After you have completed the Fix, Finally, apply the offset.
※ I might be wrong. Pls check once again.

Kiai :
"kiai end timing" change. 01:21:389 - ▷ 01:22:086 - fixed :3
This highlight part is the end here.

AImod : No problem.
BG / Sound File : Good.
Etc : -
Column
7K |1|2|3|4|5|6|7|
▽EZ

change OD 6 → OD 7

00:32:552 (32552|1) - move to 1 moved
^ when i viewd a around note, i consider pattern for smooth play
00:59:063 (59063|1) - move to 1 and 01:03:947 (63947|1) - move to 3 and 01:05:342 (65342|2) - move to 4 moved :3
^it would become a better pattern. like this ▽


▽NM

00:34:645 - add at 2 hmm i think no :3 because i just add 1 note in every piano part that have high pitch :3
00:36:389 (36389|5) - move to 3 moved
01:00:284 (60284|2) - remove, and 01:00:458 - add at 3 hmm.. okay xD fixed
^ 01:00:284 (60284|2) it seems vocal expression, but ido not recommend for better chrod progress.
when remove it, can be better flow fixeedd ^^


▽HD

00:45:458 (45458|5) - move to 5 moved

00:48:947 (48947|6,49121|5) - This may be very inconvenient.
change in a better representation? ▽ hmm.. okay xD changed


00:49:993 (49993|4) - move to 6 moved

01:00:284 (60284|3) - remove(same NM modding) removed
01:14:238 (74238|4) - ^same. remove. 01:14:063 - and add at one here.
again saying, because of vocal expression is not clear at a around note ,
mhmm when play, something wrong, I recommend delete it
for quality.
removed._. btw why should i add note at 01:14:063 - there's no sound in there :3

good luck xD
thankss for modding kawaEE ^^ ><
Evening
> In conclusion :

Notes :

Move : 00:35:299 (35299|2) - to nearest 1/12 snap 00:35:284 -
Move : 00:32:464 (32464|4,32508|3) - to 00:32:435 - & 00:32:493 -

? _ ? you didn't move it?
show more
Please sign in to reply.

New reply