Benim forumla çok alakam yok biliyorsunuz, Said (SS Officer) bu mesajı paylaşmamı istedi, neden Türkiye'nin bu konuda gelişim gösteremediğini kendince yorumlamış ve kendisi banlı olduğu için benden paylaşmamı rica etti. Yorum sizlerin.
Benim gelişemememiz için bariz tek nedenim var, o da hepinizin tabletlere yönelip berbat oynuyor oluşunuzdur.
Haters gonna hate.
mwah
Arkadaşlar merhaba, çoğunuz beni tanıyor ve kim olduğumu çok iyi biliyorsunuz. Birazdan okuyacağınız şeylerin hepsini kendi rızamla yazıyorum ve hiçbir şekilde trolleme amacım yok.!Gelelim benim kişisel yorumuma.
[*]Sebep 1 : Herkesin birbiriyle iyi geçiniyor gibi görünüp, arka sokaklarda işler çevirmesi ve bunun nihayetinde oyundan soğumalar/bırakmalar/ara vermeler.
[*]Sebep 2 : "Ben zevkine oynuyorum bu oyunu, sıralamada gözüm yok" bahanesiyle, aslında beceremediğiniz mapleri bir kenara atıp, ortalıkta hala "ben çok iyi bir playerım" diye dolanmanız.
[*]Sebep 3 : Kendinizden iyi olmadığına inandığınız birisi sıralamada sizi geçince "bu oyunun çivisi çıktı, ---- bu işi" diyip yine hiçbir çaba sarfetmemeniz.
[*]Sebep 4 : Sizden daha iyi olanların seviyesine asla erişemeyecek olduğunuzu düşünerek yine çaba sarf etmeden işin kolayına kaçıp : "Abi hiçbir zaman thelewa / ExGon / Ikkun / Abcdullah kadar olamayacağım" demeniz.
[*]Sebep 5 : Küçüklerin büyüklere saygıyla yaklaşmamaları, eskilerin yenileri ezmeye veya onlara laf sokmaya çalışmaları, sıralaması yüksek olanların düşük olanları aşağılamaya çalışmaları sonucunda "community/topluluk" bilincinin kaybolması ve nihayetinde moral bozukluğu/motivasyon eksikliğinin sebep olduğu verim düşüklüğü. (Herkes birbirine karşı kibar olsaydı, herkes canla başla çabalasaydı şuan ki ülke sıralamamız böyle olmazdı.)
[*]Sebep 6 : Kısa zamanda yükselen birinin direk "hileci/multi account" yaftasıyla repotlanıp nihayetinde ban/restricted yemesi olayları ve bunun kendinize asla itiraf etmeyecek olsanız bile, yeni başlayan birinin sizden daha iyi olduğu gerçeğini çekemiyor olmanız olması.Şimdi gelelim kişisel sebeplerime.Şu ---- oyununa kayıt olduğumdan beri sinirden kafayı yemediğim bir gün olmadı, her seferinde sebat edip yoluma devam ettim ama artık yeter. Ulan ne zaman bir hesap açsam, çekemiyor musunuz, beni sevmiyor musunuz, hileci olduğumu mu düşünüyorsunuz anlamadım bir şekilde reportlanıp banlanıyorum. Hayır! Hızlı kastığım için değil, reportlandığım için banlanıyorum ve bundan %100 eminim. 170 PP li hesabımda banlandı 3150 PP li hesapda. Ulan SS Officer'ın ban yemesi haksızdı veya değildi, ama aktif olarak tek bir hesap bulundurmam beni Multti Accounter mı yapıyor? Ne ulan benimle sorununuz? Zaten bundan sonra hesap açıp kasanı ----, küfür mü ediyorum evet ediyorum çünkü müstehaksınız. Sonra "bu ülkenin rankingi neden ilerlemiyor?" Shadowa'yla ben her hesap açtığımda reportlarsanız tabikide ilerlemez. İkimizde sıralamada olsak hem ülkeler nebzinde biraz daha saygımız olacaktı hemde rankingimiz biraz daha yukarlarda olacaktı. İleride bir gün Lakira ve [Snappy] de ban yerse, onların yeni açtığı hesapları da reportlarsınız siz, çünkü niye, ÇEKEMİYORSUNUZ. İtiraf edin artık. Benden bu kadar, bundan böyle yaşı benden küçük olup da bana "abi" demeyen biri olursa onu cidden silerim, kim olursa olsun. Hadi eyvallah, şimdi sikik rankinginizle başbaşa bırakıyorum sizi.
Şimdi bir kaç ergen/kendini beğenmiş/ çok bilmiş çıkıp, ya imla hatalarımı bulup bu yazıyı değersizleştirmeye çalışacak, ya da "sen bunu hakettin diyecek".
Xavier Jones ve UnderminE sizden ricam, bunu sabitlemeseniz bile silmemeniz, bu konunun üstüne gidilmedikçe asla bir yere varılamayacak.
SS Officer
Benim gelişemememiz için bariz tek nedenim var, o da hepinizin tabletlere yönelip berbat oynuyor oluşunuzdur.
Haters gonna hate.
mwah