forum

Błąd multiplayer

posted
Total Posts
8
Topic Starter
Okazys ssie
Otóż mam w multiplayer pewien błąd/bug. Gdy chcę pobrać piosenkę to klikam w to http://puu.sh/dfthp/11fc4d0bf8.jpg . I tu jest problem. Gdy to kliknę to zacina mi się osu i nie mogę włączyć przeglądarki. Liczę na szybką odpowiedź.

Heath_PL
AmaiHachimitsu
Przeglądarka sama się powinna włączyć po kliknięciu. osu! może się wtedy zaciąć jeśli grasz na fullscreenie (bo musi sie zminimalizowac dla przeglądarki).

Po prostu poczekaj, nie wiem co może być źle
WujekGrzyb
Wyłącz Aero jeśli korzystasz z windowsa 7, a osu! przełącz na okienko (nie fullscreem) i próbuj:
1) Jeśli cały czas się zacina to przeinstaluj osu.
2) Jeśli nie zacina się to wróć do fullscreen i zmień renderowanie z DirectX na OpenGL w opcjach i spróbuj pobrać mapę przez multiplayer.
  • a)Jeśli cały czas się zacina to przeinstaluj sterowniki grafiki
    b)Jeśli nie zacina się do przeinstaluj directxy
Jeśli nic nie pomogło to wyrzuć kompa przez okno xD
Advantan
A może sformatuj komputr?!
Topic Starter
Okazys ssie
Mam komputer od wakacji. Laptop lenovo g710. Mam na nim niestety windowsa 8... A i chodzi mi nie tylko o linki z multiplayer tylko o każdy (zobacz profil itd.)

AmaiHachimitsu wrote:

Przeglądarka sama się powinna włączyć po kliknięciu. osu! może się wtedy zaciąć jeśli grasz na fullscreenie (bo musi sie zminimalizowac dla przeglądarki).
Po prostu poczekaj, nie wiem co może być źle
Takie cuś nie działa.

WujekGrzyb wrote:

Wyłącz Aero jeśli korzystasz z windowsa 7, a osu! przełącz na okienko (nie fullscreem) i próbuj:
1) Jeśli cały czas się zacina to przeinstaluj osu.
2) Jeśli nie zacina się to wróć do fullscreen i zmień renderowanie z DirectX na OpenGL w opcjach i spróbuj pobrać mapę przez multiplayer.
  • a)Jeśli cały czas się zacina to przeinstaluj sterowniki grafiki
    b)Jeśli nie zacina się do przeinstaluj directxy
Jeśli nic nie pomogło to wyrzuć kompa przez okno xD
Zobaczę, ale nie chcę wyrzucać kompa przez okno xD

Advantan wrote:

A może sformatuj komputr?!
Może i mógłbym ale nie wiem czy by pomogło w tym. Prędzej reinstal osu lub coś w tym stylu.
Topic Starter
Okazys ssie
A i nawet jakbym poczekał (co nie działa) to raczej wątpie czy bym chciał czekać z 15 sekund zanim jakikolwiek link mi się włączy.
Topic Starter
Okazys ssie
Ok jednak reinstal osu zadziałał. Dzięki za pomoc wszystkim. :)
Advantan
Edytuj posty.
Please sign in to reply.

New reply