Po pierwsze nie rób jak większość graczy, czyli "o mam zbyt słabe acc, dam większy scroll speed, na pewno będzie lepiej", jest to w większości sytuacjach błąd, bo psujesz sobie przez to reading, oczywiście czasami zmiana o 1, raz na DŁUŻSZY czas może pomóc, bo odczuwasz że robi się zbyt gęsto na trudniejszych patternach i przyspieszenie faktycznie może wtedy troszkę pomóc, ale nie że co 1 dzień zmieniasz sobie scroll speeda bo to do niczego nie doprowadzi.
29 to jest bardzo duży speed jak na twój poziom bo na mapach co grasz nie ma takich gęstych patternów że faktycznie taki speed może pomóc, oczywiście nie mówię Ci żebyś już musiał obniżać tego scroll speeda, jeśli czujesz się na nim wygodnie to jest w porządku, ale jeśli trafiłeś na to 29 z powodu co napisałem na początku, to musisz coś zmienić.
Granie na wyższym scroll speedzie wcale nie oznacza bycie lepszym (dlatego nie gram w standarda i nie chcę mi się hejtować ludzi co uważają że czytanie AR10,3 to skill), topka w polsce jak i topka na świecie (heh sami azjaci) gra na 25+, Hudonom z tego co wiem to 26, Kamikaze 26-27, a ja jestem chyba "najwolniejszym" w o!m graczem, bo gram na 23 (chociaż wolałbym 22,5, ale niestety nie wprowadzili dziesiętnych wartości), jedyne co chce powiedzieć to że scroll speed to kwestia przyzwyczajenia i nie należy sugerować się innymi graczami, bo można grać tak samo dobrze na szybszym jak i na wolniejszym speedzie, każdy ma swój ulubiony speed.